Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Δεν ξεχνούν τον Βόλο οι Ακόστα, Ουμπίντες και Μόνχε!!

Οι δύο πρώην παίκτες της ομάδας που θα συνεχίσουν την καριέρα τους στον Άρη, θέλησαν να στείλουν ένα μήνυμα στους φίλους της ομάδας της Μαγνησίας, ενώ το ίδιο έπραξε και ο Βιθέντε Μόχνε, ο οποίος έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό.
Δεν ξεχνούν τον Βόλο οι Ακόστα, Ουμπίντες και Μόνχε
Ο Χαβιέ Ουμπίντες, ο οποίος αγωνίστηκε στους «ερυθρόλευκους» για δύο ολόκληρα χρόνια, συμβάλλοντας στην άνοδο στην Σούπερ Λίγκα και στην έξοδο στο Europa League, αγαπήθηκε όσο λίγοι από τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου.
Έτσι, δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστες τις τελευταίες εξελίξεις και έγραψε στην σελίδα που διατηρεί στο «facebook»:
«Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Βόλου για το σεβασμό και την αγάπη που μου έδειξαν όλο αυτό τον καιρό, τόσο σε μένα όσο και στην οικογένειά μου! Πέρασα όμορφες στιγμές στην ομάδα και θα τις θυμάμαι για πάντα... Οι τελευταίοι δύο μήνες ήταν πολύ δύσκολοι για όλους και η αβεβαιότητα που ζήσαμε ήταν ατελείωτη. Ελπίζω να μην αφήσετε τα όπλα και να συνεχίσετε την μάχη σας για να δούμε ξανά τον Βόλο ψηλά. Ευχαριστώ για όλα!»
Ο Βιθέντε Μόνχε, που ήταν από τους κινητήριους μοχλούς τα τελευταία δύο χρόνια στον Ολυμπιακό Βόλου τόνισε: «Ευχαριστώ πάρα πολύ όλο τον κόσμο. Θα σας θυμάμαι για μία ζωή. Σας αγαπάω πολύ».
Τέλος, από τη μεριά του, ο Νοέ Ακόστα, ο οποίος αγωνίστηκε στη θεσσαλική ομάδα από τον περασμένο Ιανουάριο, τόνισε:
«Ευχαριστώ πολύ όλους τους κατοίκους του Βόλου για τον τρόπο που μου συμπεριφέρθηκαν όλο αυτό τον καιρό, αλλά κυρίως τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου. Αυτοί μας βοήθησαν να πετύχουμε τα πάντα και ελπίζω, πολύ σύντομα, όλα να γίνουν όπως πριν. Βολάρα για πάντα»!
Πηγή: red-news-volos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: