Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Παπάζογλου: «Το ποδόσφαιρο κρύβει παγίδες»

Την άποψη ότι ο ΟΦΗ δείχνει σημάδια μεγάλης ομάδας εξέφρασε ο Θανάσης Παπάζογλου στον αέρα του NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Παπάζογλου: «Το ποδόσφαιρο κρύβει παγίδες»
Να παραμείνουν συγκεντρωμένοι ενόψει των δύο τελευταίων αγωνιστικών της Σούπερ Λίγκας, ώστε να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα θέλουν στον ΟΦΗ, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Θανάσης Παπάζογλου.

Ο 24χρονος επιθετικός τόνισε πως πλέον ο ΟΦΗ δείχνει σημάδια μεγάλης ομάδας, κάτι που φαίνεται από την απόδοσή τους στα μεγάλα παιχνίδια που θέλουν το… τρίποντο.

Ακόμη, αναφέρθηκε στην απόφασή του να ανανεώσει με τους Κρητικούς, δηλώνοντας πως νιώθει απόλυτα δικαιωμένος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εκπομπή «Εκ της Διευθύνσεως» και τον Γιώργο Χελάκη:

Για τον ΟΦΗ:
«Πιστεύω ότι ο ΟΦΗ δείχνει σημάδια μεγάλης ομάδας και το αποδεικνύουμε στα μεγάλα παιχνίδια»

Για τον πανηγυρισμό του μετά την επίτευξη του πρώτου τέρματος:
«Δεν πήγα σε κάποιον συγκεκριμένο. Ο ενθουσιασμός του κόσμου του ΟΦΗ είναι έκδηλος και αυτό που θέλεις είναι να γίνεις έναν με αυτόν».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος:
«Έτσι όπως είναι το πρωτάθλημα και έτσι όπως έχει εξελιχθεί, ο προπονητής έχει δίκιο όταν λέει ότι το ποδόσφαιρο κρύβει παγίδες. Εμείς για τις επόμενες τρεις αγωνιστικές πρέπει να είμαστε σωστοί και συγκεντρωμένοι για να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που έχουμε».

Για την απόφασή του να πάει στον ΟΦΗ:
«Είμαι απόλυτα δικαιωμένος με την απόφασή μου. Ο ΟΦΗ διανύει μία δύσκολη περίοδο και το ότι με πίστεψαν θέλω να τους ανταποδώσω μέσω της απόδοσής μου. Στα τελευταία παιχνίδια θέλω να δώσω το 100%. Στον ΟΦΗ έχω βελτιωθεί αρκετά και είναι πολύ σημαντικό ότι μπορώ να αποδείξω τι μπορώ να κάνω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: