Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Παναχαϊκή κατά Παμπελοποννησιακού και... Τζώρτζογλου!!

Την απόφασή της να μη συνεχίσει να χρησιμοποιεί το βοηθητικό στο Παμπελοποννησιακό στάδιο για τις προπονήσεις της γνωστοποίησε η διοίκηση της Παναχαϊκής λόγω επικινδυνότητας του αγωνιστικού χώρου. Παράλληλα, γίνεται αναφορά και στην υπόθεση με τον Ολυμπιακό Χερσονήσου, ενώ τονίζεται πως έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του προέδρου της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου!
Παναχαϊκή κατά Παμπελοποννησιακού και... Τζώρτζογλου!
Η ανακοίνωση αναφέρει:
«1) Κατόπιν κοινής αποφάσεως του προέδρου της ΠΑΕ Παναχαϊκή και του προπονητή κ. Σεροπιάν αποφασίστηκε πως η ΠΑΕ Παναχαϊκή, λόγω της επικινδυνότητας του αγωνιστικού χώρου του βοηθητικού γηπέδου του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, να μην ενεργοποιήσει την προ συμφωνία με τον Δήμο Πατρέων και οι προπονήσεις από σήμερα να γίνονται στο βοηθητικό γήπεδο το οποίο έχει κατασκευάσει η ΠΑΕ με δικές της δαπάνες στο στάδιο της Αγυιάς.
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή έκρινε ότι η εγκατάλειψη των χώρων του Παμπελοποννησιακού σταδίου καθιστά ασύμφορη την καταβολή του οποιουδήποτε ποσού προς τον Δήμο Πατρέων για την χρησιμοποίηση των επικίνδυνων για την σωματική ακεραιότητα των παικτών χώρων αυτών και κατόπιν αυτού θα αναζητήσει τουλάχιστον για την τρέχουσα περίοδο είτε κάποιο άλλο γήπεδο να μισθώσει για κάποιες προπονήσεις, είτε να βρει κάποιον χώρο ώστε να κατασκευάσει εκεί με δικές της δαπάνες γήπεδα προπονήσεων.
2) Η ΠΑΕ Παναχαϊκή έλαβε γνώση των εγγράφων τα οποία απέστειλε το Δ.Σ. της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής στην Football League ώστε να μην ορίζονται αγώνες του πρωταθλήματος της ποδοσφαιρικής μας ομάδας στο στάδιο της Αγυιάς.
Τις επόμενες ημέρες ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή σε συνέντευξη τύπου θα αναπτύξει λεπτομερώς τις απόψεις της ΠΑΕ τόσο για το θέμα αυτό όσο και για το θέμα της κατασκευής super market στο κύριο μέρος του σταδίου της Αγυιάς αλλά και για την πολιτική του Δήμου Πατρέων και συγκεκριμένων προσώπων του Δήμου Πατρέων για θέματα που αφορούν την ΠΑΕ Παναχαϊκή και το στάδιο της Αγυιάς.
Η συνέντευξη θα γίνει μόλις ο πρόεδρος της ΠΑΕ απεμπλακεί από το σημαντικότερο θέμα που αφορά την κάθαρση στο ελληνικού ποδόσφαιρο και από την συνεχή παρουσία του σε πολύ σοβαρές ποινικές υποθέσεις που χειρίζεται το δικηγορικό του γραφείο.

3) Ένας ένας αποκαλύπτονται οι εμπνευστές - πρωταγωνιστές της σκευωρίας εις βάρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή για την δήθεν δωροδοκία στο παιχνίδι της προηγούμενης περιόδου με τον Ολυμπιακό Χερσονήσου.
Ήδη αναζητείτε με ένταλμα συλλήψεως ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκος Τζώρτζογλου και όλα τα στοιχεία αυτής της δύσοσμης υποθέσεως ήδη βρίσκονται στα χέρια του αντιεισαγγελέα κ. Κορέα και ετέθησαν υπόψιν και των αθλητικών δικαστών και σήμερα θα τεθούν υπόψιν των πειθαρχικών οργάνων της Football League.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή ήδη έχει υποβάλει μήνυση για απόπειρα εκβίασης και απειλής εις βάρος του Νίκου Τζώρτζογλου αμέσως μόλις απεστάλη στο κινητό του τηλέφωνο ένα εκβιαστικού περιεχομένου γραπτό μήνυμα.
Σήμερα συνεργάτης του γραφείου του κ. Κούγια ετοιμάζει την καταγγελία εις βάρος του Νίκου Τζώρτζογλου στα πειθαρχικά όργανα της ΕΠΟ.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή δίνει μόνη της έναν έντιμο αγώνα εις βάρους όλου του βρώμικου παρασκηνίου που υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια στον ελληνικό ποδοσφαιρικό, αφού ο Νίκος Τζώρτζογλου είναι κουμπάρος του πρώην πρόεδρου της ΕΠΟ Γκαγκάτση και είναι γνωστό στον ποδοσφαιρικό χώρο για το πώς ο Εργοτέλης από τα τοπικά πρωταθλήματα του Ηρακλείου με 50 οπαδούς και σε ένα γηπεδάκι με πλαστικό χλοοτάπητα έφτασε να αγωνίζεται στην Super League.
Κάποιοι αντιλαμβάνονται ότι αυτές οι ομάδες σφραγίδες σιγά σιγά με την σωστή πολιτική της ΕΠΟ και την παρέμβαση της Κυβερνήσεως οδηγούνται στην φυσική τους θέση στον ποδοσφαιρικό χάρτη με αποτέλεσμα οι άνθρωποι τους να προσφεύγουν σε κάθε μέσο ακόμα και στην διάπραξη παρανόμων πράξεων μήπως και σωθούν».
Τέλος, η Παναχαϊκή προγραμμάτισε εκτός έδρας φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την Πέμπτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: