Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Την... πάτησε ο Λεβαδειακός!!

Ο Λεβαδειακός έκανε το... κόλπο σήμερα το πρωί και πήρε αναβολή από την Πειθαρχική Επιτροπή που εξετάζει την υπόθεση των στημένων για την Πέμπτη, ώστε να προλάβει την Τρίτη να ανέβει κατηγορία μέσα από το συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ, ωστόσο η Λίγκα τον πρόλαβε και ανέβαλε το αυριανό ΔΣ!
Την... πάτησε ο Λεβαδειακός!
Οι Βοιωτοί το πρωί είχαν ζητήσει και είχαν πάρει αναβολή από την Πειθαρχική για την εκδίκαση της συμμετοχής τους στα στημένα, καθώς είχαν έναν συγκεκριμένο στόχο! Φοβούμενοι υποβιβασμό, θέλανε να προλάβουν και αύριο μέσα από το ΔΣ της Σούπερ Λιγκ να προβιβαστούν στη μεγάλη κατηγορία, οπότε ακόμα και αν έπεφταν μετά, να πήγαιναν ξανά στην δεύτερη κατηγορία!

Έξυπνο, αλλά τους κατάλαβαν και η Σούπερ Λιγκ ανακοίνωσε πως τελικά δεν θα γίνει αύριο το ΔΣ!

Η ανακοίνωση αναφέρει: Ανακοινώνεται ότι λόγω πολυάριθμων εκκρεμών υποθέσεων ενώπιον των Δικαιοδοτικών Επιτροπών της Football League και της Ε.Π.Ο., η Super League δεν δύναται να λάβει οποιαδήποτε απόφαση αναφορικά με εγγραφή νέων Μελών στον Συνεταιρισμό.
Για το λόγο αυτό, το Δ.Σ. της Super League που είχε ορισθεί για την Τρίτη 04.10.2011 μετατίθεται για την Τρίτη 11.10.2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια: