Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Γούναρης: «Λίγος ο Δώνης, δε μπορεί να αντέξει την πίεση»

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής και προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιάννης Γούναρης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis», όπου μίλησε για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό και σχολίασε την αποβολή του Γιώργου Δώνη.
Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του:


Για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ:

«Το παιχνίδι είχε μια ιδιαιτερότητα πριν αρχίσει. Ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα και ο ΠΑΟΚ κυνηγά τη δεύτερη θέση. Αυτός που έχει πάρει το πρωτάθλημα δεν έχει τόσο πάθος. Δε μπορείς να ρισκάρεις τη σωματική σου ακεραιότητα. Οι ποδοσφαιριστές έτσι νιώθουν. Έγινε ένα ντέρμπι που είδαμε τον ΠΑΟΚ να έχει καλή οργάνωση και σωστή λειτουργία. Ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή της μπάλας και περισσότερες τελικές προσπάθειες όμως δεν είχε αποτελεσματικότητα, ρυθμό και φαντασία. Εύκολα ο ΠΑΟΚ τον κράτησε στο 0. Εγώ αυτό εισέπραξα.»


Για τις αποβολές του Γιώργου Δώνη:

«Ο Δώνης δεν μπορεί να αντέξει την πίεση που υπάρχουν σε μεγάλα παιχνίδια. Ένας προπονητής, μπορεί η ομάδα του να αδικηθεί, να διαφωνήσει με τον διαιτητή αλλά δεν παρεκτρέπεται. Αν χάσει ο προπονητής τον έλεγχο, τι να περιμένει κανείς μετά από τους ποδοσφαιριστές; Είναι εντελώς διαφορετικό να κάνεις πρωταθλητισμό με το να κάνεις αθλητισμό. Είσαι προπονητής του ΠΑΟΚ, πρέπει να κρατάς το κύρος σου».


Για το αν θα αποχωρήσει ο Δώνης από τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι:

«Δεν ξέρω τίποτε και ούτε είμαι μέσα στη διοίκηση. Όμως όταν δε μπορεί κάποιος να χαλιναγωγήσει τον εαυτό του πως θα χαλιναγωγήσει την ομάδα; Εμένα με απογοήτευσε ο Δώνης στο παιχνίδι με τον Άρη, όπου ενώ η ομάδα κέρδιζε, αποβλήθηκε αυτός και 2 παίκτες επειδή πούλησαν μαγκιά. Είναι λίγος για τον ΠΑΟΚ που οραματίζεται ο Ιβάν Σαββίδης. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται έναν ξένο ευρωπαίο προπονητή».πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: