Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Ο Σάντος τον συγχώρεσε. Οι συμπαίκτες του;

Ο Φάνης Γκέκας επέστρεψε στην Εθνική μετά τη συγνώμη και το συγχωροχάρτι που πήρε από τον Σάντος. Με τους συμπαίκτες του τι γίνεται όμως;
Ο Σάντος τον συγχώρεσε. Οι συμπαίκτες του;
Σπουδαία ημέρα η σημερινή για τον Φάνη Γκέκα, καθώς είχαμε την συγκέντρωση της Εθνικής ομάδας για τα παιχνίδια με Κροατία και Γεωργία και την επιστροφή του στα δρώμενα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Ο επιθετικός της Άιντραχτ Φρανκφούρτης ανήκει πλέον ξανά στο δυναμικό της Ελλάδας, μετά τη συγνώμη που ζήτησε για όσα είχε πει κατά την αποχώρησή του. Ο Φερνάντο Σάντος τον συγχώρησε και όλα περασμένα... ξεχασμένα!

Σίγουρα όμως ισχύει αυτό; Γιατί δεν είμαστε βέβαιοι πως η επιστροφή του Γκέκα χαροποίησε και όλους τους συμπαίκτες του. Αυτό τουλάχιστον καταλάβαμε από όσα ακούστηκαν στα «πηγαδάκια» της σημερινής πρώτης προπόνησης. Ο Φάνης θυμίζουμε πως αποχώρησε από την ομάδα αφήνοντας... σπόντες για πολλούς συμπαίκτες του και κάνοντας λόγο για «για μια ομάδα που είναι άρρωστη και κανείς δεν κάνει κάτι για να την γιατρέψει»! Φωτογράφιζε δηλαδή ανοικτά κάποιους διεθνείς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι όμως βρίσκονται ακόμα στην ομάδα και φαίνεται πως έχουν ξεχάσει τα... καρφιά του!

Για αυτό λοιπόν, αρκετοί μέσα στην Εθνική δεν είδαν και με την καλύτερη διάθεση την επιστροφή του Γκέκα. «
Τώρα που παίζει στην Β΄ Γερμανίας, θυμήθηκε και πάλι την Εθνική. Ας αφήσει τα... παραμύθια για αγάπες και λοιπά. Είχε ανάγκη και πάλι να παίξει σε υψηλό επίπεδο και για αυτό γύρισε. Όταν έφευγε και μας έκραζε ήταν καλά, τώρα μιλάει για οικογένεια», λένε χαρακτηριστικά κάποιοι συμπαίκτες του και προσθέτουν με νόημα: «Δεν πειράζει όμως, για εμάς η Εθνική είναι πραγματικά αγαπημένη και πάνω από όλους».

Για την ώρα δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, πάντως, ωστόσο μάλλον ο Φερνάντο Σάντος θα πρέπει να κάνει τον... διαμεσολαβητή και να φέρει κοντά κάποιους παλιούς φίλους που πλέον δεν μιλιούνται. Για το καλό της ομάδας, πάνω απ΄ όλα...
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: