Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Μάικ, ο διπλός ...εισπράκτορας!!

Απίστευτα πράγματα έγιναν στο Μαρούσι με τα χρέη προς τον Χόμαν, καθώς στην υπόθεση μπλέχτηκε ο ...μισός Παναθηναϊκός, με Μάικ Μπατίστ και Βασίλη Κωνσταντίνου! Δείτε τι έγινε...

Μάικ, ο διπλός ...εισπράκτορας!
Το θέμα έχει ως εξής: Ο Χόμαν ζήτησε από τον Μπατίστ να πάει και να παραλάβει από την ΚΑΕ Αμαρουσίου τα χρήματα που του χρωστούσαν, με τον Αμερικανό άσο του Παναθηναϊκού να κάνει πράξη την επιθυμία του συμπατριώτη του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες παρέλαβε έναν φάκελο με 25 χιλ. ευρώ για λογαριασμό του Χόμαν και όλα έδειχνα να έχουν πάρει τον δρόμο τους.
Σωστά; Όχι! Γιατί όπως έμαθε ο σκύλος λίγο πριν από την έναρξη του παιχνιδιού του Παναθηναϊκού εναντίον του Περιστερίου, ο πρόεδρος του Αμαρουσίου, Βασίλης Κωνσταντίνου, πήγε στο ΟΑΚΑ και πήρε πίσω τα λεφτά από τον Μπατίστ! Ο λόγος είναι ότι ο Χόμαν και η πλευρά του δεν ενημέρωσαν τη ΦΙΜΠΑ για την εξόφληση, με αποτέλεσμα να μην φαίνεται πουθενά ότι τα χρήματα έχουν δοθεί!
Ο... εισπράκτορας Μπατίστ, μετά και από προτροπή και του Παναθηναϊκού, παρέδωσε τα χρήματα προκειμένου να μην βρει τον μπελά του, σε μία υπόθεση που όσο συνεχίζεται γίνεται όλο και πιο... αστεία!
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: