Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Άλεν: «Δεν έχω αποσυρθεί ακόμη»

Ο Ρέι Άλεν ξεκαθάρισε πως δεν πρέπει να θεωρείται ακόμη… παλαίμαχος και παρότι δεν του έλειψε το ΝΒΑ, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο επιστροφής.

Άλεν: «Δεν έχω αποσυρθεί ακόμη»
Έχει κλείσει πλέον τα 40, μετρά ένα χρόνο εκτός μπάσκετ, αλλά δεν θεωρεί εαυτόν ακόμη παλαίμαχο και ξεκαθαρίζει πως δεν έχει ακόμη αποσυρθεί. Ο λόγος για τον Ρέι Άλεν, που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής στη δράση.

«Δεν έχω πει κάτι για το μέλλον μου και δεν πρόκειται να πω ότι επίσημα αποσύρομαι, γιατί αν προκύψει κάτι καλό, από πλευράς συμβολαίου και αγωνιστικής κατάστασης, θέλω να μπορώ να το εξετάσω σοβαρά. Δεν θέλω να γίνω ο παίκτης που λέει ότι σταματά και μετά επιστρέφει», δήλωσε ο κορυφαίος σουτέρ τριών πόντων στην ιστορία του ΝΒΑ.

Πάντως, ο ίδιος ξεκαθαρίζει πως στο χρόνο που έμεινε εκτός πρωταθλήματος δεν είχε σύνδρομο στέρησης. «Δεν μου έλειψε το μπάσκετ. Αυτό που κατάλαβα είναι πόσο μου είχε λείψει να είμαι με τα παιδιά μου στο σπίτι μου. Ίσως να μου έλειψαν λίγο οι τελικοί. Όταν παρακολουθούσα τους αγώνες μπορεί να ήταν η μόνη φορά που ένιωσα πως έπρεπε να ήμουν κι εγώ εκεί». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: