Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Καλά, με θλάση θα παίξει ο Κοντρέρας;

Αυτά που συμβαίνουν με τον Πάμπλο Κοντρέρας δεν δείχνουν και τόσο φυσιολογικά… Ο Χιλιανός ένιωθε ενοχλήσεις στον συγκεκριμένο μυ μία ημέρα πριν το παιχνίδι με την Ρούμπιν στην Ρωσία. Το πρόβλημα μεγάλωσε στην διάρκεια της αναμέτρησης όπου και αντικαταστάθηκε και αργότερα διαπιστώθηκε οτι υπέστη θλάση….
Καλά, με θλάση θα παίξει ο Κοντρέρας;
Οι εξετάσεις του παίκτη που αποδείκνυαν το πρόβλημα «ταξίδεψαν» για την πατρίδα του, με τους υπεύθυνους της εθνικής να ειδοποιούν ότι θέλουν να εξετάσουν τον παίκτη και από κοντά…
Ήταν φανερό ότι και ο Πάμπλο Κοντρέρας ήθελε να αναχωρήσει για να παίξει στο σπουδαίο παιχνίδι με την Αργεντινή, αλλά και στην αναμέτρηση που ακολουθεί.
Με το που έφθασε στην χώρα του δήλωσε: «Νομίζω ότι μπορώ να παίξω και στα δύο παιχνίδια. Έκανα εξετάσεις και τις έφερα για να τις δείξω στον γιατρό της ομάδας…».
Στον ΠΑΟΚ βέβαια και στο ιατρικό τημ της ομάδας, αναγνωρίζουν ότι αυτή η θλάση δεν είναι και η πιο βαριά, παρολ’ αυτά αποκλείουν το ενδεχόμενο ο αρχηγός της ομάδας να προλάβει και να παίξει στο πρώτο ματς με την Αργεντινή.sportdog gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: