Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Κρίσιμη συνάντηση Ζαγοράκη-Κατσαρή!!

Την Τρίτη αναμένεται να γίνει το τελευταίο και κρίσιμο ραντεβού που θα αφορά τη νέα διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μεταξύ των Θοδωρή Ζαγοράκη και Θανάση Κατσαρή.
Κρίσιμη συνάντηση Ζαγοράκη-Κατσαρή
Οι δύο άντρες θα βάλουν στο τραπέζι όλα τα ονόματα που είναι διαθέσιμα και από κοινού θα αποφασίσουν για την επόμενη μέρα του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ.
Ήδη υπάρχει ένα προσχέδιο, ήδη γίνονται προσπάθειες συλλογής ονομάτων που μπορούν να υποστηρίξουν τη προσπάθεια που θα ξεκινήσει με την ανακοίνωση της νέας διοίκησης.
Νωρίτερα, ο Θοδωρής Ζαγοράκης υπάρχει ενδεχόμενο να συναντήσει τον Γιώργο Σαχπατζίδη, σεβόμενος τα χρήματα που έχει προσφέρει στη ΠΑΕ, έτσι ώστε να ακούσει αν υπάρχουν κάποιες προτάσεις από την πλευρά του. Αν έχει δηλαδή τη διάθεση να προτείνει κάποια στελέχη για το νέο σχήμα.
Η οικογένεια Σαχπατζίδη, μετά την καταβολή του ενός εκατ. ευρώ, φτάνει πλέον στο 18% των μετοχών της ΠΑΕ και ο Ζαγοράκης στη παρούσα φάση θέλει να ακούσει αν υπάρχουν κάποιες προτάσεις από την πλευρά της.
Τέλος, όσον αφορά στα μέλη της ΠΑΕ που σήμερα παραιτήθηκαν, είναι πολύ πιθανό να βρίσκονται στο νέο σχήμα κάποια από αυτά.
Η παραίτησή τους άλλωστε, ήταν και μία κίνηση υποστήριξης του Ζαγοράκη στη προσπάθεια που κάνει για αλλαγή και εφόσον δεν βρεθούν κατάλληλα άτομα για να τους αναπληρώσουν ανά τομείς ευθύνης δεν αποκλείεται ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ να επικοινωνήσει με κάποιους εξ αυτών και να τους εντάξει εκ νέου στη διοίκηση.
Τέλος, δεδομένη θεωρείται η παρουσία του Ζήση Βρύζα στο διοικητικό συμβούλιο, ενώ στο αυριανό ραντεβού θα ξεκαθαρίσει αν αυτό θα είναι 7μελές ή 9μελές.
Πηγή: paok24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: