Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Δεν δικαιούνταν κάτι παραπάνω!!

Οταν κορυφαίος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ σε ένα ντέρμπι στο Καραϊσκάκη είναι ο Μπαλάφας, η ήττα είναι φυσικό επακόλουθο. Γράφει ο Σταύρος Κόλκας.
Δεν δικαιούνταν κάτι παραπάνω
Ο ΠΑΟΚ δεν κατέβηκε ποτέ να παίξει στον Πειραιά και παρότι προηγήθηκε δεν πήρε απολύτως τίποτα.
Η κούραση σίγουρα επηρέασε, και αυτό φάνηκε κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά κουρασμένος έδειξε και ο Μπόλονι, ο οποίος βέβαια είχε πολύ δύσκολες αποφάσεις να πάρει. Ποιον να πρωτοβγάλεις; Τον Βιεϊρίνια; Τον Γκαρσία; Τον Τσιρίλο;
Ο Ρουμάνος συμβιβάστηκε με την ιδέα πως μπορεί να «κλέψει» έναν βαθμό και η αλήθεια είναι πως παραλίγο να του βγει με τη φάση του Γεωργιάδη στο φινάλε. Ομως ο ΠΑΟΚ δεν δικαιούνταν κάτι παραπάνω από αυτή την ιστορία.
Περισσότερο θα του χρησιμεύσει αυτή η εμφάνιση για το μέλλον. Να δει τι δεν έκανε καλά, γιατί δεν μπόρεσε σχεδόν ποτέ να ανταποκριθεί στη πίεση του Ολυμπιακού στα δύο τρίτα στο πρώτο ημίχρονο και γιατί δεν εκμεταλλεύτηκε το δώρο του Βαλβέρδε, ο οποίος περίμενε τον ΠΑΟΚ στο μισό γήπεδο για ένα ολόκληρο δεύτερο ημίχρονο.
Ανεξήγητη είναι η εικόνα κάποιων παικτών.
Αδυνατώ να κατανοήσω γιατί ο Βιεϊρίνια πηγαίνει τόσο χαλαρά στην μπάλα, αδυνατώ να εξηγήσω αν η εμφάνιση του Γκαρσία είναι συγκυριακή ή ενοχλήθηκε από τον αποκλεισμό της Ρωσίας.
Για τον ΠΑΟΚ αυτή η ήττα δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Αλλωστε πρέπει να συμβιβαστούμε στην ιδέα πως τώρα χτίζεται μία νέα ομάδα. Μια ομάδα διαφορετική, που θέλει να παίξει αλλιώς, να προσφέρει ταχύτητα, επιθετικότητα και πολλές συγκινήσεις. Εντός αυτής της λογικής, θα υπάρχουν και εμφανίσεις σαν τη χθεσινή.
Πηγή: Εξέδρα

Δεν υπάρχουν σχόλια: