Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

«Ο Ζαγοράκης εκβιάστηκε...»

Για εκβιασμό του Θοδωρή Ζαγοράκη με το πόρισμα του διαχειριστικού ελέγχου έκανε λόγο εφοπλιστής Γιάννης Καμπάνης, που παλιότερα είχε ενδιαφερθεί για αγορά του ΠΑΟΚ.
«Ο Ζαγοράκης εκβιάστηκε...»
Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Σκάϊ ανέφερε: "O Zαγοράκης εκβιάστηκε με το πόρισμα διαχειριστικού ελέγχου και αναγκάστηκε να ζητήσει τις παραιτήσεις όλων των μελών του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Πίσω απ΄όλα αυτά κρύβεται ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ Θανάσης Κατσαρής".

Κρίσιμη συνάντηση Ζαγοράκη-Κατσαρή!!

Την Τρίτη αναμένεται να γίνει το τελευταίο και κρίσιμο ραντεβού που θα αφορά τη νέα διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μεταξύ των Θοδωρή Ζαγοράκη και Θανάση Κατσαρή.
Κρίσιμη συνάντηση Ζαγοράκη-Κατσαρή
Οι δύο άντρες θα βάλουν στο τραπέζι όλα τα ονόματα που είναι διαθέσιμα και από κοινού θα αποφασίσουν για την επόμενη μέρα του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ.
Ήδη υπάρχει ένα προσχέδιο, ήδη γίνονται προσπάθειες συλλογής ονομάτων που μπορούν να υποστηρίξουν τη προσπάθεια που θα ξεκινήσει με την ανακοίνωση της νέας διοίκησης.
Νωρίτερα, ο Θοδωρής Ζαγοράκης υπάρχει ενδεχόμενο να συναντήσει τον Γιώργο Σαχπατζίδη, σεβόμενος τα χρήματα που έχει προσφέρει στη ΠΑΕ, έτσι ώστε να ακούσει αν υπάρχουν κάποιες προτάσεις από την πλευρά του. Αν έχει δηλαδή τη διάθεση να προτείνει κάποια στελέχη για το νέο σχήμα.
Η οικογένεια Σαχπατζίδη, μετά την καταβολή του ενός εκατ. ευρώ, φτάνει πλέον στο 18% των μετοχών της ΠΑΕ και ο Ζαγοράκης στη παρούσα φάση θέλει να ακούσει αν υπάρχουν κάποιες προτάσεις από την πλευρά της.
Τέλος, όσον αφορά στα μέλη της ΠΑΕ που σήμερα παραιτήθηκαν, είναι πολύ πιθανό να βρίσκονται στο νέο σχήμα κάποια από αυτά.
Η παραίτησή τους άλλωστε, ήταν και μία κίνηση υποστήριξης του Ζαγοράκη στη προσπάθεια που κάνει για αλλαγή και εφόσον δεν βρεθούν κατάλληλα άτομα για να τους αναπληρώσουν ανά τομείς ευθύνης δεν αποκλείεται ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ να επικοινωνήσει με κάποιους εξ αυτών και να τους εντάξει εκ νέου στη διοίκηση.
Τέλος, δεδομένη θεωρείται η παρουσία του Ζήση Βρύζα στο διοικητικό συμβούλιο, ενώ στο αυριανό ραντεβού θα ξεκαθαρίσει αν αυτό θα είναι 7μελές ή 9μελές.
Πηγή: paok24.gr

"Καμπάνες" στην Ίντερ!!

"Έβρεξε... καμπάνες" στην Ίντερ ύστερα από την εντός έδρα ήττα από τη Νάπολι, καθώς τιμωρήθηκε τόσο ο τεχνικός της, Κλαούντιο Ρανιέρι, όσο και οι παίκτες Όμπι, Κόρντομπα, Μιλίτο και Χαβιέρ Ζανέτι.
"Καμπάνες" στην Ίντερ
Ο νεός προπονητής των "νερατζούρι" τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής, για τα "γαλλικά" που είπε στον διαιτητή Τζιανλούκα Ρόκι στο ματς με τη Νάπολι, με αφορμή την αποβολή του Τζόελ Όμπι.

Ο Όμπι τιμωρήθηκε και αυτός με μία αγωνσιτική, ενώ στους Ιβάν Κόρντομπα και Ντιέγκο Μιλίτο επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ και στον αρχηγό των «νερατζούρι» Χαβιέρ Ζανέτι 1.500 ευρώ για τις διαμαρτυρίες τους στον ρέφερι.

Εξηγήσεις Ίβιτς για τις «μπηχτές»!!

Συζήτηση με τον Παντελή Κωνσταντινίδη είχε την Δευτέρα ο Βλάνταν Ίβιτς, ώστε να δώσει εξηγήσεις σχετικά με τα όσα δήλωσε μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπου ουσιαστικά πέταξε... μπηχτές για τον Λάζλο Μπόλονι.
Εξηγήσεις Ίβιτς για τις «μπηχτές»!
Ο Σέρβος άσος υποστήριξε πως ό,τι είπε, το είπε για το καλό της ομάδας και ότι σε καμία περίπτωση δεν είχε σκοπό να προσβάλει τον προπονητή του. Μάλιστα, τόνισε πως με τις δηλώσεις του θέλησε να... ξυπνήσει την ομάδα τώρα που είναι ακόμα νωρίς.

Μεταξύ άλλων, το βράδυ της Κυριακής ο Ίβιτς είχε πει: «έχουμε πρόβλημα γιατί για δεύτερη φορά φέτος στο πρωτάθλημα γυρνάει το σκορ. Εχουμε παίξει οκτώ εννιά παιχνίδια, έχουμε βγάλει την μπάλα πάνω από την γραμμή εννιά φορές, οι αντίπαλοι είχαν έξι δοκάρια και πολλές ευκαιρίες. Στο παρελθόν δεν συνέβαινε αυτό και πρέπει να το διορθώσουμε άμεσα, αν συνεχίσουμε έτσι δεν μας βλέπω καλά».

Τα λεγόμενά του δεν άρεσαν καθόλου στην διοίκηση, ωστόσο μετά την σημερινή του... εξήγση, πιθανότατα δεν θα υπάρξει κάποια τιμωρία. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Κωνσταντινίδης τον ενημέρωσε πως στον «Δικέφαλο» δεν έχουν πρόβλημα να κάνουν δηλώσεις οι παίκτες και να εκφράζουν τη γνώμη τους, απλά θα πρέπει να προσέχουν για να μη δημιουργούνται παρεξηγήσεις.

Ο γνωστός μας Γουέμπ με Κροατία!!

Μία από τις πιο γνωστές "σφυρίχτρες" της Ευρώπης, ο Άγγλος Χάουαρντ Γουέμπ, ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει το ματς της Εθνικής Ελλάδας με την Κροατία την Παρασκευή (7/10) στο "Γ.Καραϊσκάκης".
Ο γνωστός μας Γουέμπ με Κροατία
Βοηθοί του οι συμπατριώτες του Τζέικ Κόλινς και Πίτερ Κίρκαπ.

Παναχαϊκή κατά Παμπελοποννησιακού και... Τζώρτζογλου!!

Την απόφασή της να μη συνεχίσει να χρησιμοποιεί το βοηθητικό στο Παμπελοποννησιακό στάδιο για τις προπονήσεις της γνωστοποίησε η διοίκηση της Παναχαϊκής λόγω επικινδυνότητας του αγωνιστικού χώρου. Παράλληλα, γίνεται αναφορά και στην υπόθεση με τον Ολυμπιακό Χερσονήσου, ενώ τονίζεται πως έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του προέδρου της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου!
Παναχαϊκή κατά Παμπελοποννησιακού και... Τζώρτζογλου!
Η ανακοίνωση αναφέρει:
«1) Κατόπιν κοινής αποφάσεως του προέδρου της ΠΑΕ Παναχαϊκή και του προπονητή κ. Σεροπιάν αποφασίστηκε πως η ΠΑΕ Παναχαϊκή, λόγω της επικινδυνότητας του αγωνιστικού χώρου του βοηθητικού γηπέδου του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, να μην ενεργοποιήσει την προ συμφωνία με τον Δήμο Πατρέων και οι προπονήσεις από σήμερα να γίνονται στο βοηθητικό γήπεδο το οποίο έχει κατασκευάσει η ΠΑΕ με δικές της δαπάνες στο στάδιο της Αγυιάς.
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή έκρινε ότι η εγκατάλειψη των χώρων του Παμπελοποννησιακού σταδίου καθιστά ασύμφορη την καταβολή του οποιουδήποτε ποσού προς τον Δήμο Πατρέων για την χρησιμοποίηση των επικίνδυνων για την σωματική ακεραιότητα των παικτών χώρων αυτών και κατόπιν αυτού θα αναζητήσει τουλάχιστον για την τρέχουσα περίοδο είτε κάποιο άλλο γήπεδο να μισθώσει για κάποιες προπονήσεις, είτε να βρει κάποιον χώρο ώστε να κατασκευάσει εκεί με δικές της δαπάνες γήπεδα προπονήσεων.
2) Η ΠΑΕ Παναχαϊκή έλαβε γνώση των εγγράφων τα οποία απέστειλε το Δ.Σ. της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής στην Football League ώστε να μην ορίζονται αγώνες του πρωταθλήματος της ποδοσφαιρικής μας ομάδας στο στάδιο της Αγυιάς.
Τις επόμενες ημέρες ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή σε συνέντευξη τύπου θα αναπτύξει λεπτομερώς τις απόψεις της ΠΑΕ τόσο για το θέμα αυτό όσο και για το θέμα της κατασκευής super market στο κύριο μέρος του σταδίου της Αγυιάς αλλά και για την πολιτική του Δήμου Πατρέων και συγκεκριμένων προσώπων του Δήμου Πατρέων για θέματα που αφορούν την ΠΑΕ Παναχαϊκή και το στάδιο της Αγυιάς.
Η συνέντευξη θα γίνει μόλις ο πρόεδρος της ΠΑΕ απεμπλακεί από το σημαντικότερο θέμα που αφορά την κάθαρση στο ελληνικού ποδόσφαιρο και από την συνεχή παρουσία του σε πολύ σοβαρές ποινικές υποθέσεις που χειρίζεται το δικηγορικό του γραφείο.

3) Ένας ένας αποκαλύπτονται οι εμπνευστές - πρωταγωνιστές της σκευωρίας εις βάρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή για την δήθεν δωροδοκία στο παιχνίδι της προηγούμενης περιόδου με τον Ολυμπιακό Χερσονήσου.
Ήδη αναζητείτε με ένταλμα συλλήψεως ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκος Τζώρτζογλου και όλα τα στοιχεία αυτής της δύσοσμης υποθέσεως ήδη βρίσκονται στα χέρια του αντιεισαγγελέα κ. Κορέα και ετέθησαν υπόψιν και των αθλητικών δικαστών και σήμερα θα τεθούν υπόψιν των πειθαρχικών οργάνων της Football League.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή ήδη έχει υποβάλει μήνυση για απόπειρα εκβίασης και απειλής εις βάρος του Νίκου Τζώρτζογλου αμέσως μόλις απεστάλη στο κινητό του τηλέφωνο ένα εκβιαστικού περιεχομένου γραπτό μήνυμα.
Σήμερα συνεργάτης του γραφείου του κ. Κούγια ετοιμάζει την καταγγελία εις βάρος του Νίκου Τζώρτζογλου στα πειθαρχικά όργανα της ΕΠΟ.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή δίνει μόνη της έναν έντιμο αγώνα εις βάρους όλου του βρώμικου παρασκηνίου που υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια στον ελληνικό ποδοσφαιρικό, αφού ο Νίκος Τζώρτζογλου είναι κουμπάρος του πρώην πρόεδρου της ΕΠΟ Γκαγκάτση και είναι γνωστό στον ποδοσφαιρικό χώρο για το πώς ο Εργοτέλης από τα τοπικά πρωταθλήματα του Ηρακλείου με 50 οπαδούς και σε ένα γηπεδάκι με πλαστικό χλοοτάπητα έφτασε να αγωνίζεται στην Super League.
Κάποιοι αντιλαμβάνονται ότι αυτές οι ομάδες σφραγίδες σιγά σιγά με την σωστή πολιτική της ΕΠΟ και την παρέμβαση της Κυβερνήσεως οδηγούνται στην φυσική τους θέση στον ποδοσφαιρικό χάρτη με αποτέλεσμα οι άνθρωποι τους να προσφεύγουν σε κάθε μέσο ακόμα και στην διάπραξη παρανόμων πράξεων μήπως και σωθούν».
Τέλος, η Παναχαϊκή προγραμμάτισε εκτός έδρας φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την Πέμπτη.

Ο Σάντος τον συγχώρεσε. Οι συμπαίκτες του;

Ο Φάνης Γκέκας επέστρεψε στην Εθνική μετά τη συγνώμη και το συγχωροχάρτι που πήρε από τον Σάντος. Με τους συμπαίκτες του τι γίνεται όμως;
Ο Σάντος τον συγχώρεσε. Οι συμπαίκτες του;
Σπουδαία ημέρα η σημερινή για τον Φάνη Γκέκα, καθώς είχαμε την συγκέντρωση της Εθνικής ομάδας για τα παιχνίδια με Κροατία και Γεωργία και την επιστροφή του στα δρώμενα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Ο επιθετικός της Άιντραχτ Φρανκφούρτης ανήκει πλέον ξανά στο δυναμικό της Ελλάδας, μετά τη συγνώμη που ζήτησε για όσα είχε πει κατά την αποχώρησή του. Ο Φερνάντο Σάντος τον συγχώρησε και όλα περασμένα... ξεχασμένα!

Σίγουρα όμως ισχύει αυτό; Γιατί δεν είμαστε βέβαιοι πως η επιστροφή του Γκέκα χαροποίησε και όλους τους συμπαίκτες του. Αυτό τουλάχιστον καταλάβαμε από όσα ακούστηκαν στα «πηγαδάκια» της σημερινής πρώτης προπόνησης. Ο Φάνης θυμίζουμε πως αποχώρησε από την ομάδα αφήνοντας... σπόντες για πολλούς συμπαίκτες του και κάνοντας λόγο για «για μια ομάδα που είναι άρρωστη και κανείς δεν κάνει κάτι για να την γιατρέψει»! Φωτογράφιζε δηλαδή ανοικτά κάποιους διεθνείς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι όμως βρίσκονται ακόμα στην ομάδα και φαίνεται πως έχουν ξεχάσει τα... καρφιά του!

Για αυτό λοιπόν, αρκετοί μέσα στην Εθνική δεν είδαν και με την καλύτερη διάθεση την επιστροφή του Γκέκα. «
Τώρα που παίζει στην Β΄ Γερμανίας, θυμήθηκε και πάλι την Εθνική. Ας αφήσει τα... παραμύθια για αγάπες και λοιπά. Είχε ανάγκη και πάλι να παίξει σε υψηλό επίπεδο και για αυτό γύρισε. Όταν έφευγε και μας έκραζε ήταν καλά, τώρα μιλάει για οικογένεια», λένε χαρακτηριστικά κάποιοι συμπαίκτες του και προσθέτουν με νόημα: «Δεν πειράζει όμως, για εμάς η Εθνική είναι πραγματικά αγαπημένη και πάνω από όλους».

Για την ώρα δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, πάντως, ωστόσο μάλλον ο Φερνάντο Σάντος θα πρέπει να κάνει τον... διαμεσολαβητή και να φέρει κοντά κάποιους παλιούς φίλους που πλέον δεν μιλιούνται. Για το καλό της ομάδας, πάνω απ΄ όλα...
πηγή: sportdog.gr

Πανηγύρισε αλά... Αxl Rose! (BΙΝΤΕΟ)

Δείτε πως πανηγύρισε ο ποδοσφαιριστής της ΗΙΚ, Μαρσέλο Ματρόνε, την επίτευξη ενός γκολ... Ντύθηκε... Αxl Rose και... ρόκαρε!
Πανηγύρισε αλά... Αxl Rose! (BΙΝΤΕΟ)

"Λιοντάρι" ο Γκαλίτσιος!!

Σε συζητήσεις με την Μόναχο 1860 βρίσκεται ο Γιώργος Γκαλίτσιος, που έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Γερμανία.
"Λιοντάρι" ο Γκαλίτσιος
Εκεί θα βρει έναν ακόμα γνωστό από τον ελληνικό πρωτάθλημα και πιο συγκεκριμένα τον Ράινερ Μάουρερ, ο οποίος είχε καθίσει στον πάγκο του ΟΦΗ και της Καβάλας.
Να σημειώσουμε πως ο Γιώργος Γκαλίτσιος περιμένει με ανυπομονησία να τελειώσει θετικά η υπόθεση της μεταγραφής του στο γερμανικό σύλλογο που αγωνίζεται στη β' κατηγορία και για το λόγο αυτό δεν μιλάει για το θέμα στον Τύπο.
Πηγή: katimagiko.gr

«Με χτύπησες; Πάρτη για να με θυμάσαι!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κάιλ Μπέκερμαν στην ήττα της ομάδας του, Ρεαλ Σολτ Λέικ από την Σικάγο Φάιρ του Φρανκ Κλόπας με 3-0 εντός έδρας, απέδειξε πως δεν... συγχωρεί όσους δεν τον σέβονται.
«Με χτύπησες; Πάρτη για να με θυμάσαι!» (ΒΙΝΤΕΟ)
Δείτε πως αντέδρασε όταν ο αντίπαλος του τον χτύπησε από πίσω χωρίς να βλέπει. Γύρισε, τον κοπάνησε και... κύριος, χωρίς πολλές διαμαρτυρίες αποχώρησε για τα αποδυτήρια!
πηγή: sportdog.gr (κλικ πάνω στη φώτο)

Κοινή δυσαρέσκεια, κοινή ανακοίνωση! (ΦΩΤΟ)

Κοινή ανακοίνωση στις επίσημες ιστοσελίδες τους ανάρτησαν Άρσεναλ και Τότεναμ, με την οποία επισημοποιούν την είδηση της διεξαγωγής ερευνών για τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν στο μεταξύ τους ντέρμπι!
Κοινή δυσαρέσκεια, κοινή ανακοίνωση! (ΦΩΤΟ)
«Οι δύο σύλλογοι απογοητεύτηκαν με τα συνθήματα που ακούστηκαν στο ντέρμπι. Καμία από τις ομάδες δεν επικροτεί υβριστικές φράσεις, ρατσιστικά συνθήματα και οποιαδήποτε άλλη αντικοινωνική συμπεριφορά από τους οπαδούς τους. Θα συνεργαστούμε στενά για να αναγνωρίσουμε μεμονωμένα τα άτομα τα οποία ευθύνονται για τα παραπάνω», αναφέρει η ανακοίνωση των δύο συλλόγων.
Αλήθεια στην Ελλάδα θα έκαναν κάτι τέτοιο; Μάλλον απίθανο ακούγεται, αφού οι κάμερες χρησιμεύουν περισσότερο για διακοσμητικά στοιχεία!
 

Champions League και Europa League στη Nova την τριετία 2012-15!!

Mε επίσημη ανακοίνωση του ο όμιλος Forthnet/NOVA γνωστοποίησε οτι απέκτησε τα τα τηλεοπτικά δικαιώματα των Champions League και Europa League για την τριετία 2012-2015.
Champions League και Europa League στη Nova την τριετία 2012-15
Αναλυτικά:
"Σε συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης της UEFA (http://www.uefa.com/uefa/events/tv/news/newsid=1692617.html) o Όμιλος Forthnet ανακοινώνει ότι του κατακυρώθηκαν τα τηλεοπτικά δικαιώματα των κορυφαίων διασυλλογικών οργανώσεων, UEFA Champions League και UEFA Europa League για την τριετία 2012-2015, μετά από σχετικό διαγωνισμό.
Η Τ.Ε.Α.Μ., η οποία διαχειρίζεται κεντρικά τα τηλεοπτικά δικαιώματα των ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων, με την απόφαση της να απονείμει τα δικαιώματα του UEFA Champions League και UEFA Europa League στον Όμιλο Forthnet έδειξε και έμπρακτα την εμπιστοσύνη της στην τεχνογνωσία του Ομίλου στην κάλυψη μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων πανευρωπαϊκής εμβέλειας. Ο Όμιλος Forthnet, μέσα από την πρώτη ψηφιακή δορυφορική πλατφόρμα της ελληνικής αγοράς, τη Nova, διαθέτει τόσο την υποδομή και το εύρος των καναλιών, όσο και το πλέον κατάλληλο τεχνικό και δημοσιογραφικό επιτελείο για να καλύψει τις δύο διοργανώσεις-θεσμούς του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.
Ειδικότερα, στον Όμιλο Forthnet κατακυρώθηκε το δικαίωμα live προβολής 128 αγώνων του UEFA Champions League για κάθε αγωνιστική σεζόν της τριετίας 2012-2015. Το εν λόγω δικαίωμα περιλαμβάνει όλους τους αγώνες της Τρίτης, συμπεριλαμβανομένου και του αγώνα ελληνικής ομάδας, όλους τους αγώνες της Τετάρτης, εκτός από τον αγώνα πρώτης επιλογής, καθώς και στιγμιότυπα από όλους τους αγώνες του διημέρου.
Αντιστοίχως, για τη διοργάνωση UEFA Europa League, στην ψηφιακή πλατφόρμα της Nova εκχωρήθηκε το δικαίωμα live προβολής 190 αγώνων για κάθε αγωνιστική σεζόν της τριετίας 2012-2015. Το δικαίωμα προβολής αφορά όλους τους αγώνες της Πέμπτης για το UEFA Europa League, εκτός από τον αγώνα πρώτης επιλογής, καθώς και τα στιγμιότυπα από όλους τους αγώνες της ημέρας.
Με την εξέλιξη αυτή, ο Όμιλος Forthnet θα είναι σε θέση να προσφέρει στους συνδρομητές του μια ποδοσφαιρική πανδαισία 318 αγώνων κάθε αγωνιστική σεζόν, που περιλαμβάνει τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές και ομάδες του ευρωπαϊκού ποδοσφαιρικού στερεώματος, αποκλειστικά μέσα από την πλατφόρμα της Nova και σε ποιότητα HD!"

Την... πάτησε ο Λεβαδειακός!!

Ο Λεβαδειακός έκανε το... κόλπο σήμερα το πρωί και πήρε αναβολή από την Πειθαρχική Επιτροπή που εξετάζει την υπόθεση των στημένων για την Πέμπτη, ώστε να προλάβει την Τρίτη να ανέβει κατηγορία μέσα από το συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ, ωστόσο η Λίγκα τον πρόλαβε και ανέβαλε το αυριανό ΔΣ!
Την... πάτησε ο Λεβαδειακός!
Οι Βοιωτοί το πρωί είχαν ζητήσει και είχαν πάρει αναβολή από την Πειθαρχική για την εκδίκαση της συμμετοχής τους στα στημένα, καθώς είχαν έναν συγκεκριμένο στόχο! Φοβούμενοι υποβιβασμό, θέλανε να προλάβουν και αύριο μέσα από το ΔΣ της Σούπερ Λιγκ να προβιβαστούν στη μεγάλη κατηγορία, οπότε ακόμα και αν έπεφταν μετά, να πήγαιναν ξανά στην δεύτερη κατηγορία!

Έξυπνο, αλλά τους κατάλαβαν και η Σούπερ Λιγκ ανακοίνωσε πως τελικά δεν θα γίνει αύριο το ΔΣ!

Η ανακοίνωση αναφέρει: Ανακοινώνεται ότι λόγω πολυάριθμων εκκρεμών υποθέσεων ενώπιον των Δικαιοδοτικών Επιτροπών της Football League και της Ε.Π.Ο., η Super League δεν δύναται να λάβει οποιαδήποτε απόφαση αναφορικά με εγγραφή νέων Μελών στον Συνεταιρισμό.
Για το λόγο αυτό, το Δ.Σ. της Super League που είχε ορισθεί για την Τρίτη 04.10.2011 μετατίθεται για την Τρίτη 11.10.2011.

"Έναν... Σούκερ χρειαζόμαστε"!

Ο τεχνικός της Εθνικής Κροατίας μίλησε για το κρίσιμο ματς της Παρασκευής με την Ελλάδα, ενθυμούμενος το προ 14ετίας ματς για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Γαλλίας και τη νίκη με το γκολ του Νταβόρ Σούκερ, λέγοντας πως και τώρα "θέλουμε έναν Σούκερ"!
"Έναν... Σούκερ χρειαζόμαστε"!
Αναλυτικά:
"Ήταν ένα άσχημα παιχνίδι, αλλά ευτυχώς είχαμε τον Σούκερ και πήραμε τη νίκη με 1-0. Αυτό θα χρειαστούμε και τώρα. Έναν Σούκερ. Ξέρουμε καλά τη σημασία του αγώνα, τι μας περιμένει και είμαι βέβαιος πως έχουμε την εμπειρία, τη γνώση και την ποιότητα να πάρουμε τη νίκη. Παρότι στόχος μας είναι οι τρεις βαθμοί και η πρωτιά, ξέρουμε πως ακόμη και σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος θα έχουμε μπροστά μας τα μπαράζ. Όμως αυτό το ενδεχόμενο δεν μας απασχολεί και θέλουμε την απευθείας πρόκριση.
Εμείς θα είμαστε έτοιμοι για όλα και δεν θα μας βρουν απροετοίμαστους. Στη Λετονία έπαιξαν επιθετικά στην αρχή και έχαναν με 1-0, αλλά όταν γύρισαν στο γνωστό τους σύστημα, ισοφάρισαν. Θα είναι 'καυτή' η ατμόσφαιρα στο γήπεδο, αλλά οι παίκτες μας έχουν συνηθίσει να παίζουν σε γεμάτα γήπεδα και δεν φοβόμαστε το κλίμα. Σεβόμαστε την ελληνική ομάδα. Υπό τις οδηγίες του Φερνάντο Σάντος έχει δώσει 14 παιχνίδια και μετρά 8 νίκες και 6 ισοπαλίες, χωρίς ακόμη να έχει χάσει. Όμως αισιοδοξούμε πως θα επιστρέψουμε με χαμόγελο στην Κροατία".

«Πέρασαν» άλλες πέντε!!

Ακόμα πέντε ομάδες πήραν το «πράσινο φως» για να συμμετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα της Α1, καθώς η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού τους έδωσε πιστοποιητικό συμμετοχής.
«Πέρασαν» άλλες πέντε!
Πρόκειται για τις ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μαρούσι, Πανιώνιος, Καβάλα και ΚΑΟΔ.
Αναλυτικά:
«Πιστοποιητικά συμμετοχής στο πρωτάθλημα Α1 Μπάσκετ δόθηκαν στις ΚΑΕ, ΚΑΒΑΛΑ, ΠΑΟΚ, ΜΑΡΟΥΣΙ, ΔΡΑΜΑ και ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.
Μόνη εκκρεμότητα παραμένει η εξέταση του φακέλου της ΚΑΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ, που θα εξεταστεί στην επόμενη συνεδρίαση».

Κύριοι, πάρτε παράδειγμα από την Τότεναμ!!

Στην Τότεναμ είναι έξαλλοι με τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν στο λονδρέζικο ντέρμπι με την Άρσεναλ και διερευνούν τις κασέτες του κλειστού κυκλώματος του σταδίου για να βρουν τους υπαίτιους! Εδώ στην Ελλάδα έχουμε μεν κάμερες, αλλά δεν τις χρησιμοποιούμε ούτε όταν διαλύονται ολόκληρα γήπεδα...
Κύριοι, πάρτε παράδειγμα από την Τότεναμ!
Οι υπεύθυνοι λοιπόν των «πετεινών», εμφανίζονται αποφασισμένοι να φτάσουν το... μαχαίρι στο κόκαλο και να βρουν τους φιλάθλους τους που την Κυριακή κατά την διάρκεια της αναμέτρησης με την Άρσεναλ, αποδοκίμαζαν τον Αρσέν Βενγκέρ, αλλά και τους οπαδούς των «κανονιέρηδων» που φώναζαν υβριστικά συνθήματα για τον Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ και την παραλίγο δολοφονία του.

Η διοίκηση της Τότεναμ είναι αποφασισμένη να ερευνήσει το θέμα σε βάθος και έχει κινήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για να βρεθούν οι οπαδοί που συμμετείχαν. «Αποτελεί πολιτική του συλλόγου να τιμωρεί όσους εμπλέκονται σε τέτοιου είδους κινήσεις», δήλωσε μέλος της διοίκησης των Λονδρέζων στο «Press Association Sport», ενώ αποκάλυψε ότι εξετάζονται, ήδη, οι κασέτες από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης.

πηγή: sportdog.gr

"Να φτάσουμε στην πεντάδα"

Ο Μάουρο Πόι εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της Ξάνθης στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ και όπως είπε, αισθάνεται τυχερός που παίζει στους Ακρίτες.
"Να φτάσουμε στην πεντάδα"
Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός της Skoda μίλησε στο "Αθλητικό Metropolis" για το ισόπαλο ματς με τον Άρη, για τους στόχους της ομάδας, καθώς και για την κρίση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο "Aθλητικό Metropolis" ο Μάουρο Πόι:

Για το παιχνίδι με τον Άρη:
«Θέλαμε να κερδίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε, είχαμε ευκαιρίες και χθες όπως και στα άλλα παιχνίδια αλλά ήμασταν και άτυχοι. Πετύχαμε πολλά γκολ ως τώρα αλλά χρειαζόμαστε δουλειά ακόμα».
Για τους στόχους της Skoda: «Πάντα προσδοκούμε να φτάσουμε στην πεντάδα, χάσαμε βαθμούς αλλά θα παλέψουμε να πάρουμε τους υπόλοιπους. Παίξαμε με μεγάλες ομάδες και ήταν δύσκολο αλλά ελπίζω να παίρνουμε αποτελέσματα στη συνέχεια. Πάντως μου φαίνονται λίγοι οι 4 βαθμοί».
Για την κρίση στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Αισθάνομαι τυχερός που είμαι σε μια ομάδα που δεν αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα».

Οι εγγυήσεις που ζητά ο Τζίγγερ!!

Όλα τα απαραίτητα εχέγγυα έτσι ώστε να προχωρήσει πάνω στην σωστή βάση το deal με τον Πρίγκιπα θέλει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης! Ίσως βρεθεί εκπρόσωπος του Τζίγγερ στην Σαουδική Αραβία!
Οι εγγυήσεις που ζητά ο Τζίγγερ
Από την πρώτη στιγμή της εμφάνισης του Πρίγκιπα αυτό που ζητούσε η πλευρά Βαρδινογιάννη ήταν τα απαιτούμενα έγγραφα που θα νομιμοποιούν την ταυτότητα του ενδιαφερόμενου επενδυτή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Το προσχέδιο που παρέδωσε στο δικηγορικό γραφείο που βρίσκονται οι μετοχές του Τζίγγερ ο πληρεξούσιος δικηγόρος Παναγιώτης Πετρόπουλος είναι διατυπωμένο σωστά αλλά ανυπόγραφο.
Όπως ήταν λογικό ζητήθηκε η πιστοποίηση της υπογραφής είτε από την Σαουδική Αραβία είτε από την πρεσβείας της στην Αθήνα. Για να το κάνουμε πιο απλό, αυτό που ζητά ο μεγαλομέτοχος είναι το γνήσιο της υπογραφής. Σε αντίθετη περίπτωση που δεν εμφανιστεί το παραπάνω έγγραφο δεν υπάρχει περίπτωση να προχωρήσει τίποτα με τον Πρίγκιπα Σουλτάν.
Πάντως, στο μυαλό του Τζίγγερ υπάρχει και εναλλακτικό πλάνο σε περίπτωση που στην μέση η γραφειοκρατία και καθυστερήσει η όλη υπόθεση, είναι πιθανό να κληθούν άνθρωποι της οικογένειας στην Σαουδική Αραβία να συζητήσουν απευθείας με τον ενδιαφέρομενο, είτε να ζητηθεί ο ερχομός των ανθρώπων του Πριγκίπα στην Αθήνα για να γίνουν κατ' ιδίαν συζητήσεις.
Ο μεγαλομέτοχος του «τριφυλλιού» βλέπει θετικά και τους δύο δρόμους, θέλοντας πάνω απ' όλα να διασφαλίσει ότι η διαπραγμάτευση κυλά με φυσιολογικό τρόπο και κάθε νομιμότητα.
Πηγή: gazzetta.gr

Μήπως να ξεκουραστεί λίγο ο Βιεϊρίνια;

Οι δύο τελευταίες κακές εμφανίσεις του Αντελίνο Βιεϊρίνια κόντρα σε Ρούμπιν και Ολυμπιακό ίσως να οφείλονται και σε κάποιο βαθμό στο γεγονός πως οι δείκτες της φυσικής κατάστασης του Πορτογάλου έχουν βαρέσει... κόκκινο!
Μήπως να ξεκουραστεί λίγο ο Βιεϊρίνια;
Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός έχει χάσει ελάχιστα λεπτά της φετινής σεζόν. Πιο συγκεκριμένα βγήκε ως αλλαγή με την Βαλερένγκα στο 69΄ και στο φινάλε των αγώνων με ΑΕΚ , Καρπάτι και Πανιώνιο…
Αυτά τα νούμερα και τα λεπτά συμμετοχής του Πορτογάλου δεν είναι τα μόνα μεγάλα που τον αφορούν…
Υπάρχουν και οι μετρήσεις και τα εργομετρικά του που επίσης είναι επιβαρυμένα…
Με λίγα λόγια και στον ΠΑΟΚ δεν ανησυχούν για την μέτρια απόδοσή του τις τελευταίες εβδομάδες, μία απόδοση που –όπως λένε- οφείλεται στην επιβάρυνσή του…
Πηγή: paok24.gr

Κατήφεια στο Ν.Ρύσιο...

Σκυθρωπά πρόσωπα, απογοήτευση, προβληματισμός. Ωρα για περισυλλογή και αυτοκριτική. Η ατμόσφαιρα ήταν «βαριά» στην προπόνηση του Άρη σήμερα στο Νέο Ρύσιο.
Κατήφεια στο Ν.Ρύσιο...
Ούτε ο Τσιώλης, ούτε κανείς παίκτης είχε διάθεση για πολλές κουβέντες, για την ακρίβεια… μιλούσαν με τα μάτια. Ηταν μεγάλη η απογοήτευση σε όλους από την νέα γκέλα κόντρα στην Ξάνθη που ακόμη και ο 53χρονος τεχνικός απέφυγε να μιλήσει στους παίκτες. Εξάλλου, λόγω της διακοπής θα έχει μέρες για να τα πει εκτενώς μαζί τους. Η χθεσινή προπόνηση κύλησε… γρήγορα λοιπόν, ενώ σήμερα ο Τσιώλης αποφάσισε να αφήσει ελεύθερους τους παίκτες του. Για να ηρεμήσουν και να αποφορτιστούν από την ένταση των τελευταίων 48 ωρών.
Στο κενό που μεσολαβεί μέχρι το ματς με τον Εργοτέλη, σε 15 μέρες, ο Τσιώλης δεν έχει μόνο πολλά να πει με τους παίκτες, αλλά και πολλά να διορθώσει στην ομάδα. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, ο Σανκαρέ, ο Ουμπίντες, ο Ακόστα, ο Γιακούποβιτς αλλά και ο Βράνιες θα έχουν εγκλιματιστεί πλήρως μέχρι τότε στους ρυθμούς της ομάδας, ώστε να την ανεβάσουν ένα «κλικ». Επιπλέον, διαθέσιμος μέχρι τότε θα είναι και ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ που από την Πέμπτη θα μπει σε φουλ ρυθμούς. allaboutaris gr

Καλά, με θλάση θα παίξει ο Κοντρέρας;

Αυτά που συμβαίνουν με τον Πάμπλο Κοντρέρας δεν δείχνουν και τόσο φυσιολογικά… Ο Χιλιανός ένιωθε ενοχλήσεις στον συγκεκριμένο μυ μία ημέρα πριν το παιχνίδι με την Ρούμπιν στην Ρωσία. Το πρόβλημα μεγάλωσε στην διάρκεια της αναμέτρησης όπου και αντικαταστάθηκε και αργότερα διαπιστώθηκε οτι υπέστη θλάση….
Καλά, με θλάση θα παίξει ο Κοντρέρας;
Οι εξετάσεις του παίκτη που αποδείκνυαν το πρόβλημα «ταξίδεψαν» για την πατρίδα του, με τους υπεύθυνους της εθνικής να ειδοποιούν ότι θέλουν να εξετάσουν τον παίκτη και από κοντά…
Ήταν φανερό ότι και ο Πάμπλο Κοντρέρας ήθελε να αναχωρήσει για να παίξει στο σπουδαίο παιχνίδι με την Αργεντινή, αλλά και στην αναμέτρηση που ακολουθεί.
Με το που έφθασε στην χώρα του δήλωσε: «Νομίζω ότι μπορώ να παίξω και στα δύο παιχνίδια. Έκανα εξετάσεις και τις έφερα για να τις δείξω στον γιατρό της ομάδας…».
Στον ΠΑΟΚ βέβαια και στο ιατρικό τημ της ομάδας, αναγνωρίζουν ότι αυτή η θλάση δεν είναι και η πιο βαριά, παρολ’ αυτά αποκλείουν το ενδεχόμενο ο αρχηγός της ομάδας να προλάβει και να παίξει στο πρώτο ματς με την Αργεντινή.sportdog gr

"Μιντιομανής ο Κούγιας"

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου και πρώην μεγαλομέτοχος του Εργοτέλη, Νίκος Τζώρτζογλου, εξαπέλυσε επίθεση στον Αλέξη Κούγια, μέσω γραπτής δήλωσης, απαντώντας στα όσα του έχει καταλογίσει ο γνωστός ποινικολόγος.
"Μιντιομανής ο Κούγιας"
Αναλυτικά η δήλωση του κ.Τζώρτζογλου:

"Ο κάθε ένας από εμάς γράφει την ιστορία του καθημερινά είτε θετικά είτε αρνητικά, με πράξεις και συμπεριφορές και όχι με λόγια και τάσεις ΜΙΝΤΙΟΜΑΝΙΑΣ.
Στο YOUTUBE, γράφοντας την λέξη KOUGIAS, ανακαλύπτει κανείς μέρος της ιστορίας και των πεπραγμένων του κ. Αλέκου και που σίγουρα «σερφάροντας» θα του αλλάξουν την αρνητική ψυχολογία από τα νέα δυσβάστακτα οικονομικά μέτρα της Κυβέρνησης.
Όμως για τους συκοφαντικούς και ανυπόστατους ισχυρισμούς του, όσον αφορά το πρόσωπο μου, ο κος Αλέκος, θα πρέπει να δώσει λόγο και να τους αποδείξει ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης".

"Ποιο πρωτάθλημα;"

Η Αρσεναλ πραγματοποιεί το χειρότερο της ξεκίνημα στο αγγλικό πρωτάθλημα και βρίσκεται ήδη μετά από επτά αγωνιστικές 12 βαθμούς μακριά από την κορυφή. Ο Αρσέν Βενγκέρ δεν τρέφει αυταπάτες και παραδέχτηκε πως οι «κανονιέρηδες» έχουν μείνει εκτός διεκδίκησης του τίτλου.
"Ποιο πρωτάθλημα;"
Η Αρσεναλ μετά την ήττα της από την Τότεναμ στο ντέρμπι του Βόρειο Λονδίνου έπεσε στην 15η θέση της Πρέμιερ Λιγκ. Οι «κανονιέρηδες» μετράνε μόλις δύο νίκες και τέσσερις ήττες με αποτέλεσμα το πρωτάθλημα να είναι …άπιαστο όνειρο.
«Πλέον πρέπει να θέσουμε έναν ρεαλιστικό στόχο ο οποίος είναι να μείνουμε κοντά στις ομάδες που διεκδικούν την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το να λέμε πως πάμε για το πρωτάθλημα δεν είναι κάτι το πραγματοποιήσιμο.
Είμαστε 12 βαθμούς πίσω από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Μάντσεστερ Σίτι οπότε δεν μπορούμε να λέμε πως θα πάρουμε τον τίτλο. Πρέπει να αγωνιστούμε για να έρθουμε σε μια πολύ καλύτερη βαθμολογική θέση», τόνισε ο Βενγκέρ.
Πηγή: sentra-goal.gr

Ακύρωσε το φιλικό με την ΑΕΛ ο Τσιώλης!!

Αναβάλλεται το φιλικό του Αρη με τη Λάρισα, που ήταν προγραμματισμένο για το ερχόμενο Σάββατο στο «Κλ. Βικελίδης».
Ακύρωσε το φιλικό με την ΑΕΛ ο Τσιώλης
Μετά το αναπάντεχο αποτέλεσμα με την Ξάνθη και όσων ακολούθησαν, ο Τσιώλης έκρινε ότι ένα φιλικό τη δεδομένη εποχή δεν θα μπορούσε να προσφέρει κάτι στην ομάδα και πως είναι προτιμότερο να δουλέψει με ηρεμία «κεκλεισμένων των θυρών» στο διάστημα της διακοπής. Ισως διεξαχθεί ένα εκπαιδευτικό «διπλό» με την Κ-20 το Σάββατο.
Πηγή: allaboutaris.com

Το πρόγραμμα του Κυπέλλου!!

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοίνωσε το πρόγραμμα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.
Το πρόγραμμα του Κυπέλλου
Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Τρίτη 11/10/2011

ΟΑΚΑ 19.00 Παναθηναϊκός ΑΟ - ΓΣ Αμαρουσίου
Τετάρτη 12/10/2011
Καλαμίτσας 15.30 ΕΚ Καβάλας - Ηλυσιακός ΑΟ
ΠΑΟΚ 17.00 ΠΑΟΚ - ΑΕ Ίκαρου Καλλιθέας
Αλεξάνδρειο 19.00 ΑΣ Άρης - Ολυμπιακός ΣΦΠ

Γελάνε το Πανελλήνιο, το Σπόρτιγκ και η "ομάδα Β"!

Ανέκδοτο έχει καταντήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ούτε κλήρωση δεν μπορούν να κάνουν. Έγινε αυτή της Football League, αλλά πάλι έψαχναν τις ομάδες...
Γελάνε το Πανελλήνιο, το Σπόρτιγκ και η "ομάδα Β"!
Το Σαββατοκύριακο 15-16 Οκτωβρίου αναμένεται να ξεκινήσει η Football League, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα υποστηρίζουν οι υπεύθυνοι του πρωταθλήματος, καθώς στην κλήρωση που έγινε σήμερα, είχαμε δύο ομάδες... άγνωστες και μία με αστεράκι!

Όπως λοιπόν και στη Σούπερ Λίγκα, υπήρξαν ομάδες Α' και Β' αφού ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσουν δύο θέσεις τις οποίες θα καταλάβει είτε το ζευγάρι Λάρισα - Πανσερραϊκός είτε το ζευγάρι Δόξα Δράμας - Λεβαδειακός. Παράλληλα, πρόβλημα προέκυψε λίγη ώρα πριν την κλήρωση και με την Αναγέννηση Γιαννιτσών, καθώς την Πέμπτη θα γίνει γνωστό αν θα πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα! Αν οι Μακεδόνες δεν τα καταφέρουν, θα αντικατασταθούν από τους Πόντιους Κατερίνης.

Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε και τις εκκρεμότητες που υπάρχουν με τις ομάδες που έχουν εμπλακεί στα «στημένα» και οι οποίες δεν αποκλείεται να υποβιβαστούν ξαφνικά και μετά να έχουμε και... ομάδα Γ, όπως συνέβη στην Σούπερ Λιγκ με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η κατάσταση λοιπόν, είναι το λιγότερο αστεία, ωστόσο οι υπέυθυνοι της Football League μας ενημέρωσαν κατά την διάρκεια της κλήρωσης πως το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει κανονικά και ότι όλα τα προβλήματα θα έχουν λυθεί. Τους πιστεύετε; 

πηγή: sportdog.gr   

Δεν ξεχνούν τον Βόλο οι Ακόστα, Ουμπίντες και Μόνχε!!

Οι δύο πρώην παίκτες της ομάδας που θα συνεχίσουν την καριέρα τους στον Άρη, θέλησαν να στείλουν ένα μήνυμα στους φίλους της ομάδας της Μαγνησίας, ενώ το ίδιο έπραξε και ο Βιθέντε Μόχνε, ο οποίος έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό.
Δεν ξεχνούν τον Βόλο οι Ακόστα, Ουμπίντες και Μόνχε
Ο Χαβιέ Ουμπίντες, ο οποίος αγωνίστηκε στους «ερυθρόλευκους» για δύο ολόκληρα χρόνια, συμβάλλοντας στην άνοδο στην Σούπερ Λίγκα και στην έξοδο στο Europa League, αγαπήθηκε όσο λίγοι από τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου.
Έτσι, δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστες τις τελευταίες εξελίξεις και έγραψε στην σελίδα που διατηρεί στο «facebook»:
«Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Βόλου για το σεβασμό και την αγάπη που μου έδειξαν όλο αυτό τον καιρό, τόσο σε μένα όσο και στην οικογένειά μου! Πέρασα όμορφες στιγμές στην ομάδα και θα τις θυμάμαι για πάντα... Οι τελευταίοι δύο μήνες ήταν πολύ δύσκολοι για όλους και η αβεβαιότητα που ζήσαμε ήταν ατελείωτη. Ελπίζω να μην αφήσετε τα όπλα και να συνεχίσετε την μάχη σας για να δούμε ξανά τον Βόλο ψηλά. Ευχαριστώ για όλα!»
Ο Βιθέντε Μόνχε, που ήταν από τους κινητήριους μοχλούς τα τελευταία δύο χρόνια στον Ολυμπιακό Βόλου τόνισε: «Ευχαριστώ πάρα πολύ όλο τον κόσμο. Θα σας θυμάμαι για μία ζωή. Σας αγαπάω πολύ».
Τέλος, από τη μεριά του, ο Νοέ Ακόστα, ο οποίος αγωνίστηκε στη θεσσαλική ομάδα από τον περασμένο Ιανουάριο, τόνισε:
«Ευχαριστώ πολύ όλους τους κατοίκους του Βόλου για τον τρόπο που μου συμπεριφέρθηκαν όλο αυτό τον καιρό, αλλά κυρίως τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου. Αυτοί μας βοήθησαν να πετύχουμε τα πάντα και ελπίζω, πολύ σύντομα, όλα να γίνουν όπως πριν. Βολάρα για πάντα»!
Πηγή: red-news-volos.blogspot.com

"Ο ΟΦΗ δεν έχει να φοβηθεί κανέναν και τίποτα"

Τα… γέλια έβαλαν στον ΟΦΗ όταν έμαθαν για την έφεση που πρόκειται να ασκήσουν οι αθλητικοί εισαγγελείς κατά της αθωωτικής απόφασης της πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λίγκας.
"Ο ΟΦΗ δεν έχει να φοβηθεί κανέναν και τίποτα"
«Θα φάνε τα μούτρα τους πάλι. Έτσι “τελειώμενο” είχαν τον ΟΦΗ και στην περίπτωση της πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λιγκ και δώσαμε τις απαντήσεις μας. Ο ΟΦΗ δεν έχει να φοβηθεί κανέναν και τίποτα. Αποδείξαμε ότι η ομάδα δεν έχει καμία σχέση με το σάπιο σύστημα του ελληνικού ποδοσφαίρου» έλεγαν χαρακτηριστικά στελέχη του συλλόγου.
Η αλήθεια είναι ότι στον ΟΦΗ είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι από την τροπή που παίρνει η υπόθεση καθώς η εκδίκαση της υπόθεσης την Παρασκευή έδειξε ότι ο ΟΦΗ όχι μόνο δεν έχει καμία απολύτως σχέση αλλά πολύ περισσότερο αποδείχθηκε πως δεν υπάρχει όχι μόνο απόδειξη αλλά και ένδειξη ότι η ομάδα ασχολήθηκε με το ματς κόντρα στην Ηλιούπολη.
“Όλα όσα γίνονται, γίνονται με στόχο να διασύρουν το όνομα του ΟΦΗ και του Νίκου Μαχλά” είπαν στον ΟΦΗ όταν ενημερώθηκαν για την έφεση που πρόκειται να ασκήσουν οι αθλητικοί εισαγγελείς.
Πάντως, στις τάξεις της ομάδας δεν πρόκειται να μείνουν με “σταυρωμένα χέρια” και έχουν σκοπό να προχωρήσουν σε όλες τις νομικές ενέργειες που κρίνονται απαραίτητες ώστε να διαφυλάξουν τα συμφέροντα της ΠΑΕ ΟΦΗ.
Πηγή: gentikoule.gr

'Έχουν γίνει βήματα προόδου"

Ο Παναγιώτης Ποικιλίδης αποτελεί παρελθόν από την διοίκηση του ΠΑΟΚ και σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στους λόγους που τον ώθησαν στην αποχώρηση, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Θόδωρη Ζαγοράκη.
'Έχουν γίνει βήματα προόδου"
Αναλυτικά όσα είπε στο "olapaok.gr":

Σχετικά με τον ΠΑΟΚ που αφήνει πίσω του δήλωσε:
"Δεν θα κρίνω εγώ αν αυτή η διοίκηση πέτυχε ή όχι. Σίγουρα όμως ο ΠΑΟΚ έχει πάρει τον δρόμο του. Εχουν γίνει πολλά βήματα προόδου. Ο σύλλογος έχει αλλάξει επίπεδο. Αλλον ΠΑΟΚ παραλάβαμε πριν από 4 χρόνια με τα γνωστά, τεράστια προβλήματα και άλλον ΠΑΟΚ αφήνουμε."
Για τον λόγο που έφτασε να δηλώσει παραίτηση είπε: "Υπήρξαν πολλά συνθήματα στη διάρκεια του περασμένου καλοκαιριού σε βάρος κυρίως του Θόδωρου Ζαγοράκη. Επίσης υπήρχαν φωνές που έλεγαν ότι πρέπει να αλλάξουν πρόσωπα και πράγματα στην διοίκηση της ΠΑΕ. Αυτά τα μηνύματα τα παίρναμε όλοι όσοι ήμασταν στην διοίκηση. Αυτός κυρίως ήταν ο λόγος που προσωπικά αποφάσισα να παραιτηθώ."
Για το αν είχε άλλα να προσφέρει ως μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ τόνισε: "Κατηγορηματικά, ναι! Πιστεύω ότι είχα να δώσω και άλλα ως μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Εχω ξοδέψει ατελείωτες ώρες, όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι είχα φτάσει στο... ταβάνι. Από την στιγμή όμως που υπήρχαν αυτές οι αντιδράσεις και από την στιγμή επίσης που έχει αναλάβει ενεργό ρόλο η διοίκηση του Ερασιτέχνη στην συγκρότηση νέου Διοικητικού Συμβουλίου στην ΠΑΕ, δεν ήταν στο χέρι μου να παραμείνω."
Για την πικρία που έχει φεύγοντας από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ επεσήμανε: "Με έχει ενοχλήσει πολύ ο τρόπος που αντιμετωπίστηκε ο Θόδωρος Ζαγοράκης από μερίδα οπαδών της ομάδας το περασμένο καλοκαίρι. Δεν είναι δυνατόν να καταφέρονται εναντίον του τη στιγμή που επί 4 χρόνια έδωσε τον καλύτερό του εαυτό στο δύσκολο έργο που ανέλαβε. Γνώριζα όταν ανέλαβα ευθύνη ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ότι με περιμένουν και λύπες εκτός από χαρές. Αυτή η πικρία όμως ήταν η μεγαλύτερη."

Στοίχημα με τον Giorgio Garo!!

Buona sera, φίλες και φίλοι. Καταστροφική η χθεσινή ημέρα αφού στο σύστημα πέρασε μόνο ένα Χ ημίχρονο ενώ στην τετράδα ρίσκου δεν πέρασε καμία επιλογή!! Χάσαμε για ένα γκολ (4-6) την Τότεναμ (2-1) και τα 2 over της Παρί (2-0) και της Γιούβε (2-0), ενώ ο Πανιώνιος έχασε 0-1 από την ΑΕΚ!! Γενικά το Σαββατοκύριακο είχαμε αρκετές εκπλήξεις!!

Αφήνοντας τα χθεσινά στο σημερινό κουπόνι έχουμε λίγα ματς από τα οποία μετά βίας βγάζω μια τριαδούλα!!

Avanti να δούμε τι έχουμε (σε ελεύθερη επιλογή):

ΖΙΛ ΒΙΘΕΝΤΕ-ΜΠΕΪΡΑ ΜΑΡ 1 (2,03)
ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ-ΧΟΡΣΕΝΣ 1 (1,80)
ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ-ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤ. OVER (2,5) (1,80)


Οι αποδόσεις είναι της Goalbet.com (στη φώτο Valeria Marini)

Ci vediamo di nuovo! Ciao bella!!

Χάνει τα παιχνίδια με τη Γαλλία ο Μπενζεμά!!


Χάνει τα παιχνίδια με τη Γαλλία ο Μπενζεμά
Εκτός αποστολής από τα παιχνίδια της Γαλλίας κόντρα σε Αλβανία και Βοσνία, για τα προκριματικά του Euro 2012, τέθηκε –όπως αναμενόταν- ο Καρίμ Μπενζεμά.

Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στον αριστερό προσαγωγό, που αποκόμισε στον αγώνα του Champions League κόντρα στον Άγιαξ και τα αποτελέσματα των ακτινογραφιών που υποβλήθηκε τη Δευτέρα (3/10) έδειξαν πως δεν θα μπορέσει να δώσει το «παρών» στις υποχρεώσεις των «τρικολόρ».

πηγή: sport-fm.gr