Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

"Έχετε εσείς να μου πείτε παίκτη;"

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ζήτησε... βοήθεια από τους δημοσιογράφους για τη μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού, ενώ δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση του Ολυμπιακού κόντρα στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

"Έχετε εσείς να μου πείτε παίκτη;"
«Ήταν ένα καλό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό. Ήταν δύσκολο να το ετοιμάσουμε επειδή δεν είχαμε αγώνα στις 28 Δεκεμβρίου και έδωσα τέσσερις μέρες ρεπό στους παίκτες μου. Δεν ήξερα αν θα βρούμε ρυθμό απέναντι σε μια ομάδα που μου αρέσει το παιχνίδι της. Έχει έλεγχο του ρυθμού και καλή δημιουργία» είπε αρχικά ο Σέρβος κόουτς και στη συνέχεια τόνισε πως «τα παιδιά βελτιώνονται. Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν το καλύτερο μας. Κάναμε κάποια φάουλ βέβαια απίστευτα σε αυτό το διάστημα. Ο Πανιώνιος έβαλε κάποιους πόντους από βολές και φταίμε εμεις γι' αυτό. Είχαμε καλή ομαδικότητα και σε άμυνα και σε επίθεση. Δεν θέλω να ξεχωρίζω παίκτες και να πω ότι ο Γλυνιαδάκης ήτα ο καλύτερος ή ο Άντιτς δεν ήταν καλός που είχε τέτοια απόδοση. Το μεγαλύτερο πρόβλημα μας ήταν οι λίγες ασιστ».
Για τον τραυματισμό του Δημήτρη Κατσίβελη, επισήμανε πως «μείναμε χωρίς έναν παίκτη ακόμα σήμερα. Είχαμε συζήτηση με τον πρόεδρο της παγκόσμιας ομοσπονδίας προπονητών. Και εγώ είπα ότι πρέπει να βάλουμε όρο να προστατεύουμε τους παίκτες. Είμαι σίγουρος ότι δεν ήταν σκόπιμο το φάουλ του Σαρικόπουλου , αλλά σε άλλα ματς γίνονται σκόπιμα φάουλ. Δυστυχώς έχουμε έναν τραυματισμό παραπάνω. Χρειάζεται προσοχή».
Όσο για το ενδεχόμενο μεταγραφής, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς είπε πως «δεν υπάρχουν παίκτες. Έχετε εσείς παίκτη να μου πείτε; Εγώ θα τον υπογράψω αμέσως, αν υπάρχει παίκτης. Παρακαλώ για βοήθεια. Να προτείνω το βράδυ να τον υπογράψουμε. Δουλείά σας είναι να γράφετε για τους παίκτες. Τώρα ο Γλυνιαδάκης θα ζητήσει νέο συμβόλαιο (γέλια). Αυτή η πληροφορία για Μπενγκά δεν υπάρχει. Ρωτήστε αυτόν που σας έδωσε την πληροφορία. Υπάρχουν ονόματα όπως ο... Δεν είναι τίποτα έτοιμο να πούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: