Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

'Έχουν γίνει βήματα προόδου"

Ο Παναγιώτης Ποικιλίδης αποτελεί παρελθόν από την διοίκηση του ΠΑΟΚ και σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στους λόγους που τον ώθησαν στην αποχώρηση, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Θόδωρη Ζαγοράκη.
'Έχουν γίνει βήματα προόδου"
Αναλυτικά όσα είπε στο "olapaok.gr":

Σχετικά με τον ΠΑΟΚ που αφήνει πίσω του δήλωσε:
"Δεν θα κρίνω εγώ αν αυτή η διοίκηση πέτυχε ή όχι. Σίγουρα όμως ο ΠΑΟΚ έχει πάρει τον δρόμο του. Εχουν γίνει πολλά βήματα προόδου. Ο σύλλογος έχει αλλάξει επίπεδο. Αλλον ΠΑΟΚ παραλάβαμε πριν από 4 χρόνια με τα γνωστά, τεράστια προβλήματα και άλλον ΠΑΟΚ αφήνουμε."
Για τον λόγο που έφτασε να δηλώσει παραίτηση είπε: "Υπήρξαν πολλά συνθήματα στη διάρκεια του περασμένου καλοκαιριού σε βάρος κυρίως του Θόδωρου Ζαγοράκη. Επίσης υπήρχαν φωνές που έλεγαν ότι πρέπει να αλλάξουν πρόσωπα και πράγματα στην διοίκηση της ΠΑΕ. Αυτά τα μηνύματα τα παίρναμε όλοι όσοι ήμασταν στην διοίκηση. Αυτός κυρίως ήταν ο λόγος που προσωπικά αποφάσισα να παραιτηθώ."
Για το αν είχε άλλα να προσφέρει ως μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ τόνισε: "Κατηγορηματικά, ναι! Πιστεύω ότι είχα να δώσω και άλλα ως μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Εχω ξοδέψει ατελείωτες ώρες, όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι είχα φτάσει στο... ταβάνι. Από την στιγμή όμως που υπήρχαν αυτές οι αντιδράσεις και από την στιγμή επίσης που έχει αναλάβει ενεργό ρόλο η διοίκηση του Ερασιτέχνη στην συγκρότηση νέου Διοικητικού Συμβουλίου στην ΠΑΕ, δεν ήταν στο χέρι μου να παραμείνω."
Για την πικρία που έχει φεύγοντας από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ επεσήμανε: "Με έχει ενοχλήσει πολύ ο τρόπος που αντιμετωπίστηκε ο Θόδωρος Ζαγοράκης από μερίδα οπαδών της ομάδας το περασμένο καλοκαίρι. Δεν είναι δυνατόν να καταφέρονται εναντίον του τη στιγμή που επί 4 χρόνια έδωσε τον καλύτερό του εαυτό στο δύσκολο έργο που ανέλαβε. Γνώριζα όταν ανέλαβα ευθύνη ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ότι με περιμένουν και λύπες εκτός από χαρές. Αυτή η πικρία όμως ήταν η μεγαλύτερη."

Δεν υπάρχουν σχόλια: