Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

"Απόλυτη εμπιστοσύνη στον προπονητή"

Την εμπιστοσύνη του και τη στήριξή του στον προπονητή και το υλικό του Άρη, εξέφρασε με δηλώσεις του, ο αντιπρόεδρος της "κίτρινης" ΠΑΕ, Ηλίας Πόππης.
"Απόλυτη εμπιστοσύνη στον προπονητή"
Ο κ. Πόππης φιλοξενήθηκε στον "ΑΡΗΣ FM" και δήλωσε τα εξής:

"Καλά δεν είμαστε σίγουρα, είμαστε πολύ στεναχωρημένοι, μετά το χθεσινό αποτέλεσμα αλλά και με την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας. Αλλιώς τα περιμέναμε και αλλιώς μας έχουν έρθει μέχρι τώρα.
Συμμεριζόμαστε την στεναχώρια του κόσμου, κομμάτι του είμαστε και εμείς. Το καλοκαίρι στήσαμε την ομάδα κάναμε τις τελευταίες τέσσερις προσθήκες και περιμένουμε μία διαφορετική εικόνα. Τα αποτελέσματα δεν ήρθαν έτσι όπως τα θέλαμε αλλά είναι και η εικόνα της ομάδας. Περιβάλλουμε με απόλυτη εμπιστοσύνη και τον προπονητή και το υλικό, που κατά τη γνώμη μου είναι μέσα στα δύο καλύτερα της Ελλάδας.
Εκτός από κάποιες κακοπροαίρετες φωνές κανείς δεν αμφισβητεί την ικανότητα του υλικού. Η ομάδα έδειξε κακό πρόσωπο στους αγώνες που έδωσε και πιστεύω ότι θα δουλέψουνε για να αλλάξει η εικόνα, μετά τη διακοπή που μεσολαβεί, στον αγώνα με τον Εργοτέλη", είπε αρχικά.
Για τη συζήτηση διοίκησης με Τσιώλη μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την Ξάνθη: "Μιλάμε κάθε μέρα μαζί του. Μιλήσαμε και χθες μετά τον αγώνα. Έχουν επισημανθεί κάποια πράγματα. Έχουμε τη διαβεβαίωση του ίδιου και των παικτών πως η συνέχεια θα είναι διαφορετική. Ο προπονητής έχει την αμέριστη συμπαράστασή μας. Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού. Όλοι εδώ είμαστε για το κοινό καλό. Ο Άρης έχει προπονητή είναι ο Σάκης Τσιώλης και ο καθένας μπορεί να εκφράζει τη γνώμη του γι’ αυτό
Η στεναχώρια του κόσμου είναι ίδια με τη δικιά μας, εχθές ήμασταν ράκος όλοι. Πρέπει να συνέλθουμε όμως για να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα. Δεν έχει χαθεί τίποτα. Στην τρίτη αγωνιστική είμαστε. Εύκολα μπορούμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Το υλικό είναι πάρα πολύ καλό όπως και ο προπονητής μας. Η ομάδα δεν έχει βρει ρυθμό. Παίζει ένα αγώνα, διακόπτεται το πρωτάθλημα, ξαναπαίζει, ξανά διακοπή. Δεν το επικαλούμαστε σαν δικαιολογία αλλά είναι φανερό ότι δεν έχει ρυθμό".
Για τους διαθωσέντες στην χθεσινή μέτρια έως κακή εμφάνιση με τους Ακρίτες: "Ο Βελλίδης, ο Ιάκομπ, ο Ούμπιντεζ, ο Ακόστα ήταν οι καλύτεροι και είναι περίεργο… Γι’ αυτό μιλάμε με τον προπονητή για να έρθει η ομάδα στα επίπεδα που πρέπει".
Για την δεύτερη ανόητη αποβολή: "Υπήρχαν κάποια κρούσματα απειθαρχίας. Η διοίκηση για όσα λαμβάνει γνώση επιμελείται και λαμβάνει ποινές όπως και για την επιβράβευση κάποιου παίκτη. Δεν είναι ανακοινώσιμα πάντα. Από εδώ και πέρα θα είμαστε ακόμα πιο σκληροί. Για τον Σολτάνι επιβάλαμε την ανώτερη ποινή που ορίζει ο νόμος. Δεν μπορείς να τους καταστρατηγήσεις τους νόμους".
Για την έντονη αντίδραση του κόσμου: "Άκουσα για ντου, επιθέσεις, εξεγέρσεις. Τίποτα από αυτά δεν έγινε. Ο φίλαθλος έχει κάθε δικαίωμα να αντιδράσει και μας ζήτησε μία αντιπροσωπεία να μιλήσει στους παίκτες. Έτσι και έγινε, ήμασταν και εμείς μπροστά. Έγινε μία συζήτηση σε κόσμια πλαίσια. Είπαν τα παιδιά πως αισθάνονται και οι παίκτες αντίστοιχα. Ήμουν από τους τελευταίους που έφυγαν από το γήπεδο. Δεν έγινε τίποτα. Οι φίλαθλοι του Άρη έχουν δείξει μία απίστευτη ωριμότητα. Η συζήτηση έγινε σε μία βάση κάνοντας σαφές τι περιμένουν, εξέφρασαν τα παράπονά τους και έγινε πολιτισμένη συζήτηση".
Για τις διάφορες φήμες σχετικά με το αγωνιστικό τμήμα: "Αυτοί που το κάνουν ξέρουν ποιοι είμαστε και από πού προερχόμαστε και από του πονηρού θέλουν να δημιουργήσουν προβλήματα. Προσωπικά είμαι αισιόδοξος. Στο τέλος θα πανηγυρίσουμε μεγάλες χαρές. Ένα αποτέλεσμα χρειάζεται για να πάρει τη φορά του ο Άρης. Όλος ο κόσμος πρέπει να είναι κοντά στην ομάδα. Οι καλές μέρες είναι πολύ κοντά".

Δεν υπάρχουν σχόλια: