Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Πρεντόμ: «Βασίζω πολλά στους οπαδούς μας»

Στους οπαδούς της ομάδας του βασίζει πολλά ο Μισέλ Πρεντόμ για να ανατρέψει η Μπριζ την ήττα της Λεωφόρου και να πάρει την πρόκριση.

Πρεντόμ: «Βασίζω πολλά στους οπαδούς μας»
Μια "καυτή" ατμόσφαιρα ζητά από τους οπαδούς της Μπριζ να δημιουργήσουν στο αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ο Μισέλ Πρεντόμ.

Ο προπονητής της βελγικής ομάδας στη συνέντευξη Τύπου στάθηκε στο πόσο βοήθησαν οι φίλοι του τριφυλλιού την ομάδα τους στο πρώτο ματς και υπογράμμισε ότι ποντάρει πολλά σε μια αντίστοιχη υποστήριξη από εκείνους της Μπριζ.

«Κάθε φορά που είχαμε την μπάλα στα πόδια μας υπήρχαν σφυρίγματα. Προσπάθησαν με αυτόν τον τρόπο να μας τρομάξουν. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, όμως, ότι και η Μπριζ έχει μεγάλη βάση οπαδών. Βασίζομαι στην υποστήριξη των οπαδών μας και θέλω και αυτοί να μας βοηθήσουν με τον ίδιο τρόπο», τόνισε ο προπονητής της βελγικής ομάδας ο οποίος σχολίασε την εμφάνισή της ομάδας του στο παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας:

«Κάναμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα. Θα μπορούσαμε να έχουμε προβάδισμα δύο τερμάτων στο 13'. Δεν καταφέραμε, όμως, να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας. Για αυτό ήμουν πολύ θυμωμένος. Έχουμε, όμως, ελπίδες για την πρόκριση. Είχαμε μία εβδομάδα να προετοιμαστούμε και προερχόμαστε από μία νίκη με 3-0 στο πρωτάθλημα. Ήταν μία ώθηση για εμάς. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό», κατέληξε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της Μπριζ:

-για το πρώτο παιχνίδι:

«Στην Ελλάδα κάναμε μια πολύ καλή αρχή στον αγώνα. Μετά από 13’ θα μπορούσαμε να πετύχουμε το 2-0, αλλά δεν έγινε. Ακόμα και πιο μετά στο παιχνίδι, είχαμε μια-δυο ευκαιρίες που θα μπορούσαμε να τις κάνουμε γκολ. Δεν ήμασταν τόσο κακοί κόντρα στον Παναθηναϊκό αλλά έπρεπε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες μας. Επίσης, οι αντίπαλοί μας έδειχναν να το θέλουνε περισσότερο από εμάς. Για αυτό τον λόγο, ήμουν λίγο θυμωμένος. Αλλά υπάρχει ακόμα ελπίδα αν δούμε τις ικανότητες της ομάδας. Είμαστε μια εβδομάδα μετά τον πρώτο αγώνα, στο ενδιάμεσο πετύχαμε μια νίκη με 3-0 στο πρωτάθλημα κι αυτό είναι μια τόνωση για την ψυχολογία μας».

-εάν θα στηριχθεί στην ίδια 11άδα:

«Αύριο ο κορμός της ομάδας θα είναι ίδιος με τον αγώνα κόντρα στη Μαλίν. Ο Ντάβι Ντε Φάου θα μπει στη θέση του Γιανίκ Ρέουτεν, ωστόσο, για κάποιες θέσεις δεν έχουμε κάνει ακόμα την επιλογή μου. Πάντα περιμένω την τελευταία ημέρα προπόνησης για να καταλήξω στην ενδεκάδα. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει από τραυματισμούς ή οτιδήποτε. Θέλω όλοι οι παίκτες μου να είναι προετοιμασμένοι να παίξουν».

-για τα χρήματα που θα λάβει η ομάδα του σε περίπτωση πρόκρισης και πόσο σημαντικά είναι:

«Θα πρέπει να περάσουμε από δυο προκριματικούς γύρους τώρα. Την περασμένη χρονιά κάναμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε ότι περισσότερο μπορούσαμε, αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ξανά. Την τελευταία χρονιά, η παρουσία μας στην Ευρώπη μας κόστισε πόντους στο πρωτάθλημα, αλλά κάθε παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό. Πρέπει να διαχειριστούμε την πίεση και να κοιτάξουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά».

-για την παρουσία του κόσμου:

«Στο πρώτο παιχνίδι μου φάνηκε παράξενο ότι όποτε έπαιρνε τη μπάλα κάποιος παίκτης μας, από τις κερκίδες ακουγόταν ένα δυνατό σφύριγμα. Προσπάθησαν να μας φοβίσουν με αυτό τον τρόπο. Ο Παναθηναϊκός έχει έμπειρους παίκτες που μπορούν να διαχειριστούν τέτοιες καταστάσεις. Αλλά σίγουρα πιστεύω πως θα έχουμε έναν μεγάλο αριθμό φιλάθλων στο γήπεδο. Υπολογίζω στη συμπαράστασή τους, να μας βοηθήσουν να πάρουμε τη νίκη».


*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: