Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Θαύμα της φύσης και του Αθλητισμού! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι κι αν βρίσκεται στο 52ο έτος της ηλικίας της; Η Τζαμαϊκανή Μέρλιν Ότεϊ, των εννιά Ολυμπιακών μεταλλίων στα σπριντ σκέφτεται το Λονδίνο!
Θαύμα της φύσης και του Αθλητισμού! (ΒΙΝΤΕΟ)
Η αθλήτρια με την πλέον μακρόχρονη καριέρα στην ιστορία του Αθλητισμού, η Τζαμαϊκανή Μέρλιν Ότεϊ, των εννιά Ολυμπιακών μεταλλίων στα σπριντ σκέφτεται το Λονδίνο και την όγδοη Ολυμπιάδα της καριέρας της!
Αποτελεί πραγματικό θαύμα της φύσης. Μετρώντας συμμετοχές σε μεγάλες διοργανώσεις από τη δεκαετία του '70, η Ότεϊ είναι αθλήτρια υψηλού επιπέδου – για τα δεδομένα της ηλικίας της – για πέμπτη δεκαετία!
Έχοντας οκτώ συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες κατακτώντας στα σπριντ 9 μετάλλια, και 14 σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα η Μέρλιν Ότεϊ συμμετέχει από το 2002 με τα χρώματα της Σλοβενίας στα 100 και τα 200 μέτρα μεγάλων διοργανώσεων ενώ πλέον... βλέπει Λονδίνο.
Η 52χρονη αθλήτρια πλέον έχει χρόνους σημαντικά πιο αργούς σε σχέση με τις εποχές που ούσα άνω των σαράντα ετών έπαιρνε μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ αλλά συνεχίζει να παλεύει και να προπονείται και όπως δηλώνει η ίδια αν μπορέσει θα παλέψει για να βρεθεί στο Λονδίνο το καλοκαίρι του 2012.
Δείτε την παρακάτω αγωνιζόμενη σε αγώνα του 1993: 

 



Kαι κούρσα στα... 50 της! 



Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: