Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Επιστροφή Βάργκας και δοκιμές!

Ο Ρόναλντ Βάργκας επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης της ΑΕΚ. Σχήμα 4-3-3 με αλλαγές δοκίμασε ο Δέλλας.

Επιστροφή Βάργκας και δοκιμές
Ένα πολύ ευχάριστο νέο και μια νέα δοκιμή περιλάμβανε το πρωινό πρόγραμμα προπόνησης της ΑΕΚ. Ο Ρόναλντ Βάργκας μετά από αρκετές μέρες ατομικού προγράμματος επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς. Ο Βενεζουελάνος μεσοεπιθετικός συμμετείχε μεν στις ασκήσεις τακτικής, όχι όμως και στο δίτερμα, ενώ μάλλον δεν θα παίξει στο φιλικό με τη Μίετζ Λέγκνιτσα την Τετάρτη, αλλά αναμένεται να είναι έτοιμος για το δυνατό τεστ με τη Σεβίλλη στο ΟΑΚΑ το Σάββατο.

Ο Τραϊανός Δέλλας δοκίμασε σχήμα 4-3-3, χωρίς τους Μπαρμπόσα και Τζεμπούρ στην ομάδα των «βασικών». Αυτή αποτελείτο από τους Άρθο, Κολοβέτσιο στα στόπερ, Γκάλο και Σοϊλέδη στα άκρα της άμυνας, τον Γιόχανσον κόφτη, με τον Σιμόες και Ανάκογλου στο πλευρό του, ενώ ο Πλατέλλας και ο Αραβίδης πλαισίωναν από δεξιά κι αριστερά αντίστοιχα τον Κρισάντους στην κορυφή της επίθεσης.

Στην άλλη ομάδα χρησιμοποιήθηκαν οι Λαμπρόπουλος και Σβάρνας στο κέντρο άμυνας και οι Βασιλαντωνόπουλος και Πεταυράκης στα άκρα της, ο Τζανετόπουλος με τον Φαγέ ήταν αμυντικά χαφ, ο Γροντής έπαιξε πίσω από τον Τζεμπούρ, ενώ Ζόριτς και Μπαρμπόσα ήταν στα «φτερά». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: