Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Παράταση από UEFA πήρε ο Ολυμπιακός Βόλου!!


Παράταση από UEFA πήρε ο Ολυμπιακός Βόλου
Στα γραφεία της UEFA έχει φτάσει το νομικό τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου ούτως ώστε να δικαιωθεί. Ο επικεφαλής του τμήματος, Μιχάλης Μιτζικός έλαβε έγγραφο από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία που του δίνει παράταση δύο ημερών, μέχρι την Τετάρτη (5/10) για να παρουσιάσει τα στοιχεία σχετικά με το αν τηρείται το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου.

Μάλιστα, τόνισε ότι διενεργείται έλεγχος και ζήτησε από τον κ. Μιτζικό να γίνει κατεπείγουσα κατάθεση όλων των αποδεικτικών στοιχείων έως τις 5 Οκτώβρη.

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι έχει να κάνει με την αίτηση αναψηλάφησης ου Ολυμπιακού Βόλου για τον αποκλεισμό του από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, η Επιτροπή Εφέσεων της UEFA δεν υπεισήρθε στην ουσία της υπόθεσης έως ότου αποφανθεί το CAS, όπου εκκρεμοδικεί η υπόθεση.

Στον Ολυμπιακό Βόλου ελπίζουν σε θετικό αποτέλεσμα από την UEFA το οποίο μπορεί να επιφέρει αλλαγές και στις αποφάσεις της ΕΠΟ. Να υπενθυμίσουμε πως η Ελληνική Ομοσπονδία είχε δώσει διορία στην ομάδα της Μαγνησίας, μέχρι αύριο Τρίτη (4/10), για την έφεση που έχει ασκήσει η ομάδα του Βόλου κατά της Σούπερ Λίγκας.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: