Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Δεν έχουμε πρωταθλητή χειμώνα!!

Όπως τα κατάφεραν φέτος στη Λίγκα, δεν υπάρχει πρωταθλητής χειμώνα και θα πρέπει να περιμένουμε ως τα τέλη Γενάρη για να τον μάθουμε! Καλό;

Δεν έχουμε πρωταθλητή χειμώνα!
Θεωρητικά, απόψε ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος του φετινού πρωταθλήματος και στη βαθμολογία πρωτοπόρος είναι ο Ολυμπιακός, μόνο που δεν είναι πρωταθλητής χειμώνα!
Οι ερυθρόλευκοι έχουν δύο αγώνες περισσότερους από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος βρίσκεται στο -6 από την πρώτη θέση και έχει να δώσει μέσα στον Γενάρη δύο εξ αναβολής ματς. Οι πράσινοι στις 18/1 θα υποδεχτούν στο ΟΑΚΑ τη Δόξα Δράμας και στις 25/1 τον Λεβαδειακό.
Αν και εφόσον, ο Παναθηναϊκός κάνει το 2x2, θα ισοβαθμήσει με τον Ολυμπιακό στην πρώτη θέση.
Σύμφωνα με τα κριτήρια ισοβαθμίας της Σούπερ Λίγκας, σε περίπτωση ισοβαθμίας μετράει πρώτα τα αποτελέσματα των μεταξύ τους αγώνων. Το 1-1 του "Καραϊσκάκη" σημαίνει οτι πάμε στο δεύτερο κριτήριο, το οποίο είναι η διαφορά των γκολ.
Αυτή τη στιγμή, ο Ολυμπιακός έχει +24 και ο Παναθηναϊκός +15, πράγμα που σημαίνει οτι αν διατηρηθεί αυτο το goal average και αν οι πράσινοι κάνουν το 2x2, θα πρέπει να βάλουν... 10 γκολ περισσότερα από τους ερυθρόλευκους για να βγουν αυτοί πρωταθλητές χειμώνα.
Βέβαια, έχουμε καιρό ακόμα μέχρι τις 25 Γενάρη... Σούπερ Λίγκα είναι αυτή...
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: