Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Ικανοποιημένος παρά την ήττα!!

Μπορεί ο Ατρόμητος να έχασε από τον Ολυμπιακό, αλλά ο Γιώργος Δώνης δήλωσε ικανοποιημένος, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στον Τάσο Καραμάνο.

Ικανοποιημένος παρά την ήττα
Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Γιώργου Δώνη:
Για τον αγώνα: "Μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου στον αγωνιστικό χώρο. Ξέρατε ότι είχαμε πολλές και σημαντικές απουσίες για αυτό το παιχνίδι. Στο κομμάτι της τακτικής που δουλέψαμε στο πρώτο ημίχρονο, στο 4-4-2, περιορίσαμε τον Ολυμπιακό, που είχε μία ή δύο ευκαιρίες σε αυτό το διάστημα. Από την στιγμή που σκόραρε, γυρίσαμε στο γνωστό μας σύστημα, 4-3-3.
Όσο περνούσε ο χρόνος, φάνηκε ότι η ομάδα μας είναι καλά προπονημένη και φέραμε τον Ολυμπιακό σε δύσκολη θέση σε αρκετές περιπτώσεις. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά που αγωνίστηκαν. Βάλαμε τόσους νέους παίκτες στην εντεκάδα και είδαμε ότι συμπεριφέρθηκαν τόσο πειθαρχημένα. Δεν γίνεται να μην είμαι ικανοποιημένος".
Για τον Καραμάνο: "Θέλω να σταθώ ιδιαίτερα στον Τάσο Καραμάνο. Ο Ατρόμητος έχει να κερδίσει πολλά από τον συγκεκριμένο παίκτη, ο οποίος μέρα με τη μέρα εξελίσσεται".
Για τον τρόπο που προσπάθησε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό: "Ξέρουμε ποια είναι τα θετικά και τα αρνητικά της ομάδας μας. Έχοντας τόσες αλλαγές κοιτάξαμε να περιορίσαμε τους χώρους στο πρώτο ημίχρονο. Δεν είχαμε την ποιότητα με την μπάλα στα πόδια για να δημιουργήσουμε περισσότερα προβλήματα στον Ολυμπιακό. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν η ομάδα με τις περισσότερες δυνάμεις και απειλήσαμε τον αντίπαλο.
Δεν υπάρχει δικαιοσύνη στο ποδόσφαιρο. Όποιος βάλει την μπάλα στα δίχτυα κερδίζει. Θέλουμε να βελτιωθούμε στα εκτός έδρας παιχνίδια, καθώς αν εξαιρεθεί ο αγώνας με τον Άρη, ήμασταν ανοιχτοί στην αμυντική μας λειτουργία. Θέλουμε να βελτιωθούμε εκτός έδρας και διατηρώντας την καλή έδρα που έχουμε, να φτάσουμε στην πεντάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: