Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

"Δεν αποσυρθήκαμε από το CAS"

Ο πρόεδρος του Ηρακλή Ανδρέας Παντελή μίλησε στο FM100 και τόνισε πως η ΠΑΕ δεν έχει αποσυρθεί ακόμα επίσημα από το CAS, ενώ σχολίασε και τον υποβιβασμό του Αστέρα Τρίπολης.
"Δεν αποσυρθήκαμε από το CAS"
Για την υπόθεση υποβιβασμού του Αστέρα Τρίπολης, είπε: «Εμείς φωνάζαμε τόσο καιρό. Πολλοί δεν ήθελαν να το πιστέψουν. Ωστόσο, η απόφαση δεν είναι τελεσίδικη και ήδη ακούγονται πολλά. Κάποιοι λένε πως θα πάει τελικά -8 ή -10, ενώ ο Ηρακλής για πλαστογραφία έπεσε αμέσως».
Είπε, ακόμα: «Κάνουμε επαφές και συμβουλευόμαστε τους νομικούς μας. Θα γίνουν κινήσεις για να προστατεύσουμε τη ομάδα μας. Δεν έχει επίσημα αποσυρθεί ο Ηρακλής από το CAS. Είναι μια χρονοβόρα διαδικασία και παρόλο που είναι το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο δεν έχει αποφάσεις ουσιαστικές και στο χρόνο που πρέπει. Αυτός είναι ο λόγος που δεν δώσαμε εκεί το βάρος μας Οι κινήσεις μας έχουν στόχο να αποδοθεί δικαιοσύνη και τίποτα άλλο. Ο δρόμος αυτός θα έχει τέλος. Οσο και αν αργοπορήσει. Ολοι οι παράδρομοι θα οδηγήσουν στην αλήθεια που θα λάμψει».
Οσο για την αμφισβήτηση που υπάρχει στο αν έχει στην κατοχή του τις μετοχές του Ηρακλή, απάντησε: «Τις μετοχές τις έχουν δει οι οπαδοί. Είναι τραγελαφικό και γελοίο να μιλάμε γι αυτό το θέμα όταν υπάρχουν τόσα πιο σημαντικά. Οποιος είναι δύσπιστος ας έρθει στα γραφεία να δει τις μετοχές. Εχω το 75% των μετοχών».
Πρότεινε και τι δική του λύση: «Η λύση θα ήταν πολύ εύκολη αν η ΕΠΟ έμπαινε σε μια ουσιαστική συζήτηση. Όπως έχουν φτάσει τα πράγματα δεν πιστεύω ότι δεν είναι μόνο νομικό το θέμα. Υπάρχει θέμα ηθικό και η Εκτελεστική Γραμματεία της ΕΠΟ, μαζί με την Σούπερ Λίγκα πρέπει να κάνουν παρέμβαση και να δώσουν λύση».
Στο τέλος ανέφερε: «Η πόρτα του Ηρακλή είναι ανοικτή σε οποιονδήποτε επιθυμεί να βοηθήσει την ομάδα στη δύσκολη κατάσταση που αυτή βρίσκεται».
Πηγή: dikisports.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: