Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

"Μεταξύ μας δεν θέλω τέτοια… Αντρες είμαστε!"

Τι θέση πήρε ο προπονητής της ΑΕΚ μετά τις συζητήσεις που υπήρχαν σήμερα εντός των αποδυτηρίων για όσα μετέφεραν οι αρχηγοί μετά την κουβέντα με τον Αδαμίδη – Μουρμούρες, ένταση και αντιδράσεις…

"Μεταξύ μας δεν θέλω τέτοια… Αντρες είμαστε!"
Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ περίμεναν σχεδόν μισή ώρα με αγωνία στα αποδυτήρια… Ανέμεναν θετικά νέα από την συνάντηση των αρχηγών με τον Σταύρο Αδαμίδη, καθώς θεωρούσαν ότι για να τους καλέσει ο πρόεδρος θα είχε κάτι χειροπιαστό να τους πει.
Αντιθέτως, άκουσαν σχεδόν σοκαρισμένοι τον Τραϊανό Δέλλα να μπαίνει μέσα και να λέει "δεν έχουμε κανένα νέο. Τίποτα…". Οι πρώτες μουρμούρες έγιναν… ένταση.
Αρκετοί παίκτες της ΑΕΚ αντέδρασαν έντονα για το γεγονός ότι σχεδόν ένα μήνα μετά από την Γ.Σ. της ΠΑΕ και την ανακοίνωση τους, δεν έχει βρεθεί λύση στο τεράστιο οικονομικό πρόβλημα της Ενωσης. Και το γεγονός ότι περίμεναν θετικά νέα και άκουσαν (ξανά) υποσχέσεις δηλαδή… τίποτα, εξόργισε πολλούς από αυτούς.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αρκετοί ξένοι ποδοσφαιριστές αντέδρασαν. Κάποιοι ξεπέρασαν και τα όρια, αλλά εκεί παρενέβη ο Νίκος Κωστένογλου και πήρε τον λόγο αμέσως.
"Μεταξύ μας δεν θέλω τέτοια… Αντρες είμαστε και όποιος έχει πρόβλημα και δεν αντέχει, να πάει κάτω στον πρόεδρο. Κανείς μας δεν παίρνει χρήματα κάτω από το τραπέζι, όλοι μας βιώνουμε το πρόβλημα. Ο καθένας όπως μπορεί. Αλλά είμαστε επαγγελματίες, άντρες και τα αποδυτήρια πρέπει να είναι ενωμένα. Οποιος δεν μπορεί να το πει τώρα". Κάπου εκεί τα πνεύματα ηρέμησαν, δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις και η ομάδα βγήκε για προπόνηση.
Η εσωτερική ένταση όμως «μαρτυρά» ότι η υπομονή έχει τελειώσει για πολλούς εντός των αποδυτηρίων της Ενωσης. Και πλέον ο καθένας ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής καλείται να πάρει τις αποφάσεις του για το μέλλον του και την καριέρα του. Η ΑΕΚ εκπέμπει SOS και τα αποδυτήρια (παίκτες – προπονητής) μέχρι στιγμής κρατούν την ΑΕΚ "όρθια". Αν πάψει να ισχύει και αυτό…
Πηγή: aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: