Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Οι υποψήφιοι MVP και Best Goal της αγωνιστικής!!

Στους υποψήφιους για τα βραβεία της 15ης αγωνιστικής δεν υπάρχει παρουσία από ομάδα του τέως ΠΟΚ, ενώ ο Κλάους Αθανασιάδης του ΠΑΟΚ είναι για MVP και ο Ανρί Καμαρά για best goal.

Οι υποψήφιοι MVP και Best Goal της αγωνιστικής
Aναλυτικά:
MVP 1 Ανδρέας Σάμαρης: Ο παίκτης του Πανιωνίου ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του και είχε και μία ασίστ στη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης με 2-0.
MVP 2 Ζόντι Βιβιανί: Ο τερματοφύλακας της Ξάνθης έκοβε(και ο Μαρκόφσκι "έραβε" με δύο γκολ) στη νίκη της "ακριτικής" ομάδας επί του Εργοτέλη στο Ηράκλειο με 2-1.

MVP 3 Στέφανος Αθανασιάδης: Με μία ασίστ και δύο γκολ δεν αμφισβητείται ότι έκανε τα πάντα για να νικήσει ο ΠΑΟΚ τον Λεβαδειακό με 3-1.
GOAL 1 Μάρκο Μαρκόφσκι: Πανέμορφο γκολ από τον επιθετικό της Ξάνθης με απευθείας σουτ μετά από σέντρα. Γκολ που έβαλε τις βάσεις για την ολική ανατροπή της ομάδας του που έκανε το 1-0 του Εργοτέλη, 1-2 υπέρ της.
GOAL 2 Στέφανο Ναπολεόνι: Κάτι θα έχει να θυμάται και ο Λεβαδειακός από την Τούμπα, παρά την ήττα με 3-1. Αυτό είναι το γκολ του Ναπολεόνι που πλάσαρε τον Γλύκο έξω από την περιοχή και μείωσε σε 3-1.

GOAL 3 Ανρί Καμαρά: Ομαδική προσπάθεια του Παναιτωλικού που κατέληξε στο γκολ του Καμαρά που έκανε το 1-0 επί του Παναθηναϊκού σε ένα ματς που οι "πράσινοι" κατάφεραν να ισοφαρίσουν στις καθυστερήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: