Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Ο σούπερ κοριός στο τηλέφωνο του Βαλβέρδε!!

Ο Βασίλης Σαμπράκος αρθρογραφεί για την 5η αγωνιστική της Superleague.
Ο σούπερ κοριός στο τηλέφωνο του Βαλβέρδε
Αν ο σούπερ κοριός της Αστυνομίας έμπαινε σε λειτουργία για να καταγράψει τα τηλεφωνήματα των προπονητών που εργάζονται αυτή την εποχή στη Superleague, το mp3 με τις ηχογραφημένες συνομιλίες θα λειτουργούσε ως ταξιδιωτική οδηγία από τις πρεσβείες του ποδοσφαίρου προς όλους τους προπονητές του πλανήτη: μακριά από την Ελλάδα!
Ο πρωταθλητής προπονητής Ερνέστο Βαλβέρδε περνά δύσκολες ώρες, γεμάτες ασφυκτική πίεση, προτού συμπληρώσει δέκα επίσημα ματς στη σεζόν. Κι ας βλέπει την ομάδα του σε στιγμές και διαστήματα να αποδίδει σαν μηχάνημα ισπανικής κι όχι ελληνικής κατασκευής. Διότι όλα τα καλά τα κάνουν οι παίκτες υψηλής ποιότητας. Μόνο τα κακά τα κάνει ο Βαλβέρδε...
Ο προπονητής της κυπελλούχου έμαθε το βράδυ της Πέμπτης ότι τον φάγανε, αλλά το βράδυ της Κυριακής άκουσε ότι τον κρατάνε. Αντε τώρα να εξηγήσει ο Μανόλο Χιμένεθ στους Ισπανούς, που σήμερα θα τον έχουν στα τηλέφωνα, τα "τι", τα "πώς" και τα "γιατί" αυτής της ιστορίας.
Ο Σάκης Τσιώλης βλέπει την ίδια κλειστή κοινωνία που τον ευχαριστούσε πριν από λίγους μήνες που ανέλαβε τον Αρη να τον αμφισβητεί έντονα και να τον πιέζει ασφυκτικά επειδή χθες, μετά από 15 μέρες χωρίς παιχνίδια και ρυθμό ο Αρης δεν πέταγε φλόγες στο τερέν. Ο Τσιώλης είναι φανερό ότι έχει χάσει την ηρεμία του και ωθείται σε βιαστικές επιλογές γεμάτες εκνευρισμό. Βάζει τους καινούργιους, απροετοίμαστους ποδοσφαιριστές, αλλάζει την ταυτότητα της ομάδας που παρουσίασε στα πρώτα δύο παιχνίδια. Και το κάνει επειδή αισθάνεται την πίεση του αποτελέσματος και την ανάγκη να έχει επιχειρήματα στην "στραβή".
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν έχει φύγει ακόμη απλώς επειδή η ΠΑΕ αναγκάστηκε να ασχοληθεί με τον Βγενόπουλο, τον πρίγκηπα και τους μεσάζοντες που θα βρουν το νέο αφεντικό του Παναθηναϊκού. Κι αυτός όμως έχει διαβάσει ότι απολύεται.
Η φωτεινή εξαίρεση της εποχής είναι ο Λάσλο Μπόλονι. Ο μόνος προπονητής που αισθάνεται ασφαλής στον πάγκο του. Εκτός και αν πρέπει να κάνω ένα refresh στα sites της Θεσσαλονίκης για να βεβαιωθώ ότι δεν υπάρχει κανείς που να του έχει χρεώσει με 108 την ήττα από τον Ολυμπιακό και να ζητεί την απομάκρυνσή του...
ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: