Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

"Αντέχει η τσέπη σας; Ελάτε!"

Εισιτήρια των 125 και 250 ευρώ, αντίστοιχα, υπάρχουν προς διάθεση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός για το ματς με τη Ντόρτμουντ, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι "ερυθρόλευκοι".
"Αντέχει η τσέπη σας; Ελάτε!"
Πρόκειται για εισιτήρια που επιστράφηκαν από χορηγούς και εμπλεκόμενους με τον αγώνα φορείς. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
«Από την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ανακοινώνεται ότι συνεχίζεται από σήμερα ΔΕΥΤΕΡΑ 03/10 και καθημερινά η διάθεση εισιτηρίων, που επεστράφησαν από χορηγούς και εμπλεκόμενους με τον αγώνα φορείς, για τον αγώνα απέναντι στην Ντόρτμουντ, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο “Γ. ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ” την Τετάρτη 19/10/2011 και ώρα 21:45.
Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από το ταμείο της Διαχείρισης Εισιτηρίων στο γήπεδο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" (είσοδος VIP), με ώρες διάθεσης 10:00-18:00, έως την εξάντλησή τους.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 125 € & 250 € (VIP)
Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και κάθε φίλαθλος για να τα προμηθευτεί πρέπει να επιδείξει το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του.
Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας, την ημέρα του αγώνα και μετά το άνοιγμα των θυρών του Γηπέδου, να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα εκδοτήρια του Ολυμπιακού».

Δεν υπάρχουν σχόλια: