Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Εξηγήσεις Ίβιτς για τις «μπηχτές»!!

Συζήτηση με τον Παντελή Κωνσταντινίδη είχε την Δευτέρα ο Βλάνταν Ίβιτς, ώστε να δώσει εξηγήσεις σχετικά με τα όσα δήλωσε μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπου ουσιαστικά πέταξε... μπηχτές για τον Λάζλο Μπόλονι.
Εξηγήσεις Ίβιτς για τις «μπηχτές»!
Ο Σέρβος άσος υποστήριξε πως ό,τι είπε, το είπε για το καλό της ομάδας και ότι σε καμία περίπτωση δεν είχε σκοπό να προσβάλει τον προπονητή του. Μάλιστα, τόνισε πως με τις δηλώσεις του θέλησε να... ξυπνήσει την ομάδα τώρα που είναι ακόμα νωρίς.

Μεταξύ άλλων, το βράδυ της Κυριακής ο Ίβιτς είχε πει: «έχουμε πρόβλημα γιατί για δεύτερη φορά φέτος στο πρωτάθλημα γυρνάει το σκορ. Εχουμε παίξει οκτώ εννιά παιχνίδια, έχουμε βγάλει την μπάλα πάνω από την γραμμή εννιά φορές, οι αντίπαλοι είχαν έξι δοκάρια και πολλές ευκαιρίες. Στο παρελθόν δεν συνέβαινε αυτό και πρέπει να το διορθώσουμε άμεσα, αν συνεχίσουμε έτσι δεν μας βλέπω καλά».

Τα λεγόμενά του δεν άρεσαν καθόλου στην διοίκηση, ωστόσο μετά την σημερινή του... εξήγση, πιθανότατα δεν θα υπάρξει κάποια τιμωρία. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Κωνσταντινίδης τον ενημέρωσε πως στον «Δικέφαλο» δεν έχουν πρόβλημα να κάνουν δηλώσεις οι παίκτες και να εκφράζουν τη γνώμη τους, απλά θα πρέπει να προσέχουν για να μη δημιουργούνται παρεξηγήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: