Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Αισιόδοξος δηλώνει ο Λουντ!

Συγκρατημένα αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Ρόμπιν Λουντ για τον επαναληπτικό του Παναθηναϊκού με την Μπριζ, αναγνωρίζοντας ότι η το παιχνίδι στο Βέλγιο θα είναι αρκετά δύσκολο για τους «πράσινους».

Αισιόδοξος δηλώνει ο Λουντ
Την πίστη ότι ο Παναθηναϊκός θα καταφέρει να περάσει στα πλέι οφ του Champions League εμφανίστηκε ο Ρόμπιν Λουντ, μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του.

«Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα περάσουμε στην επόμενη φάση, αλλά από την άλλη σίγουρα θα αισθάνονται έτσι και οι Βέλγοι. Σίγουρα έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας την Τετάρτη», τόνισε ο Φινλανδός χαφ του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής άσος

Για την ατομική του εμφάνιση και το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μπριζ: «Μπήκα στο γήπεδο για να παίξω πίσω από τον επιθετικό στην κορυφή του ρόμβου και είχα οδηγία να συγκεντρωθώ σχεδόν σε απόλυτο βαθμό στα αμυντικά μου καθήκοντα. Ο αντίπαλος προσπαθούσε να ανεβάσει παίκτες μπροστά, αλλά κι έπρεπε να τους εμποδίσουμε. Είχα μερικές πάσες προσπαθώντας να βγάλουμε ορισμένες αντεπιθέσεις, αλλά ο βασικός μας στόχος ήταν να κρατήσουμε την ισορροπία. Ήταν τρομερό το συναίσθημα της νίκης στο τέλος».

Για το κακό πρώτο 20λεπτο του «τριφυλλιού»: «Στο ξεκίνημα ήμασταν νευρικοί και τους επιτρέψαμε να βάλουν εύκολα το πρώτο γκολ. Η Μπριζ είχε μια τρομερή ευκαιρία να κάνει το 2-0 αμέσως μετά τη σέντρα, αλλά, δεν ξέρω πως, ο παίκτης της σούταρε ελάχιστα άουτ από το δοκάρι μας. Σίγουρα ο συγκεκριμένος θα μετάνιωσε πολύ γι΄αυτό το λάθος του μετά. Δύο γκολ για τους φιλοξενούμενους θα ήταν τεράστιο κέρδος για τους αντιπάλους μας πριν το δεύτερο παιχνίδι»

Για τον επαναληπτικό στο Βέλγιο: «Η Μπριζ είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά εμείς δείξαμε χαρακτήρα και πιστεύω ότι αποδείξαμε πως έχουμε ένα πάρα πολύ καλό σύνολο. Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα περάσουμε στην επόμενη φάση, αλλά από την άλλη σίγουρα θα αισθάνονται έτσι και οι Βέλγοι. Σίγουρα έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας την Τετάρτη».

Για το επόμενο βήμα στην Ευρώπη: «H ομάδα πέρσι στη φάση των ομίλων έφτασε δύο φορές στην πηγή, αλλά δεν τα κατάφερε και πλέον είναι καιρός να αντιστρέψουμε αυτήν την κατάσταση. Ο σύλλογος έπαιξε πολύ δυνατά παιχνίδια κι αυτό τον βοήθησε πολύ φέτος. Όταν παίζεις σε ευρωπαϊκούς αγώνες πρέπει να είσαι δυνατός. Παρότι ο πρώτος αγώνας μας ήταν εντός, αυτό δεν με έκανε καθόλου νευρικό κι αισθάνθηκα πολύ καλά που μπήκα κι έπαιξα αμέσως. Ένιωσα πολύ σημαντικός».

Για την προπόνηση: «Προπονούμαστε πολύ καλά και μεθοδικά απ΄την πρώτη μέρα που είμαι στην ομάδα. Στο ρεπό που είχαμε πήγα λίγο στην παραλία για να χαλαρώσω και πλέον όλοι αφοσιωνόμαστε στο δεύτερο παιχνίδι. Ειλικρινά εύχομαι η ομάδα να συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχιών». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: