Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Μαρκόπουλος: «Δεν παίξαμε καλά»

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, όχι όμως και από την εμφάνιση του ΠΑΟΚ απέναντι στον Ηλυσιακό έμεινε ο Σούλης Μαρκόπουλος.
Ο έμπειρος τεχνικός έδωσε τα συγχαρητήριά του στους παίκτες του «Δικεφάλου του Βορρά» για τη νίκη τους, ωστόσο παραδέχθηκε πως δεν απέδωσαν καθόλου καλά. Δεν παρέλειψε, στη συνέχεια, να ευχαριστήσει τους συνεργάτες του για τη συμβολή τους, ενώ δεν θέλησε να απαντήσει για το εάν ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει σε μεταγραφική ενίσχυση. Αναλυτικά τα όσα είπε…
Για την εντός έδρας νίκη επί του Ηλυσιακού: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Έχουν παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα. Οι ψηλοί είχαν 50% στα δίποντα. Δεν παίξαμε καλά. Δώσαμε πολλές φορές την μπάλα στους αντιπάλους και παίξαμε ζώνη που δεν την πετύχαμε. Πήγαμε καλύτερα αμυντικά στην επανάληψη. Ήταν ένα κρίσιμο ματς και είχαμε άγχος. Πολλοί παίκτες έχασαν πολλές βολές. Επίσης, οι τραυματίες αυξάνονται και πρέπει να οργανωθούμε για το επόμενο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στους παίκτες».
Για την κατάσταση του Μιχάλη Τσαϊρέλη, που γύρισε το πόδι του: «Το ιατρικό τιμ θα μας πει. Αύριο (01/04) θα ξέρουμε περισσότερα. Για το Λάζαρο Παπαδόπουλο δεν ξέρουμε εάν θα παίξει στο άλλο ματς. Μπορεί να τον χρησιμοποιούσαμε, για αυτό τον δηλώσαμε σήμερα (31/03), μετά δεν μπορούσαμε να τον αλλάξουμε».
Για τους άμεσους συνεργάτες του στο τεχνικό επιτελείο και την πολύτιμη συμβολή τους: «Ευχαριστώ το τεχνικό τιμ που αναλύει τα πάντα. Η συμβολή τους ήταν μεγάλη, όλοι οι άλλοι που είναι γύρω προσπαθούν για αυτό το πράγμα. Μια ομάδα για να πάει καλά πρέπει όλα να λειτουργούν καλά, στο μέτρο του δυνατού πάντα. Στο παιχνίδι, όταν γυρίζει ανάποδα, συσσωρεύεται το στρες πάνω σου. Η άμυνά μας δεν ήταν καλή».
Για το εάν ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει σε μεταγραφική ενίσχυση: «Ό,τι συμβεί θα ανακοινωθεί μέσα από το γραφείο Τύπου του ΠΑΟΚ. Για να φέρεις έναν παίκτη πρέπει να δημιουργούνται προϋποθέσεις, δεν είναι τόσο εύκολα να φέρεις έναν παίκτη στην ομάδα».
Ο Ουίλιαμ Χάτσερ, που μίλησε για λογαριασμό των παικτών, ανέφερε: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι για εμάς, πνευματικά. Υπάρχει πίεση όταν δεν παίζει ένας από τους καλύτερους παίκτες σου, όπως ο Παπαδόπουλος. Στην αρχή φάνηκε να είμαστε νευρικοί, όμως συγκεντρωθήκαμε στη συνέχεια και πήραμε τη νίκη που βοηθάει την ψυχολογία μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: