Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Υπέρ της «Αγια-Σοφιάς» (σταθερά) ο Κοντονής!!

Για ακόμη μία φορά ο Υφ. Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, επισήμανε πως η Πολιτεία πρέπει να σεβαστεί την απόφαση του ΣτΕ σχετικά με την «Αγιά-Σοφιά». «Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για την ΑΕΚ», πρόσθεσε.

Υπέρ της «Αγια-Σοφιάς» (σταθερά) ο Κοντονής
Δεν αλλάζει την θέση του σχετικά με την ανέγερση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ ο Σταύρος Κοντονής. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «ΕΡΤ», επισήμανε εκ νέου πως η Κυβέρνηση οφείλει να σεβαστεί την απόφαση του ΣτΕ, που «θωρακίζει» την «Αγιά Σοφιά» απέναντι στις ενστάσεις του δήμου.

Παράλληλα, αναφερόμενος στον τρόπο που γκρεμίστηκε το «Νίκος Γκούμας», με αποτέλεσμα η Ένωση να μείνει χωρίς σπίτι, πρόσθεσε πως πλέον «ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να αποκατασταθεί μια αδικία».

Αναλυτικά το απόσπασμα:

«Όσον αφορά την Πολιτεία, εμείς είχαμε δηλώσει σε ανύποπτο χρόνο, ότι όλοι θα πρέπει να σεβαστούν την απόφαση του ΣτΕ, η οποία θα έλυνε τα ζητήματα που είχαν τεθεί ενώπιον του Ανωτάτου Διοικητικού Δικαστηρίου.

Η απόφαση αυτή έχει εκδοθεί και πρέπει να είναι οδηγός για τις παραπέρα ενέργειες. Επομένως θεωρώ ότι έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για να αποκατασταθεί μια αδικία η οποία είχε γίνει στην ΑΕΚ. Η ΑΕΚ πρέπει να οργανώσει αυτή την προσπάθεια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να φτιαχτεί το γήπεδο κατά τον τρόπο που είχε προδιαγραφεί και που πλέον έχει και την έγκριση του Ανωτάτου Δικαστηρίου στα θέματα που είχε θέσει ο Δήμος.

Επομένως από την Πολιτεία δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και θα πρέπει να συνεχιστεί η προσπάθεια κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο και για την ΑΕΚ και για τον Δήμο».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: