Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Σχορτσανίτης: «Δεν αμφέβαλα στιγμή»


Ενθουσιασμένος που θα αγωνιστεί στον Ερυθρό Αστέρα δήλωσε ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης. Τι είπε για τον κόσμο, την ομάδα και όσα του έμαθε ο… Τεόντοσιτς.

Σχορτσανίτης: «Δεν αμφέβαλα στιγμή»
Σίγουρος ότι έκανε τη σωστή επιλογή υπογράφοντας στον Ερυθρό Αστέρα δήλωσε ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Ερυθρό Αστέρα. Είναι ένας σύλλογος με πλούσια παράδοση και βρίσκομαι σε μια πόλη, όπου σε κάθε σου βήμα είναι σαφές πόσο σημαντικό είναι το μπάσκετ στην καθημερινή ζωή του κόσμου. Όταν ο μάνατζέρ μου με ενημέρωσε για το ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα, δεν αμφέβαλα στιγμή ότι εκεί θα ήθελα να παίξω εκεί την ερχόμενη σεζόν. Πάντα έπαιζα για μεγάλες ομάδες στην καριέρα μου και ήταν προτεραιότητά μου αυτό να κάνω και τώρα», τόνισε.

Ο 30χρονος σέντερ στάθηκε και στους πιστούς φίλους της νέας του ομάδας. «Είχα την ευκαιρία στην καριέρα μου να παίξω μπροστά σε φανατικά κοινά σε Ελλάδα, Ισραήλ και Ιταλία και πάντα είχα μια ιδιαίτερη σχέση με την κερκίδα. Γι’ αυτό θέλω να τονίσω πως όσες φορές έπαιξα απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα η ατμόσφαιρα ήταν κάτι μοναδικό, κάτι απίστευτο. Ανυπομονώ να το ξαναζήσω και να γίνω μέρος του».

Ο «Σόφο» απέφυγε τα μεγάλα λόγια και τις υποσχέσεις. «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι σε κάθε ματς θα δίνω το 110%. Θα παλεύω για κάθε μπάλα. Παίζω με την καρδιά, όχι μόνο με το σώμα μου και θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα μου να νικά σε όλα τα ματς».

Τέλος, αποκάλυψε πως γνωρίζει κάποιες σερβικές λέξεις. «Ξέρω τη λέξη brate (αδερφός). Μου έμαθε κάποια πράγματα στα αποδυτήρια ο Τεόντοσιτς, όταν ήμασταν συμπαίκτες στον Ολυμπιακό. Καλύτερα όμως να μην πω άλλες λέξεις (γέλια)». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: