Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Γελάνε το Πανελλήνιο, το Σπόρτιγκ και η "ομάδα Β"!

Ανέκδοτο έχει καταντήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ούτε κλήρωση δεν μπορούν να κάνουν. Έγινε αυτή της Football League, αλλά πάλι έψαχναν τις ομάδες...
Γελάνε το Πανελλήνιο, το Σπόρτιγκ και η "ομάδα Β"!
Το Σαββατοκύριακο 15-16 Οκτωβρίου αναμένεται να ξεκινήσει η Football League, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα υποστηρίζουν οι υπεύθυνοι του πρωταθλήματος, καθώς στην κλήρωση που έγινε σήμερα, είχαμε δύο ομάδες... άγνωστες και μία με αστεράκι!

Όπως λοιπόν και στη Σούπερ Λίγκα, υπήρξαν ομάδες Α' και Β' αφού ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσουν δύο θέσεις τις οποίες θα καταλάβει είτε το ζευγάρι Λάρισα - Πανσερραϊκός είτε το ζευγάρι Δόξα Δράμας - Λεβαδειακός. Παράλληλα, πρόβλημα προέκυψε λίγη ώρα πριν την κλήρωση και με την Αναγέννηση Γιαννιτσών, καθώς την Πέμπτη θα γίνει γνωστό αν θα πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα! Αν οι Μακεδόνες δεν τα καταφέρουν, θα αντικατασταθούν από τους Πόντιους Κατερίνης.

Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε και τις εκκρεμότητες που υπάρχουν με τις ομάδες που έχουν εμπλακεί στα «στημένα» και οι οποίες δεν αποκλείεται να υποβιβαστούν ξαφνικά και μετά να έχουμε και... ομάδα Γ, όπως συνέβη στην Σούπερ Λιγκ με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η κατάσταση λοιπόν, είναι το λιγότερο αστεία, ωστόσο οι υπέυθυνοι της Football League μας ενημέρωσαν κατά την διάρκεια της κλήρωσης πως το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει κανονικά και ότι όλα τα προβλήματα θα έχουν λυθεί. Τους πιστεύετε; 

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: