Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Οι εγγυήσεις που ζητά ο Τζίγγερ!!

Όλα τα απαραίτητα εχέγγυα έτσι ώστε να προχωρήσει πάνω στην σωστή βάση το deal με τον Πρίγκιπα θέλει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης! Ίσως βρεθεί εκπρόσωπος του Τζίγγερ στην Σαουδική Αραβία!
Οι εγγυήσεις που ζητά ο Τζίγγερ
Από την πρώτη στιγμή της εμφάνισης του Πρίγκιπα αυτό που ζητούσε η πλευρά Βαρδινογιάννη ήταν τα απαιτούμενα έγγραφα που θα νομιμοποιούν την ταυτότητα του ενδιαφερόμενου επενδυτή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Το προσχέδιο που παρέδωσε στο δικηγορικό γραφείο που βρίσκονται οι μετοχές του Τζίγγερ ο πληρεξούσιος δικηγόρος Παναγιώτης Πετρόπουλος είναι διατυπωμένο σωστά αλλά ανυπόγραφο.
Όπως ήταν λογικό ζητήθηκε η πιστοποίηση της υπογραφής είτε από την Σαουδική Αραβία είτε από την πρεσβείας της στην Αθήνα. Για να το κάνουμε πιο απλό, αυτό που ζητά ο μεγαλομέτοχος είναι το γνήσιο της υπογραφής. Σε αντίθετη περίπτωση που δεν εμφανιστεί το παραπάνω έγγραφο δεν υπάρχει περίπτωση να προχωρήσει τίποτα με τον Πρίγκιπα Σουλτάν.
Πάντως, στο μυαλό του Τζίγγερ υπάρχει και εναλλακτικό πλάνο σε περίπτωση που στην μέση η γραφειοκρατία και καθυστερήσει η όλη υπόθεση, είναι πιθανό να κληθούν άνθρωποι της οικογένειας στην Σαουδική Αραβία να συζητήσουν απευθείας με τον ενδιαφέρομενο, είτε να ζητηθεί ο ερχομός των ανθρώπων του Πριγκίπα στην Αθήνα για να γίνουν κατ' ιδίαν συζητήσεις.
Ο μεγαλομέτοχος του «τριφυλλιού» βλέπει θετικά και τους δύο δρόμους, θέλοντας πάνω απ' όλα να διασφαλίσει ότι η διαπραγμάτευση κυλά με φυσιολογικό τρόπο και κάθε νομιμότητα.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: