Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Παρελθόν από τον Άρη αποτελεί ο Μίχαλ Πρόμπιερζ

Παρελθόν από τον Άρη αποτελεί ο Μίχαλ Πρόμπιερζ, μετά από τη μαραθώνια συνάντηση που είχε με τους διοικούντες τον Άρη το απόγευμα της Πέμπτης.

Πολύ άργησε...
Ο Πολωνός τεχνικός τα έλεγε για περίπου πέντε ώρες με τη διοίκηση του συλλόγου και αποφασίστηκε να αποχωρήσει από τους "κίτρινους", μετά και το τελευταίο αρνητικό αποτέλεσμα εναντίον της Κέρκυρας.
Το μόνο που μένει πια, είναι η ανακοίνωση από την πλευρά της ΠΑΕ...

Δεν βαρέθηκαν να ετοιμάζουν βαλίτσες στον Φερέιρα;

Είναι απίστευτο από που συμβαίνει στον Παναθηναϊκό με τον Πορτογάλο, κάθε φορά που η ομάδα κάνει στραβοπάτημα. Γιατί δεν ρωτάνε και τους παίκτες, που πίνουν νερό στο όνομά του;

Δεν βαρέθηκαν να ετοιμάζουν βαλίτσες στον Φερέιρα;
Μετά το χθεσινό "Χ" στο Αγρίνιο, άρχισαν ξανά τα όργανα για τον προπονητή του τριφυλλιού. Λες και κάποιοι έχουν βάλει σκοπό να διώξουν τον Φερέιρα από την ομάδα... Την ώρα, μάλιστα, που ο δικός του Παναθηναϊκός βρίσκεται μέσα στο παιχνίδι του πρωταθλήματος και στα περισσότερα ματς έχει παίξει καλό ποδόσφαιρο.
Γιατί, όμως, οι ίδιοι άνθρωποι δεν μπαίνουν στον κόπο να ρωτήσουν και τους παίκτες του, ποια είναι η άποψή τους για τον Πορτογάλο; Γιατί οι πράσινοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον Φερέιρα, τον οποίο χαρακτηρίζουν δάσκαλο και άνθρωπο που προσπαθεί και καταφέρνει να βρίσκεται κοντά τους. Ακόμα και εκείνοι που δεν έχουν πάρει πολλές ευκαιρίες, ακόμα και αν το αξίζουν.
Λες και κάποιοι έχουν βαλθεί να διώξουν τον Φερέιρα από την Παιανία και κάθε φορά που η ομάδα έχει ένα αρνητικό αποτέλεσμα, βγαίνουν σαν τα σαλιγκάρια μετά από τη βροχή για να τα καταφέρουν. Το ζήτημα είναι αν θα το πετύχουν...
πηγή: sportdog.gr

Επιβεβαίωσαν ότι είναι υπερτιμημένοι!!

Το αγωνιστικό πρόβλημα των κιτρινόμαυρων δε θα λυθεί, εάν δεν λυθούν τα πραγματικά του αίτια. Διαβάστε την ανάλυση της ήττας του Άρη από την Κέρκυρα.

Επιβεβαίωσαν ότι είναι υπερτιμημένοι!
Οι κιτρινόμαυροι δεν κατάφεραν να κερδίσουν ούτε την ουραγό Κέρκυρα, επαναλαμβάνοντας τις κάκιστες εμφανίσεις τους. Οι ποδοσφαιριστές του Άρη δεν επέδειξαν «ποδοσφαιρικό εγωισμό», υπέπεσαν σε πληθώρα λαθών και επιβεβαίωσαν όσους υποστηρίζουν ότι είναι υπερτιμημένοι. Το τακτικό πλάνο του Πρόμπιερζ αποδείχτηκε για ακόμα μία φορά αναποτελεσματικό, καθώς το θεωρητικά επιθετικογενές 4-2-3-1 οδήγησε σε «μεγάλες αποστάσεις» μεταξύ των γραμμών και απομόνωση του Τσέζαρεκ. Επιπρόσθετα, η εμμονή στη χρησιμοποίηση δύο αμυντικών χαφ (χωρίς καθαρόμαιμο κόφτη) επέτεινε τα ανασταλτικά προβλήματα στο νευραλγικό άξονα του κέντρου καθώς αποδείχτηκε ότι ο αργός Φατί και ο «ντελικάτος» Τόχα δεν είναι αρκετοί για να αναχαιτίσουν ούτε τις επιθετικές ενέργειες των Φαιάκων.
Η Κέρκυρα έπραξε, απλώς, το αυτονόητο. Θωράκισε τα μετόπισθεν με «βάθος» στην άμυνα, φρόντισε να διατηρήσει συνοχή μεταξύ των γραμμών, δημιούργησε καταστάσεις αριθμητικής υπεροπλίας στο κέντρο, έλεγξε τον ρυθμό του αγώνα και έκαμψε εύκολα την αργή ασύνδετη αμυντική γραμμή του Άρη. Ο Γκράθια μελέτησε τα βίντεο των προηγούμενων αναμετρήσεων του αντιπάλου, μιμήθηκε την τακτική των συναδέλφων του και κατάφερε να χαρίσει στην ομάδα του μία ιστορική νίκη.
Φυσική κατάσταση
Η εικόνα του παιχνιδιού αποδεικνύει περίτρανα ότι η προετοιμασία του Άρη κατά τη θερινή περίοδο ήταν ελλιπής. Οι κιτρινόμαυροι στερούνται ταχυδύναμης, εμφανίζουν έντονα σημάδια σωματικής κόπωσης μετά το 70 λεπτό και δεν υπερτερούν στις προσωπικές μονομαχίες διότι είναι ανεπαρκώς προετοιμασμένοι. Η κούραση οδηγεί σε συχνά λάθη και τα λάθη σε εκνευρισμό, με αποτέλεσμα να μειώνεται το επίπεδο απόδοσης της ομάδας με το πέρας του χρόνου. Η ευθύνη βαραίνει τόσο τον Τσιώλη, όσο και αυτούς που παρακολουθούσαν άλαλοι την προετοιμασία και δεν έκρουσαν νωρίς τον κώδωνα του κινδύνου.
Ψυχολογική κατάσταση
Οι παίκτες του Άρη στερούνται ποδοσφαιρικής προσωπικότητας, δεν έχουν παραστάσεις από «μεγάλες ομάδες» και επηρεάζονται εύκολα από την εξέλιξη ενός παιχνιδιού. Η ψυχική καθοδήγησή από τον Πρόμπιερζ είναι ανύπαρκτη, ενώ δεν βρίσκουν «ψυχολογικό αποκούμπι» ούτε στους φιλάθλους οι οποίοι πλέον έπαψαν να τους στηρίζουν. Η καθημερινή ατμόσφαιρα στο σωματείο είναι νοσηρή, το κλίμα στα αποδυτήρια δεν είναι οικογενειακό και οι παίκτες αισθάνονται «χαμένοι στον ίσιο δρόμο».
Οικονομική κατάσταση
Η έλλειψη ρευστότητας δεν οδηγεί μόνο σε καθυστερήσεις πληρωμών και «λευκές απεργίες», αλλά επηρεάζει άμεσα την εικόνα της ομάδας εντός αγωνιστικού χώρου. Είναι, πλέον, κοινώς αποδεκτό ότι «δε χορεύει νηστικό αρκούδι» και ειδικά εάν το αρκούδι αντιμετωπίζεται ως «τέρας». Δυστυχώς, οι κιτρινόμαυροι δεν είναι μόνο «οικονομικά πεινασμένοι» αλλά ταυτόχρονα εμφανίστηκαν «οικονομικά κουρασμένοι» διότι έφτασαν στην Κέρκυρα ταλαιπωρημένοι από το πολύωρο ταξίδι με πούλμαν (ο Καζναφέρης ταξίδεψε με το δικό του αυτοκίνητο!!).
Η τακτική του Πρόμπιερζ
Μετά από δύο μήνες στον πάγκο της ομάδας, ο Πολωνός δεν έχει καταλήξει ακόμα σε βασικό σχήμα και δεν έχει απονείμει στους παίκτες συγκεκριμένους ρόλους. Προβαίνει σε συχνές αλλαγές συστημάτων, διενεργεί συνεχώς εσωτερικές αλλαγές και «μπερδεύει» τους αθλητές που αγωνίζονται. Τέλος, οι εμμονές του σε συγκεκριμένους παίκτες δημιουργεί υπόνοιες αναξιοκρατίας επιδεινώνοντας ακόμα περισσότερο το ηθικό του roster. Μετά από ένα γύρο, ο Άρης μοιάζει σαν να βρίσκεται ακόμα σε περίοδο προετοιμασίας.

Το συναίσθημα είναι σεβαστό, αλλά οι γενικεύσεις επικίνδυνες. Χρειάζεται ψυχραιμία...
Το συναίσθημα είναι σεβαστό, αλλά οι γενικεύσεις επικίνδυνες. Χρειάζεται ψυχραιμία...
Η οικογένεια πρέπει να κάνει αυτοκριτική για να μη στραγγαλίσει την εκκλησία, λόγω της υπέρμετρης αγάπης της
  • Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν μία πολύ μεγάλη οικογένεια σε ένα γαλατικό χωριό. Ήταν «ταγμένη στη θρησκεία», πήγαινε στην εκκλησία κάθε μέρα (όχι μόνο τις Κυριακές) και συμμετείχε στους εράνους για την αποπεράτωσή της.
  • Η οικογένεια δε συμπαθούσε τον παπά της ενορίας. Πίστευε ότι δεν έψελνε σωστά και πως το κήρυγμά του δε μπορούσε να προσελκύσει πολλούς χωρικούς, ώστε να γίνουν κοινωνοί της θείας πίστης. Τον μίσησε, τελικά, όταν αντιλήφθηκε ότι «κλέβει από το πανέρι» και «αρπάζει τα λεφτά για τα κεριά». Δε μιλάμε μόνο για ασέβεια προς τον Θεό, αλλά και για ποινικό αδίκημα.
  • Αποφάσισε, λοιπόν, να προσεγγίσει τον Δήμαρχο και να τον απειλήσει με τη «δύναμη της ψήφου» ώστε να διώξει τον παπά και να μεγαλουργήσει η εκκλησία. Παράλληλα, άσκησε ποινικές διώξεις στον παπά και τον απείλησε ότι δε θα τις αποσύρει εάν δε φύγει από το χωριό για πάντα.
  • Ο νέος παπάς κατέφθασε με περγαμηνές και προσδοκίες στο γαλατικό χωριό, αλλά στην πορεία αποδείχτηκε κι αυτός ανακόλουθος των υποσχέσεών του για διεύρυνση της βάσης των πιστών. Προς έκπληξη όλων, διαπιστώθηκε ότι «ξεπλένει χρήμα» από τη Μονή Βατοπεδίου. Η οικογένεια των πιστών ξεσηκώθηκε και πάλι, με αποτέλεσμα να διώξει τον καινούριο παπά με τις κλοτσιές.
  • Δεδομένου ότι η οικογένεια ασχολούνταν ολόκληρο το χρόνο με την εκκλησία και έχοντας αποδείξει την αφιλοκερδή αγάπη της, κάλεσε τους συγχωριανούς για συνέλευση. Μετά από πολύ κόπο, τους έπεισε ότι η βέλτιστη λύση θα ήταν να αναλάβει η ίδια η οικογένεια τη διαχείριση της εκκλησίας. Το χωριό ψήφισε και η εκκλησία παραχωρήθηκε στην οικογένεια μετά χαράς.
  • Τα μέλη της οικογένειας είχαν τόσο μεράκι που κατάφεραν να λάβουν κρατικά κονδύλια και να χτίσουν καινούριο τρούλο, να στολίσουν την εκκλησία με ακριβές εικόνες, να αγοράσουν καινούρια στασίδια, να βάψουν τον ναό και να φυτέψουν επιβλητικά δέντρα στον κήπο. Τα έξοδα ήταν υπέρογκα, αλλά τα χρήματα ήταν εξασφαλισμένα από το Κράτος, το Άγιο Όρος και τις δωρεές των πιστών. Δηλαδή ήταν νόμιμα και χρησιμοποιούνταν για το «καλό» του ναού.
  • Η οικογένεια θαμπώθηκε από τη λάμψη της εκκλησίας που δημιούργησε και δανείστηκε περισσότερα χρήματα για να την κάνει γνωστή σε ολόκληρη την Ευρώπη. Προσέγγισε έναν εκκλησιαστικό manager, προσέλκυσε έναν «πρώην αρχιεπίσκοπο» για να καθοδηγήσει τους πιστούς, προσέλαβε μουσικούς και δημιούργησε χορωδία για να ψάλλει τους εκκλησιαστικούς ύμνους με λαμπρότητα. Οι συγχωριανοί δεν πίστευαν στα μάτια τους…
  • Η οικογένεια είχε αγνό κίνητρο για τη γιγάντωση της εκκλησίας, αλλά πίστευε ακράδαντα ότι μόνο τα δικά της μέλη γνωρίζουν τον τρόπο που θα αποκτήσει η εκκλησία ανάλογη αίγλη με αυτή του Πατριαρχείου. Σε τελική ανάλυση, κανένας άλλος χωρικός δεν ασχολούνταν τόσο πολύ με την εκκλησία.
  • Μοιραία, όσοι παπάδες ήθελαν να καθοδηγήσουν τους πιστούς με τον δικό τους τρόπο απολύονταν. Η προπαγάνδα εναντίον των παπάδων με προσωπικότητα ήταν εύκολη, καθώς (ούτως ή άλλως) όλοι οι πιστοί ήταν μακροχρόνιοι φίλοι ή εξαρτώμενοι από την οικογένεια. Επομένως, ήταν εύπιστοι και ακολουθούσαν τυφλά τις απόψεις της οικογένειας ανεξάρτητα αν αυτές ήταν ορθές ή λανθασμένες.
  • Οι παπάδες άλλαζαν ο ένας μετά τον άλλο, ενώ η χορωδία άλλαζε συνεχώς μέλη καθώς η οικογένεια δεν ήταν ποτέ ικανοποιημένη από τον τόνο της φωνής της. Ήθελε το άκουσμα να αγγίζει τα επίπεδα των τενόρων της σκάλας του Μιλάνου, αλλά κανένας ταλαντούχος τραγουδιστής δε δεχόταν να πάει στο χωριό και να τραγουδάει σε μία μικρή εκκλησία.
  • Ναι, η εκκλησία παρέμεινε μικρή γιατί παρότι στολίστηκε πλουσιοπάροχα και ανακαινίστηκε δεν προβλέφθηκε να ξαναχτιστεί από την αρχή ώστε να γίνει μεγαλοπρεπής.
  • Η φήμη της οικογένειας διαδόθηκε σταδιακά και κανένας αξιόλογος παπάς με γνώσεις δεν ήθελε πλέον να ψάλλει στην ενορία. Αναγκαστικά, λοιπόν, η οικογένεια προσελάμβανε παπάδες που δεν είχαν ψάλλει σε μεγάλες εκκλησίες ή ακόμα και ανθρώπους που δεν ήταν καν παπάδες (απλώς αγαπούσαν τον Θεό).
  • Ως φυσικό επακόλουθο, οι «υποτιθέμενοι παπάδες» δε μπορούσαν να κηρύξουν σωστά το λόγο του Θεού διότι δε γνώριζαν καν το περιεχόμενο των Ευαγγέλλιων. Δε διακρίνονταν για τις ρητορικές τους ικανότητες και δεν κατάφερναν να προσελκύσουν πιστούς.
  • Για κακή τύχη της οικογένειας, η οικονομική κρίση έπληξε την ελληνική οικονομία. Οι χρηματοδοτήσεις από το κράτος έπαυσαν, το Άγιο Όρος στοχοποιήθηκε λόγω Εφραίμ και οι δωρεές των πιστών μειώθηκαν διότι το βιοτικό τους επίπεδο «γκρεμίστηκε». Τα καινούρια στασίδια πάλιωσαν, το καμπαναριό σκούριασε, οι εικόνες ράγισαν, ο κήπος μαράθηκε και οι «αυτοσχέδιοι παπάδες» αγανάκτησαν με την κατάσταση. Οι τοίχοι της εκκλησίας έμειναν άβαφοι γιατί ο μπογιατζής δεν είχε πληρωθεί για την προηγούμενη ανακαίνιση και η μούχλα έκανε αισθητή της παρουσία της.
  • Η οικογένεια, τότε, έχασε την ψυχραιμία και τον ύπνο της. Δε μπορούσε να διανοηθεί ότι τα πράγματα πήγαν τόσο στραβά. Δεν άξιζε στην εκκλησία τέτοια κατάντια. Μπορεί να είχε κάνει λάθη η οικογένεια αλλά αγαπούσε παθολογικά αυτή την εκκλησία. Δε γινόταν να φταίει η ίδια η οικογένεια, δεν ήταν δυνατόν… Μέσα στη θολούρα της αποφάσισε:
  • Ευθύνη για την απαξίωση της εκκλησίας είχαν οι μουσικοί της χορωδίας, γιατί κάπνιζαν, δεν πρόσεχαν τη φωνή τους, δεν έκαναν πρόβες και ξενυχτούσαν. Αποφάσισε, λοιπόν, να τους δυσφημίσει τόσο πολύ ώστε να μην ξαναβρούν δουλειά ποτέ ξανά ως μουσικοί…Ξέχασε, όμως, ότι η ίδια η οικογένεια τους είχε προσλάβει…
Που ήταν, όμως, οι συγχωριανοί όταν συνέβαιναν όλα τα προαναφερθέντα; Απλώς, ζητοκραύγαζαν διότι απολάμβαναν τον άρτο και τα θεάματα. Τώρα, λοιπόν, θα υποστούν τις συνέπειες που βιώνουν οι «παθητικοί παρατηρητές» σε όλες τις εκφάνσεις της κοινωνικής ζωής. Γιατί κανένας δεν είναι άμοιρος ευθυνών…
Συμπέρασμα
Από το καλοκαίρι, το overlap.gr είχε τόνισε ότι το roster του Άρη αποτελείται από «ποδοσφαιριστές περιορισμένης ευθύνης», που έχουν μέτρια ποιοτικά προσόντα. Το γήπεδο είναι, δυστυχώς, ο καθρέφτης της προαναφερθείσας διαπίστωσης. Το πρόβλημα, όμως, δεν είναι οι παίκτες και ο προπονητής αλλά όσοι τους επέλεξαν και προπαγάνδισαν την ανωτερότητά τους έναντι των αντιπάλων δημιουργώντας φρούδες ελπίδες στους φιλάθλους.
Το πρωτάθλημα βρίσκεται στη μέση. Επομένως, η κατάσταση είναι αναστρέψιμη. Κρίνεται, λοιπόν, επιβεβλημένη η διασφάλιση της ηρεμίας στην ομάδα προκειμένου να μην ξυπνήσουν τα φαντάσματα του παρελθόντος. Κοινώς, δε χρειάζεται να βγάλουμε τα μάτια μας με τα ίδια μας τα χέρια. Οι αυτοκαταστροφικές τάσεις πρέπει να καταχωρηθούν στο χρονοντούλαπο της κιτρινόμαυρης ιστορίας.
ΥΓ. Είναι αξιοπερίεργο να μη χρησιμοποιούνται ως βασικοί τουλάχιστον δύο εκ των Παπαστεριανό-Καπετάνο-Πρίτα, όταν η εικόνα της ομάδας είναι τόσο κακή.

πηγή: overlap.gr

Οι παντός τύπου… Βιεϊρίνια!!

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια αποχώρησε για τη Βόλφσμπουργκ. Άλλος ένας παίκτης από την Πόρτο που ήρθε στην Ελλάδα και έγινε… όνομα. Οι μεγάλοι τελευταία τείνουν προς Πορτογαλία μεριά…

Οι παντός τύπου… Βιεϊρίνια
Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός είχε μεγάλη εξέλιξη στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ. Ο Φερνάντο Σάντος κάτι ήξερε όταν τον έφερνε στον «Δικέφαλο του Βορρά» από την Πόρτο, τα φυντάνια της οποίας λάμπουν στη χώρα μας…

Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε έρθει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη σεζόν 2001-2002 για την ΑΕΚ από την Πόρτο. Πέρασε και από τον Παναθηναϊκό τους πρώτους αγώνες της χρονιάς 2002-2003, αλλά λόγω κακών αποτελεσμάτων έφυγε. Επέστρεψε, ωστόσο, στην Ελλάδα και την ΑΕΚ το 2004-2005. Πρόσφερε και συνεχίζει να το κάνει στην Εθνική ομάδα. Αυτός ήταν που έφερε παίκτες που διαφήμισαν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΑΕΚ

Η ΑΕΚ στη δεύτερή του θητεία δεν βρισκόταν και στα καλύτερά της. Παρόλα αυτά ο Σάντος κατόρθωσε να την οδηγήσει σε πορεία πρωταθλητισμού, όταν όλοι την είχαν ξεγραμμένη. Επέλεξε άσημους παίκτες που όμως έκαναν τη δουλειά που εκείνος ζητούσε. Δύο από αυτούς ήταν από την Πόρτο. Ο Πάουλο Ασουνσάο και ο Μπρούνο Άλβες στα 24 και 23 τους αντίστοιχα ήρθαν ως δανεικοί από την Πόρτο.

Από το πουθενά αποδείχθηκαν μεγάλα αστέρια και η Ένωση πραγματοποίησε σπουδαίες εμφανίσεις ενώ πρώτος στόχος της ήταν να ορθοποδήσει οικονομικά. Ωστόσο, δεν κατάφερε να κρατήσει τους δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι επέστρεψαν μετά τον δανεισμό τους στην Πόρτο και αργότερα έκαναν σημαντική καριέρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα, κάτι που έχει τα φόντα να γίνει και με τον Βιεϊρίνια.

Μπρούνο Άλβες
Ο Μπρούνο Άλβες έγινε βασικός στο κέντρο της άμυνας της Πόρτο από το 2006-2007 και μετά. Το καλοκαίρι του 2010 έγινε η αιτία η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης να ξοδέψει περίπου 22 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό της, ενώ και εκεί έγινε αναντικατάστατο στέλεχος. Είναι μέλος και της εθνικής Πορτογαλίας.

Πάουλο Ασουνσάο

Ο Ασουνσάο έπαιξε αμέσως στην Πόρτο και μάλιστα βασικός και το καλοκαίρι του 2008 μεταγράφηκε στην Ατλέτικο Μαδρίτης έναντι περίπου 2 εκατομμυρίων ευρώ. Ωστόσο, φέτος στα 30 του έχει χάσει εν μέρει τη θέση του.

Πήρε παράδειγμα
Βλέποντας αυτές τις δύο επιτυχημένες μεταγραφές, η ΑΕΚ προχώρησε και σε άλλες δύο πανομοιότυπες με… μεσολαβητή τον Σάντος. Πήρε τον Ζούλιο Σέζαρ το καλοκαίρι του 2005 από τη Ζιλ Βιθέντε, ο οποίος είχε τρία πολύ ουσιαστικά χρόνια στον Δικέφαλο. Πήρε τον Γκουστάβο Μαντούκα το καλοκαίρι του 2006 δανεικό από τη Μπενφίκα, στην οποία βρισκόταν τότε ο ομοσπονδιακός τεχνικός -στα πλαίσια της μετακίνησης του Κώστα Κατσουράνη στην Πορτογαλία- και τον αγόρασε έναν χρόνο αργότερα. Πλέον, ο Βραζιλιάνος εντυπωσιάζει στον ΑΠΟΕΛ. Το καλοκαίρι του 2007 η Ένωση πήρε τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα, Μαρσέλο Μορέτο και τον Μανού από τους «αετούς», χωρίς να δει σημαντικά αποτελέσματα.

ΠΑΟΚ

Στον ΠΑΟΚ, ο Σάντος ακολούθησε την ίδια πολιτική. Εκτός από τον Βιεϊρίνια, έφερε στη Θεσσαλονίκη από την Πόρτο και τον Λίνο, αν και ο Βραζιλιάνος ήταν ήδη 32 ετών. Ωστόσο, έχει βοηθήσει σημαντικά τον «Δικέφαλο του Βορρά» στην αριστερή πλευρά, στην οποία αγωνίζεται. Και ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο ήταν στα πλαίσια της ίδια λογικής, αλλά ήρθε σε προχωρημένη ηλικία από την Σπόρτινγκ Μπράγκα και ήταν ήδη φτασμένο όνομα.

Παναθηναϊκός

Μάλιστα ανάλογη πολιτική ακολουθεί πια ο Παναθηναϊκός. Είχε προπονητή τον Ζοσέ Πεσέιρο το 2007-2008, ο οποίος είχε φέρει τον Έλντερ Πόστιγκα δανεικό από την Πόρτο τον Ιανουάριο του 2008, αλλά έφυγε μαζί με τον Πορτογάλο τεχνικό χωρίς να προσφέρει πολλά πράγματα το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς.

Επίσης ο Πεσέιρο είχε εισηγηθεί την απόκτηση του Νταμ Εντόι το καλοκαίρι στα 22 του από την Ακαντέμικα. Ο Εντόι δεν στέριωσε στους «πράσινους», αλλά έχει τη γνωστή εντυπωσιακή εξέλιξη στην Κοπεγχάγη.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα που βρίσκεται από το 2010-2011 στους «πράσινους» έχει περάσει από την Πόρτο το 2006-2007 και φέτος έφερε τον Ζέκα, ο οποίος προέρχεται από τη Βιτόρια Σετούμπαλ.
ΠΗΓΗ: sday.gr

Τριπλή ζημιά για Σίτι!!

Όλα τα νέα που περίμενε εντός της ημέρας ο Ρομπέρτο Μαντσίνι τα έμαθε και μάλιστα σύντομα, αλλά όλα ήταν αρνητικά. Ο Ιταλός τεχνικός της Μαντσεστερ Σίτι ενημερώθηκε ότι δεν θα είναι έτοιμος ο Μάριο Μπαλοτέλι για τον αγώνα με τη Γιουνάιτεντ και ότι η Ακτή Ελεφαντοστού δεν επέτρεψε στους αδερφούς Τουρέ να μείνουν για το ντέρμπι!


Τριπλή ζημιά για Σίτι!
Ο Ιταλός επιθετικός δεν είχε αγωνιστεί ούτε στο παιχνίδι με τη Λίβερπουλ και έδινε αγώνα δρόμου για το ματς με τους «κόκκινους διαβόλους» στο Κύπελλο Αγγλίας την Κυριακή. Ωστόσο δεν θα το προλάβει ούτε αυτό! Τα προβλήματα όμως δεν σταμάτησαν εκεί.
Η διοίκηση της Σίτι είχε καταθέσει αίτημα στην Ομοσπονδία της Ακτής Ελεφαντοστού να επιτραπεί στον Γιάγια και στον Κόλο Τουρέ να μην ενσωματωθούν στις 8 Ιανουαρίου στην αποστολή της ομάδας ενόψει της προετοιμασίας για το Κόπα Άφρικα, αλλά λίγες μέρες αργότερα. Το αίτημα απορρίφθηκε και έτσι οι δύο παίκτες θα λείψουν και αυτοί από την αναμέτρηση κόντρα στη συμπολίτισσα!
ΠΗΓΗ: england365.gr

Πάει Ιταλία ο Γκέντσογλου!!

Οι Ιταλοί γράφουν ότι Αταλάντα και Τσεζένα θέλουν τον Σάββα Γκέντσογλου, για τον οποίο οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει υπογράψει ήδη προσύμφωνο!


Πάει Ιταλία ο Γκέντσογλου
 
Ο νεαρός αμυντικός χαφ της ΑΕΚ, που έχει ζητήσει να μην υπολογίζεται από την ομάδα, δεδομένα έχει συμφωνήσει με ιταλικό κλαμπ (πιο πιθανό να είναι η Αταλάντα). Μια συμφωνία που περιλαμβάνει ήδη υπογραφή προσυμφώνου ενώ σε ό,τι αφορά τα οικονομικά δεδομένα, η μεταγραφή θα κοστίσει στους Ιταλούς 500.000 ευρώ. Από αυτά, μόλις οι 200.000 ευρώ θα πάνε στο ταμείο της ΠΑΕ καθώς υπάρχουν οφειλές σχεδόν 300.000 ευρώ (για την ακρίβεια 280.000 ευρώ) προς τον ποδοσφαιριστή.

Με το ενδιαφέρον των ιταλικών ομάδων ασχολούνται ξανά την Πέμπτη οι ιστοσελίδες της γειτονικής χώρας αναφέροντας ότι τον θέλουν οι Αταλάντα και Τσεζένα, χωρίς πάντως να κάνουν λόγο για συμφωνία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί, με την υπογραφή και του συμβολαίου, σε λίγες μέρες.
πηγή: gazzetta.gr

Μπουμσόνγκ στα πιτς για 1-1,5 μήνα!!

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι των ανθρώπων του Παναθηναϊκού και ο Γάλλος στόπερ θα μείνει εκτός δράσης για 4-6 εβδομάδες. να δούμε ποιος θα παίζει...

Μπουμσόνγκ στα πιτς για 1-1,5 μήνα!
Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ, αναφέρει:
Μετά την ολοκλήρωση των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί κάταγμα εγγύς φάλαγγας τρίτου δακτύλου αριστερού άκρου ποδός. Πραγματοποιήθηκε επιτυχής ανάταξη από τον γιατρό της ομάδας κ. Παναγιώτη Κουλουμέντα και ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση σε 4-6 εβδομάδες.

Μάικ, ο διπλός ...εισπράκτορας!!

Απίστευτα πράγματα έγιναν στο Μαρούσι με τα χρέη προς τον Χόμαν, καθώς στην υπόθεση μπλέχτηκε ο ...μισός Παναθηναϊκός, με Μάικ Μπατίστ και Βασίλη Κωνσταντίνου! Δείτε τι έγινε...

Μάικ, ο διπλός ...εισπράκτορας!
Το θέμα έχει ως εξής: Ο Χόμαν ζήτησε από τον Μπατίστ να πάει και να παραλάβει από την ΚΑΕ Αμαρουσίου τα χρήματα που του χρωστούσαν, με τον Αμερικανό άσο του Παναθηναϊκού να κάνει πράξη την επιθυμία του συμπατριώτη του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες παρέλαβε έναν φάκελο με 25 χιλ. ευρώ για λογαριασμό του Χόμαν και όλα έδειχνα να έχουν πάρει τον δρόμο τους.
Σωστά; Όχι! Γιατί όπως έμαθε ο σκύλος λίγο πριν από την έναρξη του παιχνιδιού του Παναθηναϊκού εναντίον του Περιστερίου, ο πρόεδρος του Αμαρουσίου, Βασίλης Κωνσταντίνου, πήγε στο ΟΑΚΑ και πήρε πίσω τα λεφτά από τον Μπατίστ! Ο λόγος είναι ότι ο Χόμαν και η πλευρά του δεν ενημέρωσαν τη ΦΙΜΠΑ για την εξόφληση, με αποτέλεσμα να μην φαίνεται πουθενά ότι τα χρήματα έχουν δοθεί!
Ο... εισπράκτορας Μπατίστ, μετά και από προτροπή και του Παναθηναϊκού, παρέδωσε τα χρήματα προκειμένου να μην βρει τον μπελά του, σε μία υπόθεση που όσο συνεχίζεται γίνεται όλο και πιο... αστεία!
πηγή: sportdog.gr

Βροχή και κρύο στο... Πρωτοδικείο!!

Βαρυχειμωνιά στην ΑΕΚ, η οποία στερείται ουσιαστικής διοίκησης και φυσικά χρημάτων. Οι παίκτες είναι στα όριά τους, οι προσφυγές έρχονται, ο Αδαμίδης ψάχνει επενδυτές ανακαλύπτοντας νέους... Τσάκες και πλέον είναι ορατή η οδός του Πρωτοδικείου

Βροχή και κρύο στο... Πρωτοδικείο
Βαρύς χειμώνας έχει πέσει στην ΑΕΚ! Η ομάδα δεν έχει στον ήλιο μοίρα, οι απλήρωτοι παίκτες που μοιράστηκαν κάτι... ψίχουλα πριν τα Χριστούγεννα, έχουν φτάσει πλέον στα όριά τους και την Πέμπτη, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, κάποιοι ...εκτροχιάστηκαν στα Σπάτα (με τον Νίκο Κωστένογλου να ηρεμεί τα πνεύματα σε ρόλο πυροσβέστη). Και αυτό γιατί πήραν και άλλες υποσχέσεις, μετά την κουβέντα που είχε ο Σταύρος Αδαμίδης με τους αρχηγούς, από τους οποίους ζήτησε επιπλέον υπομονή.
Πόση ακόμη; Κανείς δεν ξέρει. Αυτό που πιστεύουν οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης (και ο κόσμος περισσότερο) είναι ότι έχουν φάει χοντρό δούλεμα μέχρι στιγμής και απλά η διοίκηση κερδίζει χρόνο. Γιατί αυτή είναι η δεύτερη φορά σε διάστημα ενός μηνός που ζητήθηκε το ίδιο πράγμα. Για όσους ξεχνούν εύκολα, η πρώτη ήταν στις αρχές Δεκέμβρη μετά την κρίσιμη ΓΣ, όπου παρουσιάστηκε ο εκπρόσωπος του (Άραβα όπως φαίνεται) επενδυτή, Γιάννης Βλάχος, ο οποίος ζήτησε προθεσμία 45 ημερών για να γίνει οικονομικός έλεγχος. Ο ίδιος ο Βλάχος πάντως με δηλώσεις του υποστήριξε ότι δεν υπάρχουν ουσιαστικές εξελίξεις. Παραμονές πρωτοχρονιάς έσκασε η περίπτωση του περίφημου Βασίλη Ξενιάδη, του οποίου η επικοινωνιακή πολιτική θυμίζει τον σούπερ Βλάση, τον Τσάκα, ενώ μαζί με τον Έλληνα επιχειρηματία κόλλησαν στο ρεπορτάζ και δύο αραβικά funds, το μέγεθος των οποίων είναι ικανό να εκτοξεύσει την ΑΕΚ! Με τόσες εκτοξεύσεις που έχει ζήσει η ΑΕΚ μέσω των πρωτοσέλιδων του Τυπου, τώρα θα είχε φτάσει στο φεγγάρι...

Όπως καταλαβαίνετε, όλο αυτό το σκηνικό μυρίζει από μακριά κοροϊδία, κάτι που το αισθάνονται έντονα οι παίκτες της ΑΕΚ! Πληροφορίες του σκύλου μάλιστα αναφέρουν ότι στα τέλη Ιανουαρίου, μετά τον αγώνα του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, αναμένονται ουσιαστικές αντιδράσεις από ορισμένους παίκτες, οι οποίοι επιθυμούν να πάρουν την ελευθέρας τους με προσφυγές και να συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους, όπου κάθε μήνα θα βλέπουν λεφτά στον λογαριασμό τους.
Έτσι δεν είναι λίγοι στις τάξεις του κόσμο της ομάδας που έχουν απηυδήσει από όλο αυτό το σκηνικό ιδιαίτερα με το δούλεμα περί επενδυτών και θεωρούν καλύτερη τη λύση του Πρωτοδικείου παρά την αναμονή για Άραβές και απένταρους Κροίσους.
πηγή: sportdog.gr

"Παραμύθια της χαλιμάς..."

Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο διαψεύδουν οι άνθρωποι του Άρη σημερινό δημοσίευμα που κάνει λόγο για αγορά του ΑΦΜ της Αναγέννησης Επανομής.

"Παραμύθια της χαλιμάς..."
«Είναι πέρα για πέρα αναληθές. Δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα, ούτε μας απασχόλησε. Είναι παραμύθια της χαλιμάς...» έλεγαν σήμερα στελέχη της ΠΑΕ, συμπληρώνοντας ότι «αν είχαμε 500.000 ευρώ να δώσουμε αυτή τη στιγμή, θα τα δίναμε στους παίκτες». Πέραν τούτου, αναρωτιόντουσαν «για ποιο λόγο να πληρώσουμε φέτος 1,7 εκατομμύρια ευρώ στην εφορία, αν επρόκειτο να αγοράσουμε το ΑΦΜ άλλης ομάδας; Θα ρίχναμε «πιστόλι» στην εφορία, αφού δεν θα μας ένοιαζε το χρέος…».
Συνεπώς, δεν υφίσταται τέτοιο ζήτημα. Τον ΑΡΗ δεν τον απασχολεί κανένα ΑΦΜ άλλης ομάδας και η διοίκηση φροντίζει ήδη από τώρα ώστε να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα με τη αδειοδότηση της ομάδας το καλοκαίρι…
Πηγή: allaboutaris.com

Η απογείωση και η συντριβή του ελληνικού αθλητισμού!

Ολυμπιακό έτος το 2012, που ήδη ξεκίνησε εδώ και μερικά 24ωρα. Και η Ελλάδα στον κόσμο της… Βουτηγμένη σε σκοτούρες βαριές, που είχε να τις ζήσει πάνω από μισό αιώνα. Γράφει ο Βασίλης Γαλούπης.

Η απογείωση και η συντριβή του ελληνικού αθλητισμού
Πού χρόνος κι όρεξη, λοιπόν, για ολυμπιακούς αγώνες; Έχουν περάσει πλέον σε γ’ και δ’ πλάνο. Ούτε καν σε β’. Έχουμε άλλα προβλήματα, σοβαρότερα…, να ασχοληθούμε τώρα, εδώ στην γενέτειρα των ολυμπιακών αγώνων (για να μην ξεχνιόμαστε).
Σα να έχουν κυλήσει 20 και 30 χρόνια φαίνεται πίσω μας πια το 2004. Το ευλογημένο ή καταραμένο 2004, ανάλογα από ποια σκοπιά το έβλεπε και το βλέπει ο καθένας.
Θυμόσαστε τι κλίμα υπήρχε πριν από μόλις μια οκταετία; Η προσμονή πλημμύρισε όλον τον τόπο με το που έκανε ποδαρικό το 2004. Εκείνη η χρονιά έμοιαζε εκ των προτέρων μαγική, ήταν αλλιώτικη σίγουρα ακόμα και για τους πιο δύσπιστους κι επιφυλακτικούς (όπως εγώ για τους ολυμπιακούς αγώνες).
Το μεγάλο θαύμα της Πορτογαλίας στην μπάλα, λίγο αργότερα οι ολυμπιακοί αγώνες. Κι όλος ο πλανήτης να ασχολείται με την Ελλάδα! Περισσότερο θετικά, αλλά κάποτε κι αρνητικά (κυρίως για τα θέματα ντόπινγκ σε στίβο και άρση βαρών).
Αλήθεια, ποια είναι η κληρονομιά που άφησε εκείνη η ιστορική χρονιά; Μήπως τίποτα;
Το πικ έγινε μια ατέλειωτη κατηφόρα. Σήμερα όλη η γη ασχολείται με την Ελλάδα, αλλά από την ανάποδη. Τα αρνητικά τονίζονται, τα θετικά ελάχιστα.
Πρακτικά, από το 2004 ο τουρισμός κέρδισε λίγα πράγματα, τα πανάκριβα έργα σαπίζουν, ο αθλητισμός έχει κατεδαφιστεί. Μόνο κάτι μετάλλια μείνανε, εκ των οποίων αρκετά είναι ξεθωριασμένα πλέον στη συνείδηση του κόσμου.
Οι προσδοκίες παρέμειναν προσδοκίες, το χρέος της χώρας αυξήθηκε και λόγω των χλιδάτων αγώνων του 2004, όπως είπε πρόσφατα ο Ρογκ της ΔΟΕ, ενώ η αισιοδοξία έχει μετατραπεί σε εθνική κατάθλιψη.
Και μέσα σ’ όλα έρχονται σιγά – σιγά ξανά οι ολυμπιακοί αγώνες. Στο Λονδίνο, αυτή τη φορά. Με τον ελληνικό αθλητισμό να είναι τσαλακωμένος όσο ποτέ! Στο ναδίρ, χωρίς ηθικό, δίχως λεφτά, με σαφώς λιγότερες προσωπικότητες, αστέρια και ταλέντο απ’ ό,τι τότε. Και πάντα δίχως υποδομή! Απ’ ό,τι φαίνεται μόνο για την παρέλαση θα πάει στο Λονδίνο η ελληνική αποστολή. Κι άντε να γίνουν μια, δυο εκπλήξεις το πολύ!
Είμαι ένας απ’ αυτούς που έχουν ζήσει από πολύ μέσα το έργο «ελληνικός αθλητισμός» από το 1990 μέχρι και σήμερα. Είδα και την απογείωση, παρακολούθησα και την προσγείωση, για να μην πω την συντριβή. Καμία έκπληξη, όμως! Η πορεία ήταν προδιαγεγραμμένη, για όποιον ήξερε πέντε πράγματα παραπάνω.
Δυστυχώς, όποτε ο Έλληνας ακούει στο εξής ότι μπήκαμε σε «ολυμπιακή χρονιά», μάλλον θα αισθάνεται, αντί για χαμόγελο, ένα γερό σφίξιμο στο στομάχι… Το καταλάβαμε ήδη για πρώτη φορά όταν ξημέρωσε το 2008, το νιώθουμε ακόμα εντονότερα τώρα. Ξινό βγήκε εκείνο το βύσσινο! Και κάθε φορά θα ξινίζει όλο και περισσότερο…
Πηγή: theinsiders.gr

Το εξώδικο του «αγαπούλα»!

Ο Μάκης Ψωμιάδης... παρεξηγήθηκε από την γνωστή διαφήμιση κινητής τηλεφωνίας, στην οποία ο πρωταγωνιστής-πρόεδρος αναφέρει τη λέξη «αγαπούλα» και έστειλε εξώδικο από τα Σκόπια στην εταιρεία!

Το εξώδικο του «αγαπούλα»!
Ο πρώην ισχυρός άνδρας της Καβάλας, ζητάει από την WIND να σταματήσει την προβολή της διαφήμισης με πρωταγωνιστή Τάκη Σπυριδάκη, ο οποίος υποδύεται πρόεδρο μεγάλης ομάδας και είναι... λαμόγιο! Η τελευταία διαφήμιση, η οποία τον δείχνει πίσω από τα κάγκελα να ζητάει... κουκούλα εξόργισε τον Ψωμιάδη, ο οποίος ζητάει να σταματήσει η προβολή της και επιφυλάσσεται για αποζημίωση!
«Ως καλώς γνωρίζετε, η τελευταία διαφημιστική καμπάνια για τα προγράμματα της εταιρείας Σας με τίτλο `Πρόεδρος-Προπονητής`, η οποία στηρίζεται σε εκμετάλλευση στοιχείων της προσωπικότητάς μου, αφού προφανές ότι ο ηθοποιός που υποδύεται τον `Πρόεδρο` υποδύεται εμένα. Η όλο διαφημιστική καμπάνια σας στηρίζεται μάλιστα σε καμπάνια που έχουν ταυτίσει με εμένα, όπως και η λέξη `αγαπούλα` αλλά και άλλες», αναφέρει χαρακτηριστικά το εξώδικο στην αρχή του, ενώ... στην ουσία τονίζει ότι η επίμαχη διαφήμιση τον παρουσιάζει ως δεδομένα... εγκληματία, αφού:
«με παρουσιάζει ως ένοχο εγκληματικών πράξεων, που αναζητεί `παραθυράκια` για να γλιτώσει. Με παρουσιάζει πίσω από τα κάγκελα της φυλακής να παραδέχομαι εμμέσως πλην σαφώς την ενοχή μου και να ανταλλάσσω μηνύματα δια αγγελιαφόρου με τον συνήγορό μου αναζητώντας τρόπους να αποφύγω την ποινική καταδίκη μου, δίνοντας εντολή στον συνήγορό μου να βρει `παραθυράκι` στο νόμο».
ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

Μαρκόφσκι ο… killer της Ξάνθης!!

Στην Κρήτη η Ξάνθη συμπλήρωσε 7 ματς αήττητη και πήρε μία ακόμα σημαντική νίκη (1-2), με πρωταγωνιστή τον Μάρκο Μαρκόφσκι, ο οποίος με τα δύο τέρματα που σημείωσε -το πρώτο ήταν εντυπωσιακό- βοήθησε την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, να κάνει την ανατροπή στο σκορ, αφού ο Εργοτέλης ήταν μπροστά στο ημίχρονο με 1-0.

Μαρκόφσκι ο… killer της Ξάνθης!
Στο πρόσωπο του Μαρκόφσκι, η Σκόντα φαίνεται πως έχει βρει φέτος, τον «εκτελεστή» που έψαχνε εδώ και αρκετά χρόνια, μετά την αποχώρηση του σπουδαίου Καναδού επιθετικού, Τόμαζ Ραντζίνσκι. Ο Σέρβος άλλωστε, με τα 8 γκολ που έχει πετύχει σε 14 αγώνες πρωταθλήματος, είναι ο πρώτος σκόρερ της Ξάνθης και βρίσκεται στην πέμπτη θέση της λίστας των σκόρερ συνολικά της Σούπερ Λιγκ, με τους Μιραλάς, Τζιμπούρ, Πάντελιτς και Λέτο να βρίσκονται πιο πάνω απ’ αυτόν.
Και μπορεί ο Μαρκόφσκι, αρχικά να δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί στους Ακρίτες, από τη στιγμή όμως που ο Ουζουνίδης τον καθιέρωσε στην ενδεκάδα, ο 25χρονος σέντερ φορ έχει βγάλει… ασπροπρόσωπο τον προπονητή του, καθώς έχει γίνει ο μόνιμος σκόρερ της ομάδας του στα τελευταία παιχνίδια, χαρίζοντας πολύτιμους βαθμούς στην Ξάνθη του και συμβάλλοντας σε μεγάλο βαθμό, στην εξαιρετική πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα (μετά από 15 αγωνιστικές βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 24 βαθμούς).
Κι αν ο Μαρκόφσκι γίνεται γνωστός στο ευρύ κοινό φέτος, χάρη στην πολύ καλή του παρουσία με τη φανέλα της Σκόντα Ξάνθης, αξίζει να σημειωθεί πως τα προηγούμενα χρόνια ξεχώρισε στη β’ εθνική, για την ικανότητά του στο σκοράρισμα…
Ο Σέρβος επιθετικός, πάτησε για πρώτη φορά ελληνικό έδαφος τον Ιανουάριο του 2008, με την Καλλιθέα να τον αποκτά με τη μορφή δανεισμού από την Παρτιζάν Βελιγραδίου. Στην Αθηναϊκή ομάδα παρέμεινε ως το τέλος της σεζόν 2008-2009, έχοντας προηγουμένως πετύχει συνολικά 19 γκολ σε 53 συμμετοχές.
Το καλοκαίρι του 2009, ο Μαρκόφσκι υπέγραψε ως ελεύθερος στη Δόξα Δράμας, στην οποία συνέχισε να σκοράρει κατά ριπάς, προκαλώντας σιγά-σιγά το ενδιαφέρον και ομάδων της Σούπερ Λιγκ. Έτσι δεν άργησε να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και με… «διαβατήριο» τα 56 γκολ σε 123 ματς με τη φανέλα των «Μαυραετών», μετακόμισε φέτος στην Ξάνθη, η οποία πάντως τον παρακολουθούσε αρκετό καιρό πριν.
Τα γκολ του Μαρκόφσκι με την Ξάνθη φέτος:
04/01/12 Εργοτέλης – Σκόντα Ξάνθη 1-2 (δυο γκολ)
17/12/11 Σκόντα Ξάνθη – Πανιώνιος 1-0 (ένα γκολ)
10/12/11 Σκόντα Ξάνθη – Λεβαδειακός 1-1 (ένα γκολ)
27/11/11 Σκόντα Ξάνθη – Ατρόμητος Αθηνών 3-0 (ένα γκολ)
20/11/11 Γιάννινα – Σκόντα Ξάνθη 0-2 (ένα γκολ)
06/11/11 Σκόντα Ξάνθη – Κέρκυρα 1-0 (ένα γκολ)
21/09/11 Σκόντα Ξάνθη – ΑΕΚ 3-4 (ένα γκολ).
Πηγή: sportculture.gr

Παραμονή των Φώτων, μας άλλαξαν τα φώτα…

Αυξήσεις-σοκ ανακοίνωσε η ΔΕΗ!

Παραμονή των Φώτων, μας άλλαξαν τα φώτα…
Παραμονή των Φώτων επέλεξε η ΔΕΗ να μας …αλλάξει τα φώτα, ανακοινώνοντας αυξήσεις – πραγματικό ηλεκτροσόκ στα τιμολόγιά της, τις οποίες, βεβαίως, όλοι περιμέναμε μετά την έγκριση που έδωσε την προηγούμενη εβδομάδα το υπουργικό συμβούλιο στην εισήγηση του αρμόδιου υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου.
Όπως μπορείτε να δείτε στους αναλυτικούς πίνακες, οι αυξήσεις σε κάποιες κατηγορίες νοικοκυριών φτάνουν το 12%, το οποίο όμως είναι σχεδόν 15% περίπου, αν συνυπολογιστεί και το 3% με το οποίο επιβαρύνεται ένας λογαριασμός από το ειδικό τέλος για την αποπληρωμή των ηλεκτροπαραγωγών που χρησιμοποιούν την “πράσινη” ενέργεια (τέλος ΑΠΕ).
Στα αξιοσημείωτα το ότι οι αυξήσεις ισχύουν “μια κι έξω” δηλαδή όλη η επιβάρυνση θα ισχύσει από την 1η Ιανουαρίου και δεν θα μοιραστεί, όπως συνηθιζόταν, σε δύο δόσεις μέσα στη χρονιά.
Όπως ανακοίνωσε η ΔΕΗ, με βάση τα νέα τιμολόγια:
Με βάση τα τιμολόγια αυτά:
Η μεσοσταθμική αύξηση των τιμολογίων στη Χαμηλή Τάση ανήλθε στο 9,2%.
Παραμένει αμετάβλητο το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο.
Παραμένουν αμετάβλητα τα τιμολόγια των πολυτέκνων.
Οι λογαριασμοί ρεύματος για τους οικιακούς πελάτες κλιμακώνονται από 9,0% έως και 12,1%, με τις αυξήσεις να είναι μεγαλύτερες για τους πελάτες με τις μεγαλύτερες καταναλώσεις. Σε αυτή την κατηγορία πελατών οι λογαριασμοί εκείνων με καταναλώσεις άνω των 3.000 kWh διαμορφώνονται κατά 54% υψηλότερα έναντι των οικιακών με τις χαμηλότερες καταναλώσεις ρεύματος.
Τέλος, υιοθετήθηκε μια λελογισμένη αύξηση στα τιμολόγια των επιχειρήσεων, ειδικά των μικρομεσαίων.
Σύμφωνα με την ΔΕΗ, οι σχετικές αναπροσαρμογές των τιμολογίων έγιναν λαμβάνοντας υπόψη:
·αφενός μεν τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τόσο οι οικιακοί καταναλωτές όσο και οι επιχειρήσεις,
·αφετέρου δε τις σημαντικές αυξημένες δαπάνες της ΔΕΗ για υγρά καύσιμα, φυσικό αέριο και αγορές ηλεκτρικής ενέργειας. Οι σχετικές δαπάνες της ΔΕΗ ήσαν οι μεγαλύτερες όλων των προηγουμένων ετών – με εξαίρεση το 2008 που σημαδεύτηκε από τη διεθνή ενεργειακή κρίση – ενώ κατά την τρέχουσα χρήση μειώθηκε σημαντικά η παραγωγή από υδροηλεκτρικούς Σταθμούς, λόγω των εξαιρετικά χαμηλών βροχοπτώσεων και χιονοπτώσεων.
Από τη μεσοσταθμική αύξηση των λογαριασμών των πελατών Χαμηλής Τάσης κατά 9,2% μόνο το 1,1% αναπληρώνει μέρος της αύξησης των κοστολογικών δαπανών της ΔΕΗ, για τη μεταβολή του κόστους ενέργειας. Το υπόλοιπο 8,1% αφορά σε αυξήσεις του κόστους για:
· Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας – λόγω Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου, επιβολής ΕΦΚ στο μαζούτ και στο ντίζελ και αύξησης των διεθνών τιμών υγρών καυσίμων κλπ 3,5%,
· ΕΦΚ στο φυσικό αέριο 2,6%,
· μεταβολή του τέλους λιγνίτη 0,9% και
· ΦΠΑ 1,1%
Ακολουθεί Πίνακας με το Μέσο Τιμολόγιο ανά κατηγορία τιμολογίων ΔΕΗ Χαμηλής Τάσης και τη μεταβολή του σε σχέση με το 2011
Πηγή: protothema.gr

Δύο προσαγωγές για τα επεισόδια στο Αγρίνιο!!

Σε 2 προσαγωγές προχώρησε ισχυρή αστυνομική δύναμη της ασφάλειας Αγρινίου σε συνεργασία με την ομάδα ΔΙΑΣ στις 14:45 στην οδό Εθνικής Ενότητας στο Αγρίνιο σε σπίτι στο οποίο φιλοξενούνταν φίλαθλοι του Παναθηναϊκού.

Δύο προσαγωγές για τα επεισόδια στο Αγρίνιο
Σύμφωνα με πληροφορίες οι νεαροί συλληφθέντες είναι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού και εμπλέκονται στα γεγονότα των χθεσινών επεισοδίων του αγώνα με τον Παναιτωλικό ενώ στην κατοχή τους βρέθηκε ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.
Οι ύποπτοι φαίνεται να ήταν 3 και όχι από την περιοχή του Αγρινίου με τον ένα να διαφεύγει της σύλληψης. Κατά τη διάρκεια της σύλληψης προκλήθηκε μεγάλη ένταση από τους φιλάθλους του Παναιτωλικού που ήταν στο σημείο και απειλούσαν από νωρίτερα τους συλληφθέντες. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στo τμήμα ενώ έρευνα διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αγρινίου.
ΠΗΓΗ: aerasfm.gr

Το κράτος διώχνει τους καθαρούς από το ποδόσφαιρο!

Στην θέση οποιουδήποτε υπουργού ασχολείται με την ανάπτυξη και τον αθλητισμό, αν υπάρχουν τέτοιοι σήμερα στην Ελλάδα, δεν θα χρονοτριβούσα. Γράφει ο Βασίλης Σαμπράκος.

Το κράτος διώχνει τους καθαρούς από το ποδόσφαιρο!
Θα φώναζα αμέσως αυτούς που προσπαθούν να διώξουν έναν άνθρωπο που κυκλοφορεί αυτή την εποχή στον επαγγελματικό αθλητισμό με διάθεση κοινωνικής προσφοράς, τον πρόεδρο του Παναιτωλικού Φώτη Κωστούλα, και θα τους τιμωρούσα παραδειγματικά.
Διότι τολμούν να δείχνουν την πόρτα της εξόδου όχι μόνο από το ποδόσφαιρο αλλά από τη χώρα σε έναν άνθρωπο που προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο.
Στη θέση του Κωστούλα πιθανότατα θα είχα ήδη επιστρέψει στη Σουηδία. Δεν θα καθόμουν να χαλάω την ψυχή μου στα γραφεία της τοπικής αυτοδιοίκησης και των λοιπών κρατικών αρχών στο Αγρίνιο, θα είχα πάψει να προσπαθώ να προσφέρω στο κοινωνικό σύνολο μιας επαρχιακής πόλης.
Το τελευταίο χτύπημα του ελληνικού κράτους ήταν ένα πρόστιμο 950.000 ευρώ επειδή ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού τόλμησε να προσθέσει μια νέα εξέδρα στο δημοτικό στάδιο του Αγρινίου. Τόλμησες κύριε να κάνεις τέτοιο δώρο στο Αγρίνιο; Ντροπή. Αν θέλετε να διαβάσετε με λεπτομέρειες αυτή την ιστορία, μπορείτε να τη βρείτε σε ένα σημείωμά μου στο theinsiders.gr.
Αυτή την εποχή που οι ΠΑΕ σκάνε, η μία πίσω από την άλλη, επειδή οι χρηματοδότες και οι χορηγοί έχουν αποχωρήσει και οι τυχοδιώκτες φεύγουν πανικόβλητοι από τη ζωή του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, διότι τώρα πια δεν έχει μαρμελάδα και έχει μόνο νομικές και ποινικές ευθύνες, αυτό είναι το μήνυμα που επιλέγει να στείλει το κράτος προς έναν άνθρωπο που χάνει λεφτά στο ποδόσφαιρο επειδή επιμένει να κινείται με όραμα να κάνει καλό στον τόπο του.
Τι λέει δηλαδή το κράτος σε όσους ακούν αυτή την εποχή την «έλα, βοήθα την ομάδα, μπες στο ποδόσφαιρο να προσφέρεις» πρόταση από τους παράγοντες των συλλόγων; Τους προειδοποιεί να μείνουν μακριά, για να μην μπλέξουν…
Και μακάρι βεβαίως να συνέβαιναν αυτά τούτη την εποχή μόνο στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Πάνω στα «χρόνια πολλά» εντόπισα έναν φίλο σε ξένη χώρα. Δεν πήγε για διακοπές, αλλά για να ανοίξει μια εταιρεία με διεθνή δραστηριότητα. Διότι έχασε προηγουμένως χρόνο και χρήμα σε μια μάταιη προσπάθεια να ανοίξει ελληνική εταιρεία με διεθνή δραστηριότητα. Θα το έκανε, μολονότι εδώ θα δούλευε για το κράτος, ενώ εκεί που έφτιαξε τώρα την έδρα της θα αποδίδει μόνο το 20% των κερδών του.
Ακόμη και σήμερα, που το πιστόλι της σημαδεύει τον κρόταφο, η Ελλάδα δεν αλλάζει. Διότι η λαμογιά της δεν την αφήνει να αλλάξει.
Πηγή: sport-fm.gr

"Μεταξύ μας δεν θέλω τέτοια… Αντρες είμαστε!"

Τι θέση πήρε ο προπονητής της ΑΕΚ μετά τις συζητήσεις που υπήρχαν σήμερα εντός των αποδυτηρίων για όσα μετέφεραν οι αρχηγοί μετά την κουβέντα με τον Αδαμίδη – Μουρμούρες, ένταση και αντιδράσεις…

"Μεταξύ μας δεν θέλω τέτοια… Αντρες είμαστε!"
Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ περίμεναν σχεδόν μισή ώρα με αγωνία στα αποδυτήρια… Ανέμεναν θετικά νέα από την συνάντηση των αρχηγών με τον Σταύρο Αδαμίδη, καθώς θεωρούσαν ότι για να τους καλέσει ο πρόεδρος θα είχε κάτι χειροπιαστό να τους πει.
Αντιθέτως, άκουσαν σχεδόν σοκαρισμένοι τον Τραϊανό Δέλλα να μπαίνει μέσα και να λέει "δεν έχουμε κανένα νέο. Τίποτα…". Οι πρώτες μουρμούρες έγιναν… ένταση.
Αρκετοί παίκτες της ΑΕΚ αντέδρασαν έντονα για το γεγονός ότι σχεδόν ένα μήνα μετά από την Γ.Σ. της ΠΑΕ και την ανακοίνωση τους, δεν έχει βρεθεί λύση στο τεράστιο οικονομικό πρόβλημα της Ενωσης. Και το γεγονός ότι περίμεναν θετικά νέα και άκουσαν (ξανά) υποσχέσεις δηλαδή… τίποτα, εξόργισε πολλούς από αυτούς.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αρκετοί ξένοι ποδοσφαιριστές αντέδρασαν. Κάποιοι ξεπέρασαν και τα όρια, αλλά εκεί παρενέβη ο Νίκος Κωστένογλου και πήρε τον λόγο αμέσως.
"Μεταξύ μας δεν θέλω τέτοια… Αντρες είμαστε και όποιος έχει πρόβλημα και δεν αντέχει, να πάει κάτω στον πρόεδρο. Κανείς μας δεν παίρνει χρήματα κάτω από το τραπέζι, όλοι μας βιώνουμε το πρόβλημα. Ο καθένας όπως μπορεί. Αλλά είμαστε επαγγελματίες, άντρες και τα αποδυτήρια πρέπει να είναι ενωμένα. Οποιος δεν μπορεί να το πει τώρα". Κάπου εκεί τα πνεύματα ηρέμησαν, δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις και η ομάδα βγήκε για προπόνηση.
Η εσωτερική ένταση όμως «μαρτυρά» ότι η υπομονή έχει τελειώσει για πολλούς εντός των αποδυτηρίων της Ενωσης. Και πλέον ο καθένας ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής καλείται να πάρει τις αποφάσεις του για το μέλλον του και την καριέρα του. Η ΑΕΚ εκπέμπει SOS και τα αποδυτήρια (παίκτες – προπονητής) μέχρι στιγμής κρατούν την ΑΕΚ "όρθια". Αν πάψει να ισχύει και αυτό…
Πηγή: aek365.gr

FIBA: Το κάρφωμα της χρονιάς του Κερούς (ΒΙΝΤΕΟ)

Η παγκόσμια ομοσπονδία μπάσκετ "ανέβασε" στην ιστοσελίδα της στο Facebook το κάρφωμα του Σέρτζιο Κερούς στον αγώνα Άρης - Ολυμπιακός με την ένδειξη "κάρφωμα της χρονιάς"! Θυμηθείτε το σε βίντεο.


FIBA: Το κάρφωμα της χρονιάς του Κερούς (ΒΙΝΤΕΟ)

Δύο μήνες εκτός ο Τζινόμπιλι!!

Πολύ άσχημα ξεκίνησε η νέα σεζόν στο ΝΒΑ για τον Τζινόμπιλι, καθώς θα χρειαστεί να υποβληθεί σε εγχείριση στο αριστερό χέρι το οποίο έσπασε στον αγώνα με τη Μινεσότα τη Δευτέρα.

Δύο μήνες εκτός ο Τζινόμπιλι!
Αυτό σημαίνει ότι ο 34χρονος Αργεντινός γκαρντ των Σαν Αντόνιο Σπερς, θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο μήνες!
Μάλιστα όπως έγραψε ο ίδιος στην σελίδα του στο Twitter, στο χέρι του θα τοποθετηθεί μια βιδωτή πλάκα, ώστε να αποκατασταθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το σπασμένα πέμπτο μετακάρπιο
Σημειώνεται ότι ο Τζινόμπιλι είναι αριστερόχειρας συνεπώς το πρόβλημα είναι σημαντικό, καθώς τραυματίστηκε στο χέρι με το οποίο σουτάρει. Επίσης πρέπει να πούμε ότι τα τελευταία χρόνια έχει ταλαιπωρηθεί αρκετές φορές από τραυματισμούς.
Ενδεικτικά να θυμίσουμε ότι την παραμονή των πλέι οφ είχε στραμπουλίξει τον αγκώνα του, ενώ πριν από τρία χρόνια είχε χάσει ολόκληρη την post season λόγω ενός τραυματισμού στον αστράγαλο…
Πηγή: sentragoal.gr

Ελαστικό χωρίς αέρα!!

Η ιαπωνική εταιρεία κατασκευής ελαστικών Bridgestone αναφέρει... "εξελίξαμε ένα ελαστικό χωρίς αέρα, το οποίο στο μέλλον θα μπορούσε να αποδειχθεί μία βιώσιμη και φιλικότερη προς το περιβάλλον εναλλακτική πρόταση σε σχέση με τα κλασικά ελαστικά".

Ελαστικό χωρίς αέρα!
Στόχος της εταιρίας είναι να συμμετάσχει ενεργά στη δημιουργία μίας περισσότερο βιώσιμης κοινωνίας, με ιδιαίτερη έμφαση σε τρεις τομείς –την ενίσχυση της οικολογίας, τη διατήρηση των πηγών ενέργειας και τη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα. Το ελαστικό χωρίς αέρα θα συμβάλλει σε ένα υγιέστερο περιβάλλον, όχι μόνο επί του παρόντος αλλά και για τις μελλοντικές γενιές.

Τα ελαστικά χωρίς αέρα έχουν λιγότερες επιπτώσεις στο περιβάλλον σε σχέση με τα κλασικά ελαστικά αλλά μέχρι τώρα αντίστοιχες ιδέες ελαστικών αποδείχθηκαν πολύπλοκες για μαζική παραγωγή. Η Bridgestone εξέλιξε την τεχνολογία αυτή με σκοπό την πρακτική εφαρμογή.

Χάρη στη μοναδική κατασκευή των ακτινών, που εκτείνονται κατά μήκος των εσωτερικών πλευρών των ελαστικών και υποστηρίζουν το βάρος του οχήματος, δεν υπάρχει καμία ανάγκη να συμπληρώνετε τακτικά τον αέρα των ελαστικών, γεγονός που σημαίνει ότι τα ελαστικά απαιτούν λιγότερη συντήρηση. Παράλληλα, εξαλείφεται η ανησυχία για κλαταρίσματα. Επιπλέον, η κατασκευή της ακτίνας εντός του ελαστικού αποτελείται από επαναχρησιμοποιήσιμη, θερμοπλαστική ρητίνη και κατά μήκος της γόμας στο τμήμα του πέλματος, τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι 100% ανακυκλώσιμα. Ως αποτέλεσμα, τα ελαστικά θέτουν νέα πρότυπα στους τομείς του περιβάλλοντος, της ασφάλειας και της αναπαυτικότητας.

Η Bridgestone επιδιώκει την τεχνολογική εξέλιξη με στόχο την επίτευξη μίας αυτό – ανανεώσιμης διαδικασίας, η οποία θα δρα προληπτικά, μεγιστοποιώντας την κυκλική χρήση των πηγών από φθαρμένα ελαστικά σε νέα ελαστικά καθώς και τη χρήση ανακυκλώσιμων πηγών. Το ελαστικό χωρίς αέρα, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο περίπτερο της Bridgestone, στην 42η Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο. Μία συνθετική ρητίνη, που γίνεται εύκαμπτη όταν ζεσταίνεται, μπορεί να μορφοποιηθεί σε ποικιλία σχημάτων και σκληραίνει όταν ψυχραίνεται. Οι αλλαγές από θερμό σε ψυχρό μπορούν γενικά να επαναλαμβάνονται, γεγονός που καθιστά εύκολο το καλούπωμα και την ανακύκλωση των υλικών».
Βέβαια αυτή η τεχνολογία θα χρειαστεί καιρό να περάσει στα αυτοκίνητα παραγωγής, αλλά σκεφτείτε πόσο έχουν προοδεύσει τα ελαστικά από την εποχή που απαιτούνταν η χρήση σαμπρέλας στο εσωτερικό τους.
Πηγή: protothema.gr

Το πήρε χαμπάρι η αστυνομία για το "Καυτατζόγλειο"

Η αστυνομία πήρε χαμπάρι ότι ο αγώνας Δόξα Δράμας – Ολυμπιακός μυρίζει μπαρούτι και απαγόρευσε να δοθούν εισιτήρια στους φιλοξενούμενους, όπως ανακοίνωσε η Δόξα.

Το πήρε χαμπάρι η αστυνομία για το "Καυτατζόγλειο"
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
"Από την Π.Α.Ε. «Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ» ανακοινώνεται ότι τα εισιτήρια τα οποία έχουν εκδοθεί για τον αγώνα της Κυριακής 08/01/12 και ώρα 19.30΄ , μεταξύ της Π.Α.Ε. «Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ» - Π.Α.Ε. «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» θα διατεθούν για να καλύψουν αποκλειστικά και μόνο τις ανάγκες των φίλων της ομάδας μας και των φίλων του ποδοσφαίρου που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν αυτό το εξαιρετικής σημασίας παιχνίδι της Super League μεταξύ δυο ιστορικών ομάδων.
Μετά από απαγόρευση της αστυνομικής διεύθυνσης Θεσσαλονίκης αφενός δεν θα δοθούν εισιτήρια στην Π.Α.Ε. «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» αφετέρου δεν προβλέπεται χώρος φιλοξενίας για τους τυχόν μεμονωμένους φιλάθλους του, στους οποίους θα απαγορευτεί η προσέγγιση προς το στάδιο.
Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Κυριακή 08/01/12 από τις 1 το μεσημέρι έως την λήξη του ημιχρόνου δηλαδή μέχρι τις 8.30 ΄ μ.μ. από τα εκδοτήρια επί της οδού Αγ. Δημητρίου.
Επίσης, σας γνωστοποιούμε ότι εισιτήρια του αγώνα διατίθενται στην Δράμα , από τα γραφεία της ομάδας και πρακτορεία ΠΡΟΠΟ της Δράμας".

Η ευτυχισμένη οικογένεια Ζαγοράκη (ΦΩΤΟ)

Διπλή χαρά για τον Θοδωρή Ζαγοράκη και την Ιωάννα Λίλη ανήμερα της Πρωτοχρονιάς αφού η μικρή τους κόρη, Μαρία, έκλεισε τα πέντε της χρόνια.

Η ευτυχισμένη οικογένεια Ζαγοράκη (ΦΩΤΟ)
Το γλυκό κοριτσάκι, μοιάζει εκπληκτικά στον μπαμπά, είχε την ευκαιρία να απολαύσει ένα τέλειο παιδικό πάρτι με πολλά μπαλόνια, παιχνίδια και καρτούν.

Ο φωτογραφικός φακός του "Hello" ήταν εκεί και απαθανάτισε στιγμές από την γιορτή και την περήφανη μαμά, Ιωάννα Λίλη αγκαλιά με τον γιο της.
Πηγή: athensbars.gr

"Δεν μπορεί να χαθεί αυτό το πρωτάθλημα"

Ο Νίκος Αλέφαντος λέει ποιο θα είναι το κάζο του αιώνα για τον φετινό Ολυμπιακό, τι είδε χθες στο Καραϊσκάκη και τι θέλει να δει στη συνέχεια. Τα πάντα όλα λέμε...

"Δεν μπορεί να χαθεί αυτό το πρωτάθλημα"
• Το ματς του Παναθηναϊκού δεν το είδα ολόκληρο γιατί έπρεπε να φύγω για το Καραϊσκάκη. Δεν ήταν καλός ο Παναθηναϊκός, έχω πει ότι ο Λέτο είναι σχεδόν όλος ο Παναθηναϊκός, του έλειπε και ο Κουίνσι, δεν έχει πάγκο ο Παναθηναϊκός, τι να λέμε. Δεν έχει επιλογές, δεν έχει εναλλακτικές λύσεις. Δεν μπορεί να χτυπήσει τον Ολυμπιακό στην πορεία του πρωταθλήματος.
• Εκτός και να πέσουν όντως Αραβικά λεφτά και κάνει άμεσα μεταγραφές ο ΠΑΟ. Χρειάζεται σοβαρή ενίσχυση, ο Γενάρης τώρα θα κρίνει το αν θα χτυπήσει ο Παναθηναϊκός το πρωτάθλημα. Θα μπουν οι Άραβες; Θα κάνουν μεταγραφές;Έτσι πάντως ο Παναθηναϊκός δεν θα αντέξει.
• Δεν μπορεί να χαθεί αυτό το πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό, θα είναι το κάζο του αιώνα αν το χάσει. Ήδη, για πλάκα κάλυψε τη διαφορά των 5 βαθμών που του είχε πάρει ο Παναθηναϊκός. Μιλάμε για ένα πρωτάθλημα που η ΑΕΚ παίζει με ένα υλικό που δεν θυμάμαι ποτέ να έχει αυτήν τη φτώχεια, ο ΠΑΟΚ έχασε τον Βιερίνια και τον Κοντρέρας, ο Άρης έχει τα δικά του σοβαρά προβλήματα, ο Ηρακλής εξαφανίστηκε από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα, ο Παναθηναϊκός ασχολείται 3 μήνες με τον Τσάκα και ψάχνει επειγόντως λεφτά, πού είναι ρε παιδιά οι ομάδες;
Μπλέξαμε με την κρίση, μπλέξαμε, τι μπάλα θα βλέπουμε τα επόμενα χρόνια στην Ελλάδα. Το μόνο φερέγγυο σωματείο είναι ο Ολυμπιακός, λόγω του Μαρινάκη που τους έχει όλους πληρωμένους, μισθοί, μεταγραφές, συμβόλαια, πάγκο, ρόστερ, τεχνικούς διευθυντές, σκάουτερς, μάνατζερς, προπονητές, παίκτες, όλοι τρώνε καλά. Πέσανε καταστροφές στους άλλους, ναυαγήσανε οι ομάδες, αγωνίζονται να μην φαλιρίσουν. Δεν είναι καλό αυτό για το πρωτάθλημα και για το ποδόσφαιρό μας.
• Ο Ολυμπιακός με τον Ατρόμητο δεν ξέρω αν φταίνε οι γιορτές, ήταν ο χειρότερος Ολυμπιακός που έχω δει φέτος στο Καραϊσκάκη. Καμία σχέση η μπάλα που παίζει στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός με τη μπάλα που βλέπαμε πέρσι. Πέρσι υπήρχαν πολλά ματς που βλέπαμε ωραία μπάλα, γρήγορο ποδόσφαιρο, κοντά οι γραμμές, πολύ τρέξιμο, πίεση. Φέτος βλέπω ζόρια. Σε πολλά ματς λέμε «άντε να σφυρίξει τη λήξη να γλιτώσουμε τη γκέλα».
• Με τέτοιες απουσίες ο Ατρόμητος και μας έκλεισε στο τελευταίο τέταρτο στην περιοχή μας, να μην φάμε την ισοφάριση. Το έχω ξαναπεί, η τριάδα Μοντέστο- Μανιάτης- Φουστέρ δεν είναι για να παίζει με αντίπαλο που κλείνεται, δεν μπορεί να σου παράγει ποδόσφαιρο, έχεις πρόβλημα. Λείπει πολύ ο Ιμπαγάσα να χρωματίσει τον Ολυμπιακό. Λείπουν πολύ και 2-3 μεταγραφές που δεν έπιασαν και τις είχαμε ανάγκη να πιάσουν σε θέσεις που πονάμε.
• Τουλάχιστον μέσα στο Καραϊσκάκη ας βλέπουμε την τριάδα μπροστά Πάντελιτς, Μιραλάς, Τζιμπούρ να παίξουν μαζί, να πιέσουν τον αντίπαλο, να δούμε πιο επιθετική μπάλα.
• Τι ήταν αυτό με την κόρη του Φαίδωνα Κωνσταντουδάκη, τη δημοσιογράφο που πέθανε. Τέτοιος πόνος δεν υπάρχει άλλος για τον πατέρα. Συλλυπητήρια στο φίλο μου και αδερφό μου Φαίδωνα, τον μεγάλο δημοσιογράφο Φαίδωνα, 50 χρόνια τον διαβάζω, στο «ΦΩΣ» του Θεόδωρου Νικολαίδη. Τέτοια κοπελάρα και να φύγει έτσι άδικα από τη ζωή, χρυσή οικογένεια, χρυσοί άνθρωποι, ο Θεός να τους δίνει δύναμη να αντέξουν να τη θυμούνται.

πηγή: katimagiko.gr

Καυτά κορίτσια μας δείχνουν τα εσώρουχά τους! (ΦΩΤΟ)

Είναι το ευαίσθητο σημείο των ανδρών το κομμάτι αυτό που θα δούμε παρακάτω, από αυτά τα καυτά κορίτσια που έχουν βγάλει έξω τα εσώρουχα τους θα τα δούμε σε διάφορα χρώματα.

Καυτά κορίτσια μας δείχνουν τα εσώρουχά τους! (ΦΩΤΟ)
Πηγή: sportygossip.com