Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Θεοδωρίδης: «Θέλουμε τον ΠΑΟΚ δυνατό»

Για τη χθεσινή συνάντηση Ιβάν Σαββίδη και Βαγγέλη Μαρινάκη σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας μίλησε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα». Ακόμη, καταδίκασε την επίθεση κατά του δημοσιογράφου στο Καραϊσκάκη ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο συνάντησης ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού στον τελικό κυπέλλου.
Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του:

Για τη χθεσινή συνάντηση Σαββίδη- Μαρινάκη σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας:

«Γνωρίζω για την πρόσκληση του Μαρινάκη στον Ιβάν Σαββίδη. Είναι ότι καλύτερο μπορούσε να γίνει. Είναι και οι δυο ευφυέστατοι και θα πάνε μπροστά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θέλουμε τον ΠΑΟΚ δυνατό για να βγαίνουν ανταγωνιστικές ομάδες στην Ευρώπη. Όλες τις ομάδες τις θέλουμε δυνατές».


Για την επίθεση δημοσιογράφου στο Καραϊσκάκη:

«Αυτά είναι αστεία πράγματα. Δεν είδα κάτι τέτοιο αλλά δε μπορώ να ξέρω κιόλας. Αυτά τα πράγματα δε γίνονται. Ο καθένας γράφει ότι θέλει. Δεν πρέπει να γίνονται επιθέσεις στους δημοσιογράφους γιατί κάνουν λειτούργημα».


Για το ενδεχόμενο να βρεθούν αντίπαλοι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ στον τελικό Κυπέλλου:

«Και για μας ο Πανθρακικός είναι δυνατός αντίπαλος, όπως και για τον ΠΑΟΚ ο Αστέρας. ?Όταν τελειώσουν αυτά τα 2 παιχνίδια τότε θα δούμε. Κανείς δε μπορεί να προβλέψει γιατί το κύπελλο είναι ένας ιδιαίτερος θεσμός. Αν τελικά πάνε στον τελικό Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, πρέπει οι φίλαθλοι να πάνε στο γήπεδο με φίλαθλα συναισθήματα. Μπορούν να φωνάζουν όσο θέλουν αλλά όχι με ακρότητες».


Για την επένδυση του Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ:

«Ο Σαββίδης είναι επιχειρηματίας, θέτει ναυαρχίδα τον ΠΑΟΚ και προχωρεί σε άλλες επενδύσεις. Μπορεί να αναβαθμίσει τον ΠΑΟΚ εκεί που πρέπει. Είναι προοδευτικός άνθρωπος. Είδε τις σουίτες του Καραϊσκάκη και θα προχωρήσει σε αλλαγές και στην Τούμπα. Πρέπει όμως να καταλάβει πως ο αντίπαλος του δεν είναι ο Ολυμπιακός. Ο Ολυμπιακός έχει χαράξει το δρόμο του. Ας μην ακούει αυτούς που λένε για τον Ολυμπιακό». πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: