Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Υποκλίθηκε στη «Βασίλισσα» (video)

Την ευκαιρία να διεκδικήσει το τρόπαιο του τουρνουά Audi Cup έχασε η Τότεναμ, που ηττήθηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης με σκορ 2-0! Βρήκε δίχτυα κόντρα στην πρώην ομάδα του ο Γκάρεθ Μπέιλ.
Με εξαίρεση τις αρχές κάθε ημίχρονο, που έμπαινε δυνατά και έχανε ευκαιρίες για το γκολ, η Τότεναμ δεν είχε κάτι ιδιαίτερο να επιδείξει. Όσο περνούσαν τα λεπτά, η Ρεάλ αναλάμβανε την πρωτοβουλία των κινήσεων και προκαλούσε συνεχώς ρωγμές στην αγγλική άμυνα.
Σε μια από αυτές, ο Ίσκο έβγαλε τη σέντρα στον Χάμες Ροντρίγκες και εκείνος χωρίς να δυσκολευτεί άνοιξε το σκορ με κοντινή κεφαλιά στο 36'. Το τελειωτικό χτύπημα για τα «σπιρούνια» ήρθε από έναν πρώην ποδοσφαιριστή τους, τον Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος με δυνατό σουτ έγραψε το 2-0 και έστειλε τη «Βασίλισσα» στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την νικήτρια του ζευγαριού Μπάγερν Μονάχου- Μίλαν. Ο ηττημένος θα αναμετρηθεί με την Τότεναμ για την 3η θέση.





*Πηγή: England365.gr*

Πήρε ταλέντο της Ρεάλ η Στόουκ!!

Σε συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του ταλαντούχου μέσου, Σέρχιο Μολίνα, ήρθε η Στόουκ!  
Ο 19χρονος άσος, μέλος των μικρών ομάδων της «Βασίλισσας», είχε μπει στο μάτι του Μαρκ Χιουζ από τον περασμένο μήνα και με σωστές, προσεκτικές κινήσεις η Στόουκ τον έκανε δικό της για τα επόμενα τρία χρόνια.
Ο νεαρός άσος θεωρείτο ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα των ακαδημιών της Ρεάλ, κάτι που φάνηκε και στο περσινό UEFA Youth League όπου μέτρησε 6 συμμετοχές και δύο γκολ.
*Πηγή: England365.gr*

Μόνο η Άστον Βίλα για Αντάμα Τραορέ!!

Η Άστον Βίλα είναι η ομάδα που ψάχνεται ενεργά αυτή τη στιγμή για την περίπτωση του Αντάμα Τραορέ από τη Μπαρτσελόνα και όχι η Λίβερπουλ.
Η «Liverpool Echo» αναφέρει ότι κόντρα στα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για άμεση μετακίνηση του ποδοσφαιριστή στην Αγγλία για λογαριασμό των «κόκκινων», δεν υφίσταται ενδιαφέρον του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ για τον παίκτη.
Αντ' αυτού, η Άστον Βίλα την ψάχνει για τον 19χρονο εξτρέμ, ενώ οι Στόουκ και Έβερτον απλά τον είχαν στη λίστα τους...
*Πηγή: England365.gr*

Έφυγε από τη Μπρέντφορντ και... επιστρέφει αμέσως!!

Ιδιαίτερο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στον Τζόναθαν Ντάγκλας που αποχώρησε από τη Μπρέντφορντ για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ίπσουϊτς και επιστρέφει το Σάββατο να παίξει αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του στο «Griffin Park»!  
Ο 33χρονος μέσος φορούσε πέρυσι το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον λονδρέζικο σύλλογο, όμως υπέγραψε πλέον μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Ίπσουϊτς, με οψιόν επέκταση και για δεύτερο χρόνο.
Το προσεχές Σάββατο στο «Griffin Park», είναι πολύ πιθανό ο Ντάγκλας να τεθεί άμεσα αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του, στην πρώτη αγωνιστική της νέας σεζόν στην Τσάμπιονσιπ...
*Πηγή: England365.gr*

Ηχηρό μήνυμα από τους οπαδούς της Νιούκαστλ!!

Στις 13.000 σταμάτησε η προσέλευση των οπαδών της Νιούκαστλ στο «St. James' Park» για την ανοιχτή προπόνηση και την παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων, με τον κόσμο της ομάδας να στέλνει ηχηρό μήνυμα στήριξης ενόψει της νέας σεζόν!
Η περσινή αγωνιστική περίοδος ήταν απογοητευτική, προβληματική, με εντάσεις και με μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.
Οι «καρακάξες» κατάφεραν ουσιαστικά μια αγωνιστική πριν από το φινάλε να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στην Πρέμιερ Λιγκ και τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά, ενώ πλέον, με τον Στιβ ΜακΚλάρεν στο «τιμόνι» και τους Μίτροβιτς, Βαϊνάλντουμ και Μπεμπά στο ρόστερ, όλα μοιάζουν πιο αισιόδοξα.
Τόσο, που στο «St. James' Park» βρέθηκαν 13.000 οπαδοί για τη σημερινή ανοιχτή προπόνηση, δείχνοντας στους ποδοσφαιριστές ότι θα είναι κοντά τους για τη νέα προσπάθεια που θα γίνει από το προσεχές Σαββατοκύριακο...
*Πηγή: England365.gr*

Το ψάχνει για Μπορίνι η Φιορεντίνα!!

Πρόθυμη να δώσει λύση στο αγωνιστικό αδιέξοδο του Φάμπιο Μπορίνι εμφανίζεται η Φιορεντίνα.  
Σημερινό (4/8) δημοσίευμα της «Gazzetta dello Sport» αναφέρει ότι οι «βιόλα» έχουν ψηλά στη μεταγραφική τους λίστα τον επιθετικό της Λίβερπουλ, προορίζοντάς τον ως αντί- Γκόμες (μετακόμισε στην Τουρκία).
Μάλιστα, λέγεται ότι οι άνθρωποι της ομάδας κατέληξαν στην περίπτωση του… ξενιτεμένου επιθετικού, απορρίπτοντας την περίπτωση του Ματία Ντέστρο της Ρόμα.
*Πηγή: England365.gr*

Φαλκάο: «Φέτος είμαι ήρεμος...»

Με αυτοπεποίθηση και πάνω απ' όλα... ηρεμία θα ξεκινήσει τη νέα προσπάθεια στην Τσέλσι, ο Ραδαμέλ Φαλκάο, τονίζοντας ότι φέτος δεν αισθάνεται πίεση για αποδείξεις και γκολ.  
Το πέρασμά του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την περασμένη αγωνιστική περίοδο ήταν κάκιστο, ο κόσμος άρχισε να σκέφτεται πως ίσως δεν ξαναδούμε τον παλιό, καλό «τίγρη», όμως αυτός φάνηκε αισιόδοξος για τη νέα σεζόν στα «μπλε», λέγοντας:
«Αισθάνομαι καλά, έχω αυτοπεποίθηση, δεν αισθάνομαι καμία πίεση για γκολ και είμαι ήρεμος. Ελπίζω αυτό να με βοηθήσει τη νέα σεζόν. Εύχομαι να έχουμε σωστό και υγιή ανταγωνισμό με τους Ντιέγκο Κόστα και Ρεμί». 
*Πηγή: England365.gr*

Δανεικός στη Χαλ ο Άκπομ!

Στην Τσάμπιονσιπ με τη Χαλ θα βγάλει τη νέα σεζόν ο Τσούμπα Άκπομ, αφού παραχωρήθηκε δανεικός από την Άρσεναλ ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.  
Ο 19χρονος επιθετικός που έπαιξε και ήταν καλός σε γενικές γραμμές στο πρόσφατο «Emirates Cup», ενώ μάλιστα είχε πετύχει και χατ-τρικ κόντρα στη μικτή ομάδα από τη Σιγκαπούρη στο Barclays Asian Trophy, ανήκει στους «κανονιέρηδες» από την ηλικία των έξι ετών.
Το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα το πραγματοποίησε τον Σεπτέμβριο του 2013, όμως, δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα της εδραίωσης και πρέπει ν' αποκομίσει ορισμένες εμπειρίες ακόμα ώστε να ανταπεξέλθει στο επίπεδο της Πρέμιερ Λιγκ. Γι' αυτό η νέα αγωνιστική περίοδος θα τον βρει στη Χαλ.
*Πηγή: England365.gr*

Υπό προϋποθέσεις στη Λάτσιο ο Μπαλοτέλι!

Κίνηση για την απόκτηση, με τη μορφή δανεισμού, του Μάριο Μπαλοτέλι από τη Λίβερπουλ σκοπεύει να κάνει η Λάτσιο, εφόσον καταφέρει να εισέλθει στους ομίλους  του Τσάμπιονς Λιγκ! 
Οι Ρωμαίοι παρουσιάζονται αποφασισμένοι να «χτυπήσουν» τον Ιταλό επιθετικό, αρκεί όμως να εξασφαλίσουν τα έσοδα από την είσοδο στα γκρουπ.
Αυτή είναι η βασική προϋπόθεση των Ιταλών, οι οποίοι σύμφωνα με την «Daily Mail» δεν πρόκειται να αρχίσουν συζητήσεις με τους «κόκκινους» πριν το τέλος των πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
*Πηγή: England365.gr*

Προβλήματα για Μιραλάς και Στόουνς!!

Για χρονικό διάστημα που πιθανότατα θα είναι μεγάλο αλλά δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα, θα πρέπει ν' απουσιάσουν από τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις με την Έβερτον οι Κέβιν Μιραλάς και Τζον Στόουνς, όπως υποστήριξε ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.  
Ο κόουτς των «ζαχαρωτών» εξέφρασε την ανησυχία του για την κατάσταση των δύο ποδοσφαιριστών, οι οποίοι αποκόμισαν τα προβλήματα τραυματισμών στο φιλικό της Κυριακής απέναντι στη Βιγιαρεάλ, προς τιμήν του Ντάνκαν Φέργκιουσον.
«Θα κάνουν κάποιες νέες εξετάσεις για να μάθουμε την κατάστασή τους, όμως θα πρέπει να είμαστε ιδαίτερα προσεκτικοί μαζί τους» ανέφερε ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.
*Πηγή: England365.gr*

Διπλό «χτύπημα» ετοιμάζει η Έβερτον!!

Στην ενίσχυση της αμυντικής γραμμής έχει πέσει το βάρος των ανθρώπων της Έβερτον, με τα σημερινά ρεπορτάζ να παρουσιάζουν δύο από τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας.  
Σύμφωνα με το «TalkSport», λοιπόν, ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ έχει ψηλά στη λίστα του τον σέντερ μπακ της Νάπολι, Καλιντού Κουλιμπαλί και τον ομοθεσίτη του της Πάτρικ Θιστλ, Τζακ Χέντρι.
Η περίπτωση του πρώτου δεν είναι καθόλου εύκολη, μια και- όπως αποκάλυψε ο μάνατζέρ του- είναι ευχαριστημένος στην Ιταλία, ενώ για τον νεαρό (σαφώς πιο προσιτή λύση) έχουν ήδη γίνει ορισμένες επαφές.
*Πηγή: England365.gr*

Γιώργος Σαββίδης: «Ο Φραν και ο Ιγκόρ χτίζουν μια καλή ομάδα»

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο θέλησε να καλωσορίσει τον Γκάρι Ροντρίγκες ο γιος του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος. Στη συνέχεια -μάλιστα- εξέφρασε και την πίστη του στη δουλειά των Αρνεσεν και Τούντορ.

Γιώργος Σαββίδης: «Ο Φραν και ο Ιγκόρ χτίζουν μια καλή ομάδα»
Με έναν ιδιαίτερο τρόπο θέλησε να καλωσορίσει τον Γκάρι Ροντρίγκες ο γιος του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος.

Ανέβασε στον instagram ένα βίντεο του νέου άσου του ΠΑΟΚ, στο οποίο 22χρονος σκοράρει με ένα εξαιρετικό σουτ, γράφοντας ως σχόλιο... «γκολάραααα».

Ωστόσο ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η συνέχεια...

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που τον ακολουθούν άρχισαν να ρωτούν αν θα υπάρξει συνέχεια στις μεταγραφές με τον Γιώργο Σαββίδη να απαντά...

«Δεν ξέρω αν σήμερα θα υπάρξουν και άλλες ανακοινώσεις, αλλά σύντομα και για αυτό είμαι σίγουρος. Ο Φρανκ και ο Ιγκόρ «χτίζουν» μία καλή ομάδα και είναι μία ομάδα που λειτουργεί σαν οικογένεια πιστεύω». *Πηγή: sport-fm.gr*

Περιμένει ΠΑΟΚ ο Μαλεζάς!!

«Φλερτ» μεταξύ ΠΑΟΚ και Μαλεζά φαίνεται να υπάρχει, με τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό του Παναιτωλικού να περιμένει κάποια πρόταση ώστε να επιστρέψει στην παλιά του ομάδα.

Περιμένει ΠΑΟΚ ο Μαλεζάς
Φαίνεται πως υπάρχουν αρκετές πιθανότητες ώστε να γίνει πραγματικότητα που θέλει επιστροφή του Στέλιου Μαλεζά στον ΠΑΟΚ.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός, ο οποίος αγωνίζεται για λογαριασμό του Παναιτωλικού, έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα του «Δικεφάλου του Βορρά» και σίγουρα βλέπει με καλό μάτι το ενδεχόμενο να παίξει ξανά στην Τούμπα.

Βέβαια, δεσμεύεται μέχρι το επόμενο καλοκαίρι με την ομάδα του Αγρινίου, κάτι που όμως μπορεί να αλλάξει έναντι 100.000 ευρώ, όση είναι και η σχετική ρήτρα αποδέσμευσής του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Αναστασίου: «Να σκοράρουμε»

Ένα γκολ είναι ο στόχος του Παναθηναϊκού στο Βέλγιο σύμφωνα με όσα τόνισε ο Γιάννης Αναστασίου στη συνέντευξη Τύπου.

Αναστασίου: «Να σκοράρουμε»
Ο στόχος του Παναθηναϊκού στο αυριανό παιχνίδι του με την Μπριζ είναι ξεκάθαρος. Ένα γκολ!

Αυτό τόνισε ο Γιάννης Αναστασίου στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα επισημαίνοντας ότι εάν οι παίκτες του σκοράρουν τότε η πρόκριση θα είναι κοντά.

«Ξέρουμε ότι έχουν αδυναμίες. Τα λάθη σε αυτό το επίπεδο κοστίζουν και αν είμαστε συγκεντρωμένοι και τα εκμεταλλευτούμε», τόνισε ο τεχνικός του τριφυλλιού ο οποίος πρόσθεσε: «Η ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα λάθη και θα είναι πιο τυχερή, θα πάρει τη νίκη και την πρόκριση».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Αναστασίου στη συνέντευξη Τύπου:

"Ήρθαμε για να παίξουμε το παιχνίδι μας και να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό. Η Μπριζ είναι τελείως διαφορετική στην έδρα της, ανεβάζει την απόδοση της. Για εμάς που είναι σημαντικό είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο στόχο. Έχει ποιότητα, αλλά έχει και αδυναμίες. Η ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα λάθη και θα είναι πιο τυχερή, θα πάρει τη νίκη και την πρόκριση…".

Τι διαφορετικό περιμένετε από τη Μπριζ σε σχέση με τη Λεωφόρο;

"Θα παίξουν πιο επιθετικά, ειδικά στην έδρα τους. Και με τη δύναμη που έχουν εντός και με βάση το τελευταίο αποτέλεσμα που πέτυχαν στο πρωτάθλημα επί της Μέχελεν, δείχνουν ότι ο κόσμος τους δίνει άλλη ώθηση. Ξέρουμε ότι έχουν αδυναμίες. Τα λάθη σε αυτό το επίπεδο κοστίζουν και αν είμαστε συγκεντρωμένοι και τα εκμεταλλευτούμε, θα έχουμε τον πρώτο λόγο".

Πέρυσι τέτοια εποχή, στις 5 Αυγούστου, η ομάδα είχε αποκλειστεί από τη Σταντάρ Λιέγης. Με πόση πίεση σε γεμίζει αυτό; Να κρίνονται πολλά τον Ιούλιο;

"Όταν παίζεις σε υψηλό επίπεδο, πάντα είσαι υπό πίεση. Όλα σημαντικά για το κλαμπ και αυτός ήταν και ο στόχος όταν δημιουργήθηκε αυτή η ομάδα, να γίνει ανταγωνιστική με νέους παίκτες, να περιορίσουμε τα χρέη και η ομάδα να κάνει βήματα προόδου και να εξελίσσεται. Γίνονται αυτά με σωστά βήματα και με πλάνο. Το οικονομικό παίζει ρόλο, αλλά προέχει να επικεντρωθούμε στο αγωνιστικό. Αν είμαστε σωστοί εμείς, τα πράγματα θα είναι καλά για εμάς". *Πηγή: sport-fm.gr*

Πέρασε ιατρικά και υπογράφει ο Ρούντνεβς!

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Αρτιόμς Ρούντνεβς βρίσκεται ο ΠΑΟΚ που φαίνεται να τα έχει βρει σε όλα με τον Λεττονό που πέρασε μάλιστα από ιατρικές εξετάσεις.

Πέρασε ιατρικά και υπογράφει ο Ρούντνεβς
Από ιατρικές εξετάσεις πέρασε με επιτυχία νωρίτερα ο Αρτιόμς Ρούντνεβς, ο οποίος πλέον βρίσκεται πολύ κοντά στον ΠΑΟΚ.

Όλα δείχνουν ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» πλησιάζει σε συμφωνία με τον Λεττονό επιθετικό και μένει να διευθετηθεί και το «αγκάθι» που ακούει στο όνομα Αμβούργο.

Ο Ρούντνεβς έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο με τη γερμανική ομάδα που προφανώς επιμένει σε κάποιο ποσό ώστε να τον αποδεσμεύσει. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ψυχάρες στο Καζάν!!

Στους «4» του κόσμου η Ελλάδα!Η Εθνική πόλο μετά σε ματς που κρίθηκε στα…δευτερόλεπτα επικράτησε στα πέναλτι 12-11 (7-7 κ.δ.) της Αυστραλίας και διεκδικεί μια θέση στο βάθρο του Παγκόσμιου του Καζάν

Ψυχάρες στο Καζάν!

Η εξέλιξη του ματς ήταν συγκλονιστική. Η Ελλάδα βρέθηκε πίσω στο σκορ μέχρι και με δύο γκολ, στην έναρξη του τρίτου οκταλέπτου, όμως με φοβερή κατάθεση ψυχής και ένα σούπερ τέταρτο οκτάλεπτο έστειλε το ματς στα πέναλτι, όπου κυριάρχησε.

Η κανονική διάρκεια ολοκληρώθηκε 7-7, με τον Φουντούλη να πετυχαίνει το τέρμα που έστειλε το ματς στα πέναλτι τέσσερα δευτερόλεπτα πριν την λήξη, ενώ ο Φλέγκας στην πρώτη εκτέλεση των Αυστραλών «καθάρισε» δίνοντας ψυχολογία στο ελληνικό σύνολο για την ψυχοφθόρα διαδικασία.

Επόμενος αντίπαλος για την Ελλάδα θα είναι η Κροατία την Πέμπτη (6/8 - 20.30). Σε περίπτωση νίκης, μάλιστα, εκτός απ' την διεκδίκηση του χρυσού μεταλλίου θα εξασφαλίσουν και το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, που παίρνουν οι δύο φιναλίστ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

inner

Ότι θα ήταν ένα δυνατό παιχνίδι με πολύ σκληρές άμυνες φάνηκε απ' την αρχή. Οι δύο ομάδες μπήκαν με πρώτο στόχο να κρατήσουν το μηδέν, αλλά μόνο η ελληνική ομάδα το κατάφερε, αφού ένας κεραυνός του Χρήστου Αφρουδάκη σμπαράλιασε την αυστραλιανή άμυνα.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, όμως, η επιθετική αδυναμία που φάνηκε, αλλά και η ατυχία, άρχισε να στοιχίζει στην γαλανόλευκη. Ένα γρήγορο γκολ των Αυστραλών έφερε το ματς στα ίσα (1-1), ενώ τα «καγκουρό» βρήκαν απάντηση και στο νέο προβάδισμα που πήρε η Ελλάδα με το Φουντούλη. Ο Γιούνκερ έδωσε για πρώτη φορά τα ηνία του σκορ στους Αυστραλούς, που αμύνθηκαν σκληρά.

Το γκολ του Κολόμβου μείωσε στο γκολ ένα λεπτό μετά την έναρξη του τρίτου οκταλέπτου και σήμανε την αντεπίθεση της Ελλάδας. Γενηδουνιάς και Γούνας έδωσαν το προβάδισμα στην Εθνική (5-4) και αντέστρεψαν την ψυχολογία ενόψει του τρομερού τέταρτου οκταλέπτου.

inner

Εκεί ξεκίνησε και η καταιγίδα από γκολ, με τους Αυστραλούς να επανακτούν το προβάδισμα δύο φορές (1.52’ και 00.38’ πριν το φινάλε). Η ομάδα του Βλάχου όμως δεν είχε μιλήσει ακόμα. Ο Γεννηδουνιάς αρχικά σκόραρε μετά από ασίστ του Μυλωνάκη και ο Φουντούλης με τρομερό σουτ έστειλε το παιχνίδι στα πέναλτι.

Η απόκρουση του Φλέγκα στο πρώτο πέναλτι των Αυστραλών με εκτελεστή τον Γιούνγκερ έδωσε ισχυρό προβάδισμα στην Ελλάδα, που ήταν εύστοχη σε όλα και πήρε την σπουδαία πρόκριση.

inner

Τα οκτάλεπτα: 1-0, 1-3, 3-1, 2-3. Τα πέναλτι: 5-4

Ελλάδα (Βλάχος): Μυλωνάκης 1, Γεννηδουνιάς 2, Φουντούλης 3, Αφρουδάκης 2, Κολόμβος 1, Γούνας 2, Βλαχόπουλος 1.
Αυστραλία (Φάτοβιτς): Πάουερ 1, Τζίχριστ 1, Ρόατς 3, Γιάγκερ 3, Σουίφτ 2, Χάουντεν 1.

H διαδικασία των πέναλτι:
0-0 Φλέγκας απόκρουση, το έχασε ο Γιούνγκερ

1-0 Αφρουδάκης

1-1 Σουίφτ

2-1 Φουντούλης

2-2 Ρόουτς

3-2 Μυλωνάκης

3-3 Χάουτερ

4-3 Βλαχόπουλος

4-4 Αυστραλία

5-4 Γούνας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ο Γκάρι Ροντρίγκες αποκαλύπτεται!! (WEB TV)

Δείτε στη WEB TV του sport-fm.gr πλάνα από όσα μπορεί να κάνει στο γήπεδο το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, Γκάρι Ροντρίγκες.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες αποκαλύπτεται! (WEB TV)
Την απόκτηση του Γκάρι Ροντρίγκες για τα επόμενα τρία χρόνια ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ.

Ο εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήριο δήλωσε ήδη πως θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα με τον «Δικέφαλο του Βορρά» και μπορείτε να δείτε στη WEB TV του sport-fm.gr με ποιον τρόπο μπορεί ο ίδιος να συνεισφέρει στο γήπεδο.






*Πηγή: sport-fm.gr*

Τέλος ο Παπαγιαννόπουλος!!

Παρελθόν αποτελεί για τον ΠΑΟΚ ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος. Ο ομογενής αμυντικός δεν «έπιασε» στον «Δικέφαλο του Βορρά» και μοιραία αποδεσμεύτηκε.

Τέλος ο Παπαγιαννόπουλος
Σύντομο αποδείχθηκε το πέρασμα του Σωτήρη Παπαγιαννόπουλου από τον ΠΑΟΚ. Ο ομογενής κεντρικός αμυντικός έλυσε το συμβόλαιό του, μιας και ήταν εκτός πλάνων.

Η λιτή ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του Σωτήρη Παπαγιαννόπουλου. Ευχαριστούμε τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του». *Πηγή: sport-fm.gr*

Διάψευση για Μπράμο!

Με ανακοίνωσή της η Βενέτσια διαψεύδει δημοσιεύματα που την ήθελαν πολύ κοντά στην απόκτηση του Μάικ Μπράμος.

Διάψευση για Μπράμο
Διαψεύδει η Βενέτσια όσα γράφτηκαν σχετικά με τον Μάικ Μπράμος και τα δημοσιεύματα που ήθελαν την ιταλική ομάδα να έχει σχεδόν συμφωνήσει με τον ομογενή καλαθοσφαιριστή.

Η ανακοίνωση της Βενέτσια:

«Αντίθετα από ό,τι έχει γραφτεί σε ορισμένα Μέσα και χωρίς να αμφισβητεί την ποιότητα του αθλητή, δεν υπάρχουν συζητήσεις προς το παρόν ανάμεσα στη διοίκηση και στην πλευρά του Μάικ Μπράμου». *Πηγή: sport-fm.gr*

Πάλεψε ο Δημητριάδης!

Εκτός του τελικού των 200 μέτρων πεταλούδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου του Καζάν έμεινε την Τρίτη ο Στέφανος Δημητριάδης, παίρνοντας την πέμπτη θέση στον ημιτελικό του αγωνίσματος.

Πάλεψε ο Δημητριάδης
Ο Έλληνας πρωταθλητής κολύμπησε κοντά στο πανελλήνιο ρεκόρ που πέτυχε το πρωί και κόντρα σε κορυφαίους αθλητές, κάνοντας λίγο πιο αργό χρόνο με 1:56.31 του ημιτελικού.

Ο Δημητριάδης είχε τη χειρότερη αντίδραση στην εκκίνηση και από τους 16 των δύο σειρών με 0.82 και ήταν τρίτος στο πρώτο 50άρι με 1.12 δευτερόλεπτα διαφορά από τον πρώτο Τσαντ Λε Κλος. *Πηγή: sport-fm.gr*

Αντετοκούνμπο: «Οι πράξεις μετράνε»

Αποφασισμένος για σκληρή δουλειά, ώστε η Εθνική να κάνει πράξη και να μη μείνει στα λόγια τις μεγάλες της βλέψεις στο Ευρωμπάσκετ δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. «Πάμε να κάνουμε κάτι καλό», είπε.

Αντετοκούνμπο: «Οι πράξεις μετράνε»
Έτοιμος να δουλέψει σκληρά με τους συμπαίκτες του προκειμένου να αξιοποιηθεί στο έπακρο το αναμφίβολα πλούσιο ταλέντο της Εθνικής και να φτάσει όσο ψηλά μπορεί βάσει των μεγάλων δυνατοτήτων του ρόστερ της δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ. Ο 20χρονος άσος ενσωματώθηκε τη Δευτέρα στην προετοιμασία για το Ευρωμπάσκετ και παρότι πολύ νέος σε ηλικία και στην ομάδα, έδειξε να αντιμετωπίζει την κατάσταση με τη δέουσα ωριμότητα.

«Το βασικό είναι να παραμείνουμε σε όλη τη διάρκεια της προσπάθειας που αρχίσαμε ψύχραιμοι και συγκεντρωμένοι. Να συνεχίσουμε τις προπονήσεις μας σε δυνατούς ρυθμούς, να μπουν όλα τα παιδιά στο κλίμα και να ασχολούμαστε μόνο με τη δουλειά μας, να συγκεντρωθούμε στο μπάσκετ και να κάνουμε αυτά που μας λένε οι προπονητές μας. Αυτός είναι ο δρόμος για να μπορέσουμε να πάμε να κάνουμε κάτι καλό φέτος», ανέφερε το νέο αστέρι των Μπακς.

Όντας ένας πρωταγωνιστής φέτος στην ομάδα σου στο ΝΒΑ υπήρχε χώρος στη σκέψη σου και για την Εθνική; «Πάντα υπάρχει. Όποτε βρισκόμασταν με τον Κώστα τον Παπανικολάου, που μιλάμε και αρκετά και με τον Κουφό και τον Καλάθη λέγαμε να έρθει το καλοκαίρι και να βρεθούμε και σαν συμπαίκτες πια με την Εθνική. Είναι κάτι που το περιμέναμε και τώρα είμαστε εδώ και το ζούμε».

Το καλοκαίρι άρχισε με καλούς οιωνούς από την Εθνική Εφήβων, με τα παιδιά που είναι κοντά στη δική σου ηλικία να κερδίζουν ένα πανευρωπαϊκό. «Ήταν μια επιτυχία που μας έδωσε όλους μεγάλη χαρά. Τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο και πολλά συγχαρητήρια για όλη τους την προσπάθεια. Εμείς είμαστε κάτι διαφορετικό, μια άλλη ομάδα και όπως σου είπα, πρέπει να αφοσιωθούμε στο δικό μας κομμάτι, στη δική μας προσπάθεια για να τα πάμε όσο καλύτερα μπορούμε».

Η φιλοσοφία από όσα λες είναι να προχωράτε βήμα – βήμα μέχρι να δείτε ποιο θα είναι αυτό το καλύτερο. «Έτσι είναι. Το να αρχίσουμε να λέμε και να γράφουμε ότι πάμε για μετάλλιο δεν εγγυάται τίποτα. Οι πράξεις και οι αγώνες θα δείξουν τι θα καταφέρουμε. Γι’ αυτό και λέω ότι ο στόχος είναι να συγκεντρωθούμε στη δουλειά, να μπούμε όλοι στο κλίμα, που μπαίνουμε μέρα με τη μέρα και να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε πέρυσι».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μια απίθανη 18χρονη…!!

Ότι και να πει κανείς για την Κέισι Λεντέκι θα είναι λίγο, αφού η 18χρονη κολυμβήτρια σημείωσε νέο παγκόσμιο ρεκόρ στα 1.500 μέτρα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου του Καζάν.

Μια απίθανη 18χρονη…
ημιτελικό της Δευτέρας στη ρωσική πόλη, δείχνοντας τι μπορούμε να περιμένουμε από αυτή στη συνέχεια της διοργάνωσης, αλλά και στο εγγύς και απώτερο μέλλον, κατακτώντας πανηγυρικά το χρυσό μετάλλιο στον αγώνα.

Η Λεντέκι ήταν σε όλη τη διάρκεια της κούρσας κάτω από το παγκόσμιο ρεκόρ της, ενώ η μεγαλύτερη διαφορά ήταν στα 1.100 μέτρα, όπου ο χρόνος της ήταν 2.60 δευτερόλεπτα κάτω από το ρεκόρ.

Όμως, δεν μείναμε εκεί. Ο Ανταμ Πίτι σημείωσε παγκόσμιο ρεκόρ στα 50 μέτρα πρόσθιο με 26.42 στον ημιτελικό του αγωνίσματος και απάντησε στο 26.62 που έκανε στα πρωινά προκριματικά ο Κάμερον Βαν Ντε Μπεργκ και ο δυο τους αναμένεται να κοντραριστούν στον τελικό της Τετάρτης για την επίτευξη ενός νέου παγκόσμιου ρεκόρ. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Σκέφτεται Λάζαρο ο ΠΑΟΚ»


Την περίπτωση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου σκέφτεται ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με δημοσίευμα στην Ιταλία.

«Σκέφτεται Λάζαρο ο ΠΑΟΚ»
Αρκετές ομάδες παρακολουθούν τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και σε αυτές το «tggialloblu.it» συμπεριλαμβάνει και τον ΠΑΟΚ.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα δεν μπαίνει σε λεπτομέρειες και αρκείται σε μια απλή αναφορά «μνηστήρων» για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή, τονίζοντας πως προσφορές της Αταλάντα κρίθηκαν μη ικανοποιητικές, ενώ η Τζένοα τηρεί στάση αναμονής.

Παράλληλα, τονίζει ότι εκτός Ιταλίας Έβερτον και ΠΑΟΚ σκέφτονται την περίπτωσή του.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Υπέρ της «Αγια-Σοφιάς» (σταθερά) ο Κοντονής!!

Για ακόμη μία φορά ο Υφ. Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, επισήμανε πως η Πολιτεία πρέπει να σεβαστεί την απόφαση του ΣτΕ σχετικά με την «Αγιά-Σοφιά». «Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για την ΑΕΚ», πρόσθεσε.

Υπέρ της «Αγια-Σοφιάς» (σταθερά) ο Κοντονής
Δεν αλλάζει την θέση του σχετικά με την ανέγερση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ ο Σταύρος Κοντονής. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «ΕΡΤ», επισήμανε εκ νέου πως η Κυβέρνηση οφείλει να σεβαστεί την απόφαση του ΣτΕ, που «θωρακίζει» την «Αγιά Σοφιά» απέναντι στις ενστάσεις του δήμου.

Παράλληλα, αναφερόμενος στον τρόπο που γκρεμίστηκε το «Νίκος Γκούμας», με αποτέλεσμα η Ένωση να μείνει χωρίς σπίτι, πρόσθεσε πως πλέον «ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να αποκατασταθεί μια αδικία».

Αναλυτικά το απόσπασμα:

«Όσον αφορά την Πολιτεία, εμείς είχαμε δηλώσει σε ανύποπτο χρόνο, ότι όλοι θα πρέπει να σεβαστούν την απόφαση του ΣτΕ, η οποία θα έλυνε τα ζητήματα που είχαν τεθεί ενώπιον του Ανωτάτου Διοικητικού Δικαστηρίου.

Η απόφαση αυτή έχει εκδοθεί και πρέπει να είναι οδηγός για τις παραπέρα ενέργειες. Επομένως θεωρώ ότι έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για να αποκατασταθεί μια αδικία η οποία είχε γίνει στην ΑΕΚ. Η ΑΕΚ πρέπει να οργανώσει αυτή την προσπάθεια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να φτιαχτεί το γήπεδο κατά τον τρόπο που είχε προδιαγραφεί και που πλέον έχει και την έγκριση του Ανωτάτου Δικαστηρίου στα θέματα που είχε θέσει ο Δήμος.

Επομένως από την Πολιτεία δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και θα πρέπει να συνεχιστεί η προσπάθεια κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο και για την ΑΕΚ και για τον Δήμο».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Πάει Τόκιο ο Βασιλακόπουλος!

Παρών στη συνεδρίαση του Κεντρικού Γραφείου της FIBA στο Τόκιο, όπου θα ληφθούν σημαντικές αποφάσεις, θα είναι ο Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Πάει Τόκιο ο Βασιλακόπουλος
Το τριήμερο 7-9 Αυγούστου συνεδριάζει στο Τόκιο το Κεντρικό Γραφείο της FIBA για μια σειρά σημαντικών ζητημάτων για το μέλλον του μπάσκετ.

Αυτά περιλαμβάνουν από τη δημιουργία της διοργάνωσης που προορίζεται να υποκαταστήσει την Ευρωλίγκα και την ανάθεση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019 σε Κίνα ή Φιλιππίνες, μέχρι την άρση ή μη του αποκλεισμού της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Παρών στις διεργασίες θα είναι ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο οποίος αναχωρεί την Τετάρτη για την Ιαπωνία.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Πάνε Γερμανία Φιλιππίδης, Στεφανίδη!!


Στο μίτινγκ του επί κοντώ του Γιόγκριμ θα αγωνιστούν την Τετάρτη οι Κώστας Φιλιππίδης και Κατερίνα Στεφανίδη, ενόψει της καλύτερης προετοιμασίας τους για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου.

Πάνε Γερμανία Φιλιππίδης, Στεφανίδη
Η «ασημένια πρωταθλήτρια Ευρώπης στο αγώνισμα έχει φέτος 4.77 και θα αντιμετωπίσει την κορυφαία φέτος Γιαρισλει Σίβα, τη Σίλκε Σπίγκελμπορυργκ, τη Μαρτίνα Στρουτζ, την Καταρίνα Μπάουερ, τη Γίρινα Πτατσίνκοβα και τη Μάριον Λότου.

Ο πανελλήνιος ρέκορντμαν με τα 5.91 που βελτίωσαν την καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στη χώρα μας, είναι πέμπτος στον κόσμο και θα αντιμετωπίσει τον Ράφαελ Χολντζέπε, τον Σον Μπαρμπέρ, τον Πιότρ Λίσεκ, τον Κάρλ Πεχ, τον Μιλαν Μπαλέρ, τον Γιαν Κούντλιτσκα, τον Ρόμπερτ Σομπέρα, τον Τόμπιας Σέρμπαρθ και τον Χέντρικ Γκρούμπερ.

Στον περυσινό αγώνα, οι Έλληνες πρωταθλητές είχαν πάρει την πρώτη θέση, με τον Φιλιππίδη στα 5.55 και τις Στεφανίδη και Κυριακοπούλου στα 4.62. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Προς το παρόν στη Γιουβέντους ο Πογκμπά»

Τις φήμες που αφορούν το μέλλον του αδερφού του για πιθανή μεταγραφή εκτός Ιταλίας διέψευσε ο Ματίας Πογκμπά, τονίζοντας ότι ο Πολ θα παραμείνει στη Γιουβέντους.

«Προς το παρόν στη Γιουβέντους ο Πογκμπά»
Τη νέα ομάδα στην καριέρα του βρήκε ο αδερφός του Πολ Πογκμπά, Ματίας, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Πάρτικ Θιστλ που συμμετέχει στην πρώτη κατηγορία της Σκωτίας.

Ωστόσο, το ενδιαφέρον για το μέλλον του αδερφού του είναι μεγάλο σε όλη την Ευρώπη και όπως ήταν φυσικό κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του ρωτήθηκε για το αν ο Πολ Πογκμπά θα αποχωρήσει από τη Γιουβέντους.

«Για να είμαι ειλικρινής αυτή τη στιγμή δεν πρόκειται να πάει πουθενά. Είναι παίκτης της Γιουβέντους, αν και όντως υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες. Προς το παρόν αγωνίζεται και απολαμβάνει το ποδόσφαιρο στην Ιταλία. Για την ώρα είναι παίκτης των Ιταλών», τόνισε ο Ματίας Πογκμπά που όπως φαίνεται από τις δηλώσεις του αφήνει τα πάντα ανοιχτά για το μέλλον. *Πηγή: sport-fm.gr*

Αυτούς έβαλε στο... μάτι ο Μπάγεβιτς!! (video)

Ο Πλατέλλας τους ξεσήκωσε, Αραβίδης, Σιμόες και Τζεμπούρ άλλο που δεν ήθελαν όμως η αταξία τους βγήκε ξινή, αφού ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τους έπιασε επ’ αυτοφώρω και τώρα τους έχει στην... μπούκα.

Αυτούς έβαλε στο... μάτι ο Μπάγεβιτς (video)
Όση «κάψα» έχει ο κόσμος για να δει τη νέα εμφάνιση της ΑΕΚ, άλλη τόση –ίσως και μεγαλύτερη- έχουν οι παίκτες του Δέλλα.

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας είχε την πληροφορία, πως η νέα φανέλα έχει φτάσει στα Σπάτα. «Φαγώθηκε» με τον εαυτό του και δεν κρατήθηκε, «φύτεψε» στο μυαλό των Αραβίδη, Σιμόες και Τζεμπούρ την ιδέα και αυτοί χωρίς να το πολυσκεφτούν έφυγαν καρφί για το δωμάτιο του… θησαυρού.

Ενώ όλα πήγαιναν όπως τα είχαν σχεδιάσει, αφού νόμιζαν πως κανένας δεν τους είχε δει, μια φωνή τους «πάγωσε». Ήταν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, που είδε τους «ανυπόμονους»… για τους οποίους στην ΑΕΚ φοβούνται να μην διαρρεύσει κάτι


Eμείς οι τέσσερις είδαμε τη φανέλα!
Posted by Xristos Aravidis Official on Τρίτη, 4 Αυγούστου 2015


.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Κάποιοι λένε πως «πέθανε» ο Φαλκάο…!!

Ο Νικόλας Ακτύπης εκλιπαρεί μέσω του sport-fm.gr τον Μουρίνιο να γίνει δεύτερος Ιησούς και να αναστήσει τον Φαλκάο, εκείνη την σκιά που μόνο εμφανισιακά πια θυμίζει τον killer που αγαπήσαμε.

Κάποιοι λένε πως «πέθανε» ο Φαλκάο…
Έπαιξε για ένα ημίχρονο στο Άρσεναλ-Τσέλσι. Φορούσε το «9» στην πλάτη, νούμερο που τίμησε όσο ελάχιστοι στράικερς τα τελευταία χρόνια. Λίγο πιο πάνω με κεφαλαία γράμματα μπορούσες να διαβάσεις «FALCAO», ένα όνομα συνυφασμένο με πανικό στις αντίπαλες άμυνες, αμέτρητα σεντερφορίσια μάγκικα γκολ και μαγεία… Μπόλικη λάτιν μαγεία από εκείνη που μόνο τύποι όπως του λόγου του μπορούν να προσφέρουν. Κατώτερος των περιστάσεων, πολύ μακριά από τις μοναδικές παραστάσεις που πρόσφερε με τη φανέλα της Πόρτο και της Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Κολομβιανός επιθετικός έμεινε απλή αναφορά στο φύλλο αγώνα και θα τον θυμόμαστε μόνο για εκείνον τον τσαμπουκά με τον Αρτέτα…

inner

Μετά το προχθεσινό ματς, πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν πως ο Φαλκάο… πέθανε οριστικά. Μάλιστα, ορίζουν την ημερομηνία θανάτου του κάπου στη διάρκεια εκείνης της καταραμένης σεζόν 2013-14 όταν κάνα δυο μικροτραυματισμοί αποτέλεσαν προμήνυμα για τη συμφορά που θα ακολουθούσε και θα τον έκανε να χάσει τη μισή χρονιά και στη συνέχεια το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Σε αντίθεση με άλλους σέντερ φορ, η αφλογιστία του Κολομβιανού έχει την επαρκή αιτιολόγηση που παρέχουν ένας κομμένος χιαστός, ένας διαλυμένος αχίλλειος τένοντας και μια ψυχολογική κατάσταση ισοπεδωμένη, με τον Φαν Χάαλ (τελευταίο προπονητή του στην καταστροφική σεζόν στη Γιουνάιτεντ) να τσεκουρώνει ό,τι είχαν αφήσει άθικτο τα νυστέρια.

Το πλήρως αποτυχημένο πέρασμα από το βιομηχανικό και γκρίζο Μάντσεστερ με τη μορφή δανεισμού από τη Μονακό και την γκλαμουριά του πριγκιπάτου, δεν κατάφερε να κλονίσει την πίστη του Ζοσέ Μουρίνιο που αποφάσισε να του δώσει μια τελευταία ευκαιρία ώστε να πείσει πως έχει ακόμη θέση δίπλα στους κορυφαίους.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του ο «Special One» ήταν -ως συνήθως- απόλυτος κι έδειξε έτοιμος για ακόμη ένα ποδοσφαιρικό θαύμα. «Εξετάσαμε ενδελεχώς το φάκελο του παίκτη», είπε, «και διαπιστώσαμε πως ιατρικά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αφού, λοιπόν, είναι εντάξει σωματικά θα τον κάνουμε να σκοράρει ξανά», συμπλήρωσε με τη γνωστή του αυτοπεποίθηση…

Στα 29 του, ο Φαλκάο κινδυνεύει να περάσει μια για πάντα στην ποδοσφαιρική λήθη και να ακολουθήσει τη μοίρα άλλων χαρισματικών επιθετικών (με «κορυφαία» περίπτωση εκείνη του Φαν Μπάστεν) που προδόθηκαν από τα κορμιά τους. Εφόσον δεν συντρέχουν ιατρικοί περιορισμοί –πράγμα πάντως δύσκολο να ισχύει- ο θαυματοποιός Μουρίνιο καλείται να γιγαντώσει το μύθο που τον συνοδεύει ανασταίνοντας εκτός από ομάδες κι έναν τύπο που πριν ελάχιστα χρόνια έκανε περίπου ό,τι γούσταρε μέσα στο γήπεδο. Και, διάολε, ναι! Το έκανε με στυλ και φαντασία που σπανίζει…




*Πηγή: sport-fm.gr*

Πρεντόμ: «Βασίζω πολλά στους οπαδούς μας»

Στους οπαδούς της ομάδας του βασίζει πολλά ο Μισέλ Πρεντόμ για να ανατρέψει η Μπριζ την ήττα της Λεωφόρου και να πάρει την πρόκριση.

Πρεντόμ: «Βασίζω πολλά στους οπαδούς μας»
Μια "καυτή" ατμόσφαιρα ζητά από τους οπαδούς της Μπριζ να δημιουργήσουν στο αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ο Μισέλ Πρεντόμ.

Ο προπονητής της βελγικής ομάδας στη συνέντευξη Τύπου στάθηκε στο πόσο βοήθησαν οι φίλοι του τριφυλλιού την ομάδα τους στο πρώτο ματς και υπογράμμισε ότι ποντάρει πολλά σε μια αντίστοιχη υποστήριξη από εκείνους της Μπριζ.

«Κάθε φορά που είχαμε την μπάλα στα πόδια μας υπήρχαν σφυρίγματα. Προσπάθησαν με αυτόν τον τρόπο να μας τρομάξουν. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, όμως, ότι και η Μπριζ έχει μεγάλη βάση οπαδών. Βασίζομαι στην υποστήριξη των οπαδών μας και θέλω και αυτοί να μας βοηθήσουν με τον ίδιο τρόπο», τόνισε ο προπονητής της βελγικής ομάδας ο οποίος σχολίασε την εμφάνισή της ομάδας του στο παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας:

«Κάναμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα. Θα μπορούσαμε να έχουμε προβάδισμα δύο τερμάτων στο 13'. Δεν καταφέραμε, όμως, να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας. Για αυτό ήμουν πολύ θυμωμένος. Έχουμε, όμως, ελπίδες για την πρόκριση. Είχαμε μία εβδομάδα να προετοιμαστούμε και προερχόμαστε από μία νίκη με 3-0 στο πρωτάθλημα. Ήταν μία ώθηση για εμάς. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό», κατέληξε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της Μπριζ:

-για το πρώτο παιχνίδι:

«Στην Ελλάδα κάναμε μια πολύ καλή αρχή στον αγώνα. Μετά από 13’ θα μπορούσαμε να πετύχουμε το 2-0, αλλά δεν έγινε. Ακόμα και πιο μετά στο παιχνίδι, είχαμε μια-δυο ευκαιρίες που θα μπορούσαμε να τις κάνουμε γκολ. Δεν ήμασταν τόσο κακοί κόντρα στον Παναθηναϊκό αλλά έπρεπε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες μας. Επίσης, οι αντίπαλοί μας έδειχναν να το θέλουνε περισσότερο από εμάς. Για αυτό τον λόγο, ήμουν λίγο θυμωμένος. Αλλά υπάρχει ακόμα ελπίδα αν δούμε τις ικανότητες της ομάδας. Είμαστε μια εβδομάδα μετά τον πρώτο αγώνα, στο ενδιάμεσο πετύχαμε μια νίκη με 3-0 στο πρωτάθλημα κι αυτό είναι μια τόνωση για την ψυχολογία μας».

-εάν θα στηριχθεί στην ίδια 11άδα:

«Αύριο ο κορμός της ομάδας θα είναι ίδιος με τον αγώνα κόντρα στη Μαλίν. Ο Ντάβι Ντε Φάου θα μπει στη θέση του Γιανίκ Ρέουτεν, ωστόσο, για κάποιες θέσεις δεν έχουμε κάνει ακόμα την επιλογή μου. Πάντα περιμένω την τελευταία ημέρα προπόνησης για να καταλήξω στην ενδεκάδα. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει από τραυματισμούς ή οτιδήποτε. Θέλω όλοι οι παίκτες μου να είναι προετοιμασμένοι να παίξουν».

-για τα χρήματα που θα λάβει η ομάδα του σε περίπτωση πρόκρισης και πόσο σημαντικά είναι:

«Θα πρέπει να περάσουμε από δυο προκριματικούς γύρους τώρα. Την περασμένη χρονιά κάναμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε ότι περισσότερο μπορούσαμε, αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ξανά. Την τελευταία χρονιά, η παρουσία μας στην Ευρώπη μας κόστισε πόντους στο πρωτάθλημα, αλλά κάθε παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό. Πρέπει να διαχειριστούμε την πίεση και να κοιτάξουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά».

-για την παρουσία του κόσμου:

«Στο πρώτο παιχνίδι μου φάνηκε παράξενο ότι όποτε έπαιρνε τη μπάλα κάποιος παίκτης μας, από τις κερκίδες ακουγόταν ένα δυνατό σφύριγμα. Προσπάθησαν να μας φοβίσουν με αυτό τον τρόπο. Ο Παναθηναϊκός έχει έμπειρους παίκτες που μπορούν να διαχειριστούν τέτοιες καταστάσεις. Αλλά σίγουρα πιστεύω πως θα έχουμε έναν μεγάλο αριθμό φιλάθλων στο γήπεδο. Υπολογίζω στη συμπαράστασή τους, να μας βοηθήσουν να πάρουμε τη νίκη».


*Πηγή: sport-fm.gr*

Ραζνάτοβιτς: «Διαφωνώ με Σπερς για τον Μαριάνοβιτς»

Πόλεμος ετοιμάζεται να ξεσπάσει ανάμεσα στους Σαν Αντόνιο Σπερς και τον μάνατζερ, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, αναφορικά με τη συμμετοχή του Μπόμπαν Μαριάνοβιτς στο Ευρωμπάσκετ.

Ραζνάτοβιτς: «Διαφωνώ με Σπερς για τον Μαριάνοβιτς»
Κρίσιμες είναι οι επόμενες μέρες για την εθνική Σερβίας και τους στόχους της στο προσεχές Ευρωμπάσκετ, καθώς ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς που αποτελεί έναν από τους κορυφαίους σέντερ της γηραιάς ηπείρου δεν μπορεί να συμμετάσχει στη διοργάνωση μετά από σχετική απαγόρευση των Σαν Αντόνιο Σπερς.

Ο ίδιος ο παίκτης θέλει να αγωνιστεί και τις διαπραγματεύσεις με την ομάδα του NBA που διατηρεί τα δικαιώματά του προκειμένου να υπάρξει ανατροπή στην απόφαση θα αναλάβει ο γνωστός ατζέντης, Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

Ο Σέρβος μάνατζερ με οργισμένα μηνύματα μέσω Twitter τόνισε ότι διαφωνεί με τη στάση των Σπερς, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα έρθει σε επαφή με τα «σπιρούνια».

«Λοιπόν, για όλους τους άμυαλους, δεν συμφέρει κανέναν να μην αγωνιστεί ο Μπόμπι στο Ευρωμπάσκετ. Διαφωνώ κάθετα με τη γνώμη των Σαν Αντόνιο Σπερς και η απόφασή τους είναι παράλογη.

Προσπαθούμε να αποδείξουμε τα πόδια του είναι τα ίδια όπως πριν από δύο χρόνια και η όποια κόπωση δεν είναι αποτέλεσμα τραυματισμού, αλλά η φυσική κατασκευή ενός ανθρώπου που είναι 2.22». *Πηγή: sport-fm.gr*

Τα βρήκαν Σίτι-Ρόμα για Τζέκο!

Επιτέλους τα κατάφεραν στη Ρόμα. Οι «τζιαλορόσι», όπως μεταδίδει το Skysports, έδωσαν τα χέρια με την Μάντσεστερ Σίτι και απομένουν τα τυπικά για να κάνουν δικό τους τον Έντιν Τζέκο.

Τα βρήκαν Σίτι-Ρόμα για Τζέκο

Όπως μεταδίδει το «Skysports», η Ρόμα έδωσε τα χέρια με την Μάντσεστερ Σίτι και ο Βόσνιος ετοιμάζεται για μετακόμιση.

Οι Ιταλοί έχουν συμφωνήσει εδώ και καιρό με τον παίκτη, που έψαχνε «εξασφαλισμένο» χρόνο συμμετοχής. Το εμπόδιο των «πολιτών» φαίνεται πλέον πως ξεπεράστηκε και ο Τζέκο θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά στο «Ολίμπικο» έναντι 20εκατ. ευρώ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Οι αρχηγοί της «Μπάρτσα»!!

Τους αρχηγούς της ομάδας για την ερχόμενη σεζόν ψήφισαν στην Μπαρτσελόνα. Πρώτος πλέον ο Ινιέστα έπειτα από την αποχώρηση Τσάβι. Μέσι, Μπουσκέτς και Μασεράνο ακολούθησαν.

Οι αρχηγοί της «Μπάρτσα»
Στην 14η του σεζόν στην πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα ο Αντρές Ινιέστα προήχθη στη θέση του πρώτου αρχηγού των Καταλανών, έπειτα από την αποχώρηση του Τσάβι.

Δεύτερος στην ψηφοφορία των παικτών των «μπλαουγκράνα» ήταν ο Λιονέλ Μέσι, με τους Σέρχιο Μπουσκέτς και Χαβιέ Μασεράνο να συμπληρώνουν το καρέ των αρχηγών για την ερχόμενο περίοδο.

inner

*Πηγή: sport-fm.gr*

«Να γίνω πρωταθλητής με τον ΠΑΟΚ»

Να κατακτήσει το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ. Αυτός είναι ο στόχος του Γκάρι Ροντρίγκες όπως ο ίδιος τόνισε στην πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης του «Δικεφάλου του Βορρά». Τι είπε για τους οπαδούς...

«Να γίνω πρωταθλητής με τον ΠΑΟΚ»

Ο Γκάρι Ροντρίγκες μίλησε στο κανάλι που διατηρεί ο «Δικέφαλος του Βορρά» στο youtube, λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, και έθεσε τους στόχους του με την φανέλα της νέας του ομάδας.

«Θέλω να γίνω πρωταθλητής και ένας σπουδαίος παίκτης της ομάδας», τόνισε ο Ροντρίγκες ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο των Άρνεσεν και Τούντορ αλλά και των οπαδών του «Δικεφάλου του Βορρά».

Ακολουθούν οι δηλώσεις του νέου άσου του ΠΑΟΚ:

Ποια τα πρώτα συναισθήματά σου;

Νιώθω υπέροχα που βρίσκομαι σε αυτόν τον μεγάλο ελληνικό σύλλογο. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι μου έδωσαν την ευκαιρία να παίξω εδώ. Ανυπομονώ να παίξω για τον ΠΑΟΚ.

Τι ξέρεις για τη νέα σου ομάδα;

Είδα στο ίντερνετ ότι ο νέος αθλητικός διευθυντής είναι ο Άρνεσεν και προπονητής ο Ιγκόρ Τούντορ. Γνώριζα ότι η ομάδα παίζει στο Europa League και είναι μία από τις καλύτερες στην Ελλάδα. Είδα επίσης, στο διαδίκτυο το ρεπορτάζ για τους οπαδούς της ομάδας. Είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο ότι είναι υπέροχοι. Για εμένα είναι ένας σύλλογος ο οποίος θα παλέψει για το πρωτάθλημα και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ.

Ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου και τι στοιχεία θα φέρεις στον ΠΑΟΚ

Η φιλοδοξία μου είναι να είμαι ένας καλός παίκτης για τον ΠΑΟΚ. Για όλο τον σύλλογο και όσους βρίσκονται εδώ και είναι μέλη μιας καλής ομάδας. Επίσης, θέλω να γίνω πρωταθλητής, να κατακτήσω το πρωτάθλημα. Νομίζω ότι αυτό είναι και η φιλοδοξία του κάθε παίκτη που αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ. Θέλω να γίνω πρωταθλητής και ένας σπουδαίος παίκτης της ομάδας.

Πότε θα είσαι έτοιμος να παίξεις για την ομάδα;

Για τώρα θέλω να ξεκινήσω μέσα στις επόμενες εβδομάδες να δουλέψω και ελπίζω να είμαι καλά και δυνατός για να αρχίσω να κάνω πράγματα.





*Πηγή: sport-fm.gr*

Ντεμπούτο για Φινμπόγκασον!!

Φρεσκάρει την ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το φιλικό με την Σίβασπορ ο Μάρκο Σίλβα. Πρώτη εμφάνιση για τον Φινμπόγκασον στην επίθεση των «ερυθρολεύκων». Δείτε όλες τις επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού.

Ντεμπούτο για Φινμπόγκασον
Το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την φανέλα του Ολυμπιακού θα κάνει ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον. Ο Ισλανδός επιθετικός θα ξεκινήσει στην επίθεση των «ερυθρολεύκων», οι οποίοι κλείνουν τον κύκλο φιλικών αγώνων στην Ολλανδία με αντίπαλο τη Σίβασπορ (20:00).

Φρεσκάρει το αρχικό σχήμα ο Μάρκο Σίλβα, που παρατάσσει τους Πειραιώτες με τερματοφύλακα τον Γιαννιώτη. Αριστερά στην άμυνα τον Μαζουακού, δεξιά τον Σαλίνο και στόπερ τους Σιόβα, Αυλωνίτη. Κεντρικοί χαφ είναι οι Κασάμι, Ζντιέλαρ και πιο μπροστά τους ο Φουστέρ. Η επιθετική τριπλέτα αποτελείται από τους Ντουρμάζ, Ντοσεβί (στα άκρα), Φινμπόγκασον (στην κορυφή).

Η ενδεκάδα της ομάδας μας για την φιλική αναμέτρηση κόντρα στη Σίβασπορ: Γιαννιώτης, Σαλίνο, Αυλωνίτης, Σιόβας, Μαζουακο...
Posted by Olympiacos FC on Tuesday, August 4, 2015


*Πηγή: sport-fm.gr*

Τμήμα αθλητικής επιστήμης στο Μάλεμε!! (pics)


Τμήμα μετρήσεων, παρακολούθησης και ανάλυσης αθλητικής απόδοσης δημιούργησε η ΠΑΕ Πλατανιάς στο προπονητική κέντρο του Μάλεμε, στο πλαίσιο αναβάθμισης των υποδομών της.

Τμήμα αθλητικής επιστήμης στο Μάλεμε (pics)
Τη διαρκή αναβάθμιση των υποδομών της σε όλα τα επίπεδα συνεχίζει η ΠΑΕ Πλατανιάς και στο πλαίσιο αυτό προχώρησε στη δημιουργία τμήματος μετρήσεων, παρακολούθησης και ανάλυσης αθλητικής απόδοσης στο προπονητικό κέντρο του Μάλεμε.

Για αυτή την καινοτομία μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ο προπονητής φυσικής κατάστασης της ομάδας (MSc, Sport Scientist, Strength & Conditioning Coach), Λεωνίδας Παπαδάκης.

«Σε μια προσπάθεια λειτουργικής προόδου και εφαρμογής καινοτόμων ιδεών, στα πρότυπα ομάδων προηγμένων χωρών ποδοσφαιρικά, δημιουργήσαμε Τμήμα Αθλητικής Επιστήμης μέσα στην καρδιά της ίδιας της ομάδας.

Στόχος μας είναι η βελτιστοποίηση της αθλητικής απόδοσης μέσω συνεχούς ανάλυσης δεδομένων προπόνησης, τακτικότατης αξιολόγησης της ικανότητας των ποδοσφαιριστών και της εν γένει ανάλυσης της τελικής απόδοσής τους στον αγωνιστικό χώρο.

Στην ουσία μιλάμε για το λεγόμενο “applied science”, μια καινοτομία για τα ελληνικά δεδομένα, την εφαρμογή δηλαδή της επιστήμης στην πράξη και την προπονητική διαδικασία»
.

Αναλυτικότερα, ο κ. Παπαδάκης αναφέρει, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις, τα εξής:

Πώς ξεκίνησε η ιδέα;

«Ξεκίνησε μετά από τα συνεχή επιμορφωτικά μου ταξίδια στο εξωτερικό, σε συλλόγους της Γαλλίας (League 1) και της Αγγλίας (Premier League), όπου συνέλεγα δεδομένα και εμπειρίες πάνω στο θέμα. Μεγάλο ρόλο έπαιξε και η σχέση μου με ένα από τα μεγαλύτερα ερευνητικά – προπονητικά ιδρύματα της Ευρώπης στο Dijon της Γαλλίας (Center d expertise de la performance Gilles Cometti), όπως και η συνεργασία μου σε ερευνητικό επίπεδο με τον γιατρό Κ. Πάτρα από τη χρονιά μου στον ΠΑΣ Γιάννινα. H τεχνογνωσία, λοιπόν, υπήρχε. Έλειπε η θέληση για την υλοποίηση ενός βαθύτερου στόχου, αλλά με τη Διοίκηση του Πλατανιά να δείχνει εμπράκτως τα βήματα που θέλει να κάνει και προς αυτήν την κατεύθυνση, ξεκινήσαμε μαζί…».

Σε τι επίπεδο βρίσκεται το Τμήμα τώρα;

«Είναι τα πρώτα βήματα λειτουργίας, ωστόσο ήδη βρισκόμαστε σε ικανοποιητικό επίπεδο, καλύπτοντας τα κομμάτια αξιολόγησης των ποδοσφαιριστών, παρακολούθησης της προπονητικής διαδικασίας και παρέμβασης στην ατομική μεγιστοποίηση απόδοσης. Φυσικά, θα απαιτηθούν, ακόμη, υλικοτεχνικός εξοπλισμός και ίσως και έξτρα έμψυχο δυναμικό, αλλά ένα βήμα τη φορά… Η ουσία είναι ότι το πρώτο βήμα έγινε!».

Η συνεργασία του Τμήματος με τους προπονητές του συλλόγου;

«Ο κ. Παράσχος είναι δάσκαλος για όλους μας, η συνεργασία είναι άψογη και σε πολύ υψηλό επίπεδο. Το ίδιο συμβαίνει και με τους κυρίους Γκουτζίδη και Παγανιά. Ο στόχος, όπως προείπαμε, είναι η μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών μέσα από μια σειρά δράσεων των ανθρώπων γύρω από τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου. Φυσικά και το Τμήμα ενεργοποιείται και στις Ακαδημίες του συλλόγου, όπου, σε συνεργασία με τους προπονητές τους, η εξέλιξη των νεαρών μας (δυστυχώς και λόγω της κρίσης) κρίνεται ως επιτακτική ανάγκη».

Τι πιστεύετε για τη νέα χρονιά;

«Να απαντήσω με φράση παλιού αγαπημένου προπονητή: "Δεν ξέρω αν κερδίζουμε ή χάνουμε… Δεν ξέρω αν μείνουμε ή πέσουμε… Το σίγουρο είναι ότι θα χτυπάμε τόσο δυνατά που θα πονάνε…"».

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*