Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Τι θα γίνει με Ολυμπιακούς και ΠΑΟΚτσήδες στο Καυτατζόγλειο;

Μυρίζει μπαρούτι η κατάσταση στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή...


Τι θα γίνει με Ολυμπιακούς και ΠΑΟΚτσήδες στο Καυτατζόγλειο;
Η αστυνομία έχει ανάψει κόκκινο για την οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη για το ματς που θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 19:30 στο Καυτατζόγλειο, με γηπεδούχο την Δόξα Δράμας.
Παρά ταύτα, εκτός από τους φίλους της γηπεδούχου ομάδας αναμένεται να βρεθούν μεμονωμένα και υπ' ευθύνη τους οπαδοί του Ολυμπιακού. Επιπλέον, όπως ανακοινώθηκε από τους συνδέσμους του ΠΑΟΚ, στο γήπεδο αναμένεται να βρεθούν και οπαδοί του Δικέφαλου.
Αυτό δυσκολεύει κατά πολύ το έργο της αστυνομίας, ενώ η καυστική ανακοίνωση των οπαδών του ΠΑΟΚ ανάβει φωτιές και αναμένεται να προσπαθήσουν να βρεθούν στο γήπεδο ακόμη περισσότεροι φίλοι του Ολυμπιακού.
Άλλωστε, παρά την απαγόρευση, η επίσημη Δόξα Δράμας έχει εκδώσει ανακοίνωση για το πως θα προμηθευτούν οι μεμονωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού τα εισιτήριά τους...
Η Πολιτεία και οι αστυνομικές αρχές φοβούνται πιθανές συγκρούσεις τόσο στο γήπεδο όσο και έξω από αυτό, και γι΄αυτό θα πρέπει να βρεθεί λύση άμεσα μια και θα την πληρώσουν πάλι τα συνήθη "θύματα" ...βιτρίνες, σταθμευμένα αυτοκίνητα, καθίσματα, κάδοι κλ.π.
Τέλος, θα πρέπει να γίνουν και οι απαραίτητες διευκρινήσεις, αφού ο επίσημος Ολυμπιακός δεν πρόκειται να ζητήσει εισιτήρια και δεν θα φέρει καμία ευθύνη για τους παρευρισκόμενους ερυθρόλευκους φιλάθλους, όπως και ο Παναθηναϊκός για τους οπαδούς του που βρέθηκαν στο Αγρίνιο την Τετάρτη.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: