Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

"Ο ΟΦΗ δεν έχει να φοβηθεί κανέναν και τίποτα"

Τα… γέλια έβαλαν στον ΟΦΗ όταν έμαθαν για την έφεση που πρόκειται να ασκήσουν οι αθλητικοί εισαγγελείς κατά της αθωωτικής απόφασης της πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λίγκας.
"Ο ΟΦΗ δεν έχει να φοβηθεί κανέναν και τίποτα"
«Θα φάνε τα μούτρα τους πάλι. Έτσι “τελειώμενο” είχαν τον ΟΦΗ και στην περίπτωση της πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λιγκ και δώσαμε τις απαντήσεις μας. Ο ΟΦΗ δεν έχει να φοβηθεί κανέναν και τίποτα. Αποδείξαμε ότι η ομάδα δεν έχει καμία σχέση με το σάπιο σύστημα του ελληνικού ποδοσφαίρου» έλεγαν χαρακτηριστικά στελέχη του συλλόγου.
Η αλήθεια είναι ότι στον ΟΦΗ είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι από την τροπή που παίρνει η υπόθεση καθώς η εκδίκαση της υπόθεσης την Παρασκευή έδειξε ότι ο ΟΦΗ όχι μόνο δεν έχει καμία απολύτως σχέση αλλά πολύ περισσότερο αποδείχθηκε πως δεν υπάρχει όχι μόνο απόδειξη αλλά και ένδειξη ότι η ομάδα ασχολήθηκε με το ματς κόντρα στην Ηλιούπολη.
“Όλα όσα γίνονται, γίνονται με στόχο να διασύρουν το όνομα του ΟΦΗ και του Νίκου Μαχλά” είπαν στον ΟΦΗ όταν ενημερώθηκαν για την έφεση που πρόκειται να ασκήσουν οι αθλητικοί εισαγγελείς.
Πάντως, στις τάξεις της ομάδας δεν πρόκειται να μείνουν με “σταυρωμένα χέρια” και έχουν σκοπό να προχωρήσουν σε όλες τις νομικές ενέργειες που κρίνονται απαραίτητες ώστε να διαφυλάξουν τα συμφέροντα της ΠΑΕ ΟΦΗ.
Πηγή: gentikoule.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: