Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Το κόλπο της Λιβαδειάς!!

Αναβολή για την Πέμπτη πήρε ο Λεβαδειακός για την εκδίκαση της συμμετοχής του στα στημένα, επιχειρώντας να κάνει ένα έξυπνο κόλπο.
Το κόλπο της Λιβαδειάς
Από τις 11 ξεκίνησε η διαδικασία στην πειθαρχική επιτροπή της Ενωσης της Β' και Γ΄Εθνικής για τις ομάδες του Λεβαδειακού , του Αετού Σκύδρας, της Δόξας Κρανούλας, της Ρόδου, του Ιωνικού και του Αγροτικού Αστέρα.
Καταρχήν αναβολή ζήτησε πήρε ο Αγροτικός Αστέρας καθώς έλειπαν δύο ποδοσφαιριστές που ήταν να καταθέσουν, ενώ υπήρχε έντονη διαμάχη μεταξύ του μάρτυρα κατηγορίας Αλέξη Κούγια και του Προέδρου του Αστέρα Κώστα Ριαβόγλου. Οταν ολοκληρώθηκε η υπόθεση ήταν σειρά να εξεταστεί η περίπτωση του αμαρτωλού αγώνα της Ηλιούπολης με τον Λεβαδειακό, αλλά ο νομικός εκπρόσωπος της ομάδας της Βοιωτίας ζήτησε και πήρε αναβολή, επίσης για την Πέμπτη στις 10:30.
Με αυτό το τέχνασμα ο Λεβαδειακός επιχειρεί να καθυστερήσει την απόφαση προκειμένου στο αυριανό διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας με θέμα τη συμπλήρωση των ομάδων της κατηγορίας, να κερδίσει την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα - μαζί με τη Δόξα Δράμας - ώστε αργότερα εάν υποβιβαστεί για τα στημένα, να πέσει στη Football League.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: