Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

"Tα παιχνίδια Αγροτικός - Καβάλα; Καραστημένα!"

Μπορεί η υπόθεση του Αγροτικού Αστέρα για την εμπλοκή της ομάδας στα στημένα να πήρε αναβολή για την Πέμπτη (13/10), αλλά στη σημερινή εκδίκαση πρόλαβε να γίνει χαμός! Ο Κούγιας "αρπάχτηκε" με τον Ριαβιόγλου (Αγρ. Αστέρας) και ο πρόεδρος έκανε τον ...πυροσβέστη!
"Tα παιχνίδια Αγροτικός - Καβάλα; Καραστημένα!"
Αναλυτικά οι διάλογοι όπως τους διαβάζουμε στο sentragoal.gr:
Η εκδίκαση της υπόθεσης του Αγροτικού Αστέρα (για τους αγώνες Αγροτικός Αστέρας – Καβάλα, 0-3 και Καβάλα – Αγροτικός Αστέρας 4-1):
ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ: Ο Αγροτικός Αστέρας είναι η πιο βρώμικη ομάδα μαζί με την Ηλιούπολη και τον Διαγόρα.
ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ (δικηγόρος Αγροτικού Αστέρα): Να μιλήσει για τους αγώνες κύριε πρόεδρε.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Παραβιάζω την δικονομία που τον αφήνω να μιλάει γενικά;
ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ: Δεν είπα κάτι τέτοιο κύριε Πρόεδρε
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Την άλλη φορά να τα πεις αυτά, στο άλλο δικαστήριο.
ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ: Δεν είναι συμπεριφορά αυτή. Είναι απαξιωτική.
ΖΑΜΠΡΑΣ: Δικάζω 47 χρόνια, τι λέτε τώρα. Πήρατε τον λόγο χωρίς να σας τον δώσω. Δείχνετε, άντε να μην πω τι δείχνετε.
ΚΟΥΓΙΑΣ: Είναι οι ομάδες μαζί με την Καβάλα και τον Ολυμπιακό Βόλου όπου οικοδομήθηκε αυτή η οργάνωση. Στο παρελθόν με ιδιοκτησία Παπαπέτρου, εξαιρετική. Είχε Ριαβόγλου υπάλληλο και μετά τον τοποθέτησε στην ομάδα. Ο Ριαβόγλου έγινε στενός συνεργάτης και Τσακογιάννη και Μπέου.
Ο Αγροτικός είναι κατ' επανάληψη στα παιχνίδια της ΟΥΕΦΑ. Ο Ριαβόγλου με υποστήριξη Τσακογιάννη και Μπέου, κατάφεραν να καταστήσουν το πρωτάθλημα της β' εθνικής, ως το πιο βρώμικο της Ευρώπης. Ο Ριαβόγλου έκανε καταγγελία εναντίον μου, έστησαν ένα επεισόδιο εις βάρος μου στην ΕΠΑΕ για να τεθώ τρία χρόνια εκτός ποδοσφαίρου.
Και τα δύο παιχνίδια του Αγροτικού Αστέρα με την Καβάλα είναι στημένα. Καραστημένα, βουίζει ο τόπος. Όλη η ομάδα ήταν στημένη και οι ποδοσφαιριστές. Ο Αγροτικός έπαιρνε ποδοσφαιριστές που τελείωναν την καριέρα τους. 36-37 χρονών. Πολλοί δε από αυτούς έχουν χάσει την περιουσία τους στο στοίχημα.
Οι συγκεκριμένες ομάδες μπορεί να είχαν παίξει και στοίχημα, για το ποιος παίκτης θα σκύψει. Ένα παιχνίδι του Μακεδονικού με την Αναγέννηση Άρτας 9-0, ο Ριαβόγλου ήταν στην εξέδρα και έπαιζε live στοίχημα με ένα lab top. Ο Ριαβόγλου υποστηρίζει πως έχει φύγει από τον Αγροτικό από τον Δεκέμβρη αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια... Ο Ριαβόγλου ότι έκανε το έκανε από τον Αγροτικό Αστέρα...
ΡΙΑΒΟΓΛΟΥ: Δεν ντρέπεσαι! Εσύ είσαι κατηγορούμενος για δωροδοκία. Έχεις επιλεκτική μνήμη.
Εχω αγανακτήσει.
ΚΟΥΓΙΑΣ: Εμείς να δεις πως έχουμε αγανακτήσει με σένα. Έχουμε χάσει περιουσίες.
ΡΙΑΒΟΓΛΟΥ: Επειδή αναφέρεις συνέχεια το ΠΑΣ Γιάννινα – Καστοριά, μήπως να αναφέρεις τι έγινε και στο Καστοριά – Γιάννινα;
ΚΟΥΓΙΑΣ: Ε, καλά, άστα αυτά τώρα. Η θέση μου είναι όλα τα παιχνίδια του Αγροτικού Αστέρα, όπως του Διαγόρα και της Ηλιούπολης ήταν στημένα. Είμαι βέβαιος ότι ήταν ενήμερος και ο Μπέος και ο Τσακογιάννης και όλα τα μέλη της συμμορίας. Όταν άκουσα τις πρώτες κασέτες του Μπέου, κατάλαβα τι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
- Γνωρίζεται αν ο Ριαβόγλου έπαιξε τα παιχνίδια αυτά σε μπουκ;
ΚΟΥΓΙΑΣ: Είμαι βέβαιος ότι το παιχνίδι αυτό ήταν στημένο και ο Ριαβόγλου το έπαιξε στο στοίχημα. Συνεννοήθηκε με όλους τους παίκτες. Όλοι οι παίκτες αυτοί, έχουν καταστραφεί από το στοίχημα. Κάθε χρόνια η κατηγορία αυτή, ανέβαζε κατηγορία όποια ομάδα ήθελε.
Δεν υπάρχουν στοιχεία, γιατί δεν παρακολουθούσαν το τηλέφωνο του Ριαβόγλου. Παρακολουθούσαν μόνο του Τσακογιάννη. Αν παρακολουθούσαν του Ριαβόγλου θα είχαμε άλλο γύρο.
ΡΙΑΒΟΓΛΟΥ: Απορώ έδωσες όρκο...
ΚΟΥΓΙΑΣ: Δεν φοβάμαι με ακούς, δεν φοβάμαι
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Δεν θα το κάνουμε αρένα εδώ πέρα...
ΚΟΥΓΙΑΣ: Σε προκαλώ φέρε μου κλήσεις δικές μου. Δεν σε έχω πάρει ποτέ τηλέφωνο. Σε γνώρισα με τον Παπαπέτρου όταν σε έστειλε να φέρεις καφέδες και μετά έγινες πρόεδρος. Όλοι στον Αγροτικό έπαιζαν στοίχημα εκτός ΟΠΑΠ... Ο Κυζερίδης καταστράφηκε οικονομικά.
ΡΙΑΒΟΓΛΟΥ: Λέει ψέματα... Συνεργάτης ήμουν του Παπαπέτρου... Δεν ξέρεις τίποτα. Κάνεις ένα θέατρο του παραλόγου. Κοροϊδεύεις τους δικαστές... Έχεις μένος μαζί μου γιατί ο Αγροτικός σου είχε στερήσει δύο ανόδους με τον ΠΑΣ...
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Λαμπρά, λαμπρά, ωραιότατα...
Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της έδρας αναζητά τον Ραβιόγλου…
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Όταν είσαι κατηγορύμενος θα είσαι εδώ και δεν μιλάς όποτε θέλεις...
ΡΙΑΒΟΓΛΟΥ: Ζητώ ταπεινά συγγνώμη για την συμπεριφορά μου αλλά έχω βγει από τα ρούχα μου.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΕ ΡΙΑΒΟΓΛΟΥ: Να έρθεις διαβασμένος... Εκείνη η άτιμη η ΟΥΕΦΑ που τα έβγαλε αυτά... Εκείνα τα περίεργα στοιχήματα με τα λεπτά που θα μπουν τα γκολ...
ΡΙΑΒΙΟΓΛΟΥ: Δεν υπάρχουν αυτά...

Δεν υπάρχουν σχόλια: