Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Έτοιμα τα "αραβικά" στόπερ για ΠΑΟ!!

Εμείς απορούμε με την ανησυχία στον Παναθηναϊκό. Τραυματίστηκε, λέει, ο Μπουμσόνγκ, ενώ φεύγει για το Κόπα Άφρικα ο Καντέ, άρα πρέπει επειγόντως να γίνει μεταγραφή στόπερ, αφού μείνανε ετοιμοπόλεμοι μόνο οι Σαριέγκι, Μπίαρσμιρ, άντε και ο Βύντρα.

Έτοιμα τα "αραβικά" στόπερ για ΠΑΟ!
Ποιο είναι το πρόβλημα, όμως; Είναι δυνατόν κοτζάμ Παναθηναϊκός, με τόσους Άραβες και Τσάκες, να έχει τέτοιες ψευτοανησυχίες; Σιγά τα αυγά.
Αύριο το πρωί, λοιπόν, ο Τσάκας και οι λοιποί Άραβες πλούσιοι θα το έχουν λύσει το θέμα. Εδώ αγοράζουν Ροναλντίνιους. Θα κωλώσουν σε ένα σέντερ μπακ; Πάντα, άλλωστε, οι στόπερ είναι φτηνότεροι από τους γκολτζήδες.
Ο Τσάκας, λοιπόν, και τα Ηνωμένα Αραβικά Φραγκάτα θα δώσουν την λύση με το που θα ξημερώσει. Ήδη, δηλαδή, θα έχουν ξεχυθεί στην αγορά για να βρούνε παίκτη, έτσι ώστε να μην στεναχωριέται νυχτιάτικα ο Φερέιρα.
Ο Τέρι που έχει σκυλοβαρεθεί στην μέτρια φέτος Τσέλσι; Ο Πικέ που χόρτασε κούπες στην Μπάρτσα και θέλει να αλλάξει κλίμα; Ο Ρίο Φέρντιναντ; Ο Πέπε της Ρεάλ που μπορεί να παίξει, αν χρειαστεί, και σαν αμυντικό χαφ, στην περίπτωση που τραυματιστεί ο Σιμάο; Διαλέχτε! Όλο και κάποιος θα είναι εύκαιρος για να πάει στον Παναθηναϊκό μέχρι τέλος Γενάρη. Καθαρίζει ο Τσάκας! Κι αν δεν καθαρίσει ο Τσάκας, θα καθαρίσουν οι πρίγκιπες. Μείνετε ήσυχοι, δηλαδή.
Τι, δηλαδή; Θα αφήσουν έτσι την ομάδα οι επενδυτές του Παναθηναϊκού; Ή νομίζετε ότι και ο Τζίγγερ, που τόσο κόπτεται για τους πράσινους, θα κοιμηθεί το βράδυ από το άγχος του; Μιλάμε τώρα ότι υπάρχει αναβρασμός από την στιγμή που έληξε το ματς στο Αγρίνιο.
Το θέμα, λοιπόν, είναι ποιος ταιριάζει να κάνει δίδυμο με τον Σαριέγκι. Εμείς νομίζουμε ότι σε αγωνιστικό επίπεδο καλύτερος θα ήταν ο Τέρι ή ο Φέρντιναντ. Κι όχι τόσο ο π.χ. Πικέ που είναι πιο ντελικάτος ή ο Πέπε που την έχει εύκολη την κόκκινη έτσι σκληρά όπως παίζει.
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: