Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Όχι μακριά από Μπουονανότε!!

Η ΑΕΚ δουλεύει για την υπόθεση του Ντιέγκο Μπουονανότε και αναμένονται άμεσα εξελίξεις. Προχωρημένες επαφές και για άλλον μεσοεπιθετικό. Ίσως και 1-2 ακόμη προσθήκες.

Όχι μακριά από Μπουονανότε
Τη στιγμή που μέσα στη μέρα αναμένεται η ολοκλήρωση της απόκτησης του Καρίμ Χαφέζ, ο οποίος βρίσκεται από τις πρώτες ώρες της Τρίτης στην Αθήνα, η ΑΕΚ κινείται για την ενίσχυσή της και στα υπόλοιπα μέτωπα.

Η υπόθεση του Ντιέγκο Μπουονανότε έχει… αναζωπυρωθεί τις τελευταίες ώρες. Στην «Ένωση» γνωρίζουν καλά τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης, αλλά και την επιθυμία του παίκτη να έρθει. Πρόταση ακόμη δεν έχει γίνει, στον Αργεντινό μεσοεπιθετικό ή στη Γρανάδα, ωστόσο το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει άμεσα και να μη γίνει ένα ακόμη σίριαλ. Άλλωστε και η ισπανική ομάδα φαίνεται πως δεν έχει διάθεση να κρατήσει έναν παίκτη που θεωρεί ακριβό και που ούτως ή άλλως είχε δώσει ξανά δανεικό.

Πέραν του βραχύσωμου Αργεντινού, η ΑΕΚ επεξεργάζεται παράλληλα και μια άλλη περίπτωση μεσοεπιθετικού. Πληροφορίες μιλούν για δεξιό εξτρέμ από την Ανατολική Ευρώπη, που μπορεί να προσφέρει πολλά και οι συζητήσεις είναι σε καλό δρόμο.

Πέραν των δύο μεσοεπιθετικών, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν αφήσει ορθάνοιχτο παράθυρο ενίσχυσης με έναν ακόμη κεντρικό αμυντικό, πιθανώς και με έναν ακόμη αριστερό μπακ (λέγεται πως ο Μιλοβάνοβιτς επιμένει για τον Ντιντάκ).

Μέσα ο Άρθο, πάει για Σεβίλλη ο Βάργκας

Ο Θέσαρ Άρθο είναι πλέον πανέτοιμος μετά την πνευμονική θλάση που τον ταλαιπώρησε κι έτσι αναμένεται να παίξει στο αυριανό τελευταίο φιλικό επί πολωνικού εδάφους με τη Μίετζ Λέγκνιτσα (ομάδα β’ κατηγορίας). Αντίθετα, ο Ρόναλντ Βάργκας εκτός απροόπτου δεν θα παίξει και θα επανεμφανιστεί το Σάββατο στο φιλικό με τη Σεβίλλη στο ΟΑΚΑ. Εκτός παραμένουν οι Κορδέρο (θα μείνει περίπου ένα μήνα εκτός λόγω θλάσης), Μάνταλος και Ανδρεόπουλος. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: