Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Ο αγενής κ. Βενγκέρ!!

Είναι Γάλλος και θα έπρεπε να δίνει το καλό παράδειγμα με τους τρόπους του.
Ο αγενής κ. Βενγκέρ
Ωστόσο, τα όσα έγιναν μετά την ήττα της Άρσεναλ από την Τότεναμ, βγάζουν τον Αρσέν Βενγκέρ «στη σέντρα» και κάνουν ακόμη και τον Μάρτιν Κίον να πάρει το μέρος των μισητών γειτόνων.
O Αλσατός τεχνικός είδε την ομάδα του να χάνει με 2-1 από την Τότεναμ, με τον Κλάιβ Άλεν να πηγαίνει να του δώσει το χέρι μετά το τέλος του αγώνα, όπως συνηθίζεται.
Ωστόσο, ο Αρσέν Βενγκέρ αρνήθηκε να χαιρετήσει το μέλος του προπονητικού επιτελείου των «πετεινών», ενώ τον κοιτούσε περιφρονητικά, όπως δηλώνει ο Άλεν.
«Αρνήθηκε να μου δώσει το χέρι του. Αυτός λέει ότι δεν με είδε ότι πήγα να τον χαιρετήσω και ότι δεν με άκουσε όταν του φώναξα. Είμαι σίγουρος ότι και με είδε και με άκουσε, τον είδα να με κοιτά περιφρονητικά», δήλωσε ο Άλεν πριν χαρακτηρίσει τον Αρσέν Βενγκέρ με τρόπο που παραπέμπει σε ορολογία ανατομίας ανθρώπινου σώματος…
Παρά το χαρακτηρισμό του Άλεν προς το Γάλλο προπονητή, το μέλος του τεχνικού επιτελείου της Αρσεναλ Μάρτιν Κίον δεν πήρε το μέρος του Αρσέν Βενγκέρ και αποκάλυψε ότι οι σχέσεις των δύο αντρών δεν είναι οι καλύτερες, εδώ και μερικά χρόνια. «Υπάρχει ιστορία εδώ και καιρό με τον Βενγκέρ και τον Άλεν.
Μερικές φορές στο παρελθόν είχα εμπλακεί και εγώ μάλιστα. Ο Κλάιβ προκαλούσε τον Αρσέν, ειδικά την περίοδο που προπονητής στην Τότεναμ ήταν ο Μάρτιν Γιολ», τόνισε ο Κίον και αναφέρθηκε στο περιστατικό της Κυριακής: «Είμαι σίγουρος ότι ο Κλάιβ έψαχνε τον Αρσέν. Ήθελε να τον δει ο Αρσέν, να έχουν έστω οπτική επαφή».
Η Άρσεναλ πραγματοποιεί το χειρότερο ξεκίνημα της στην Πρέμιερ Λιγκ και ο Αρσέν Βενγκέρ συνεχίζει να βρίσκεται κάτω από εξαιρετικά μεγάλη πίεση.
Πηγή: England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: