Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

"Δεν μπορεί να χαθεί αυτό το πρωτάθλημα"

Ο Νίκος Αλέφαντος λέει ποιο θα είναι το κάζο του αιώνα για τον φετινό Ολυμπιακό, τι είδε χθες στο Καραϊσκάκη και τι θέλει να δει στη συνέχεια. Τα πάντα όλα λέμε...

"Δεν μπορεί να χαθεί αυτό το πρωτάθλημα"
• Το ματς του Παναθηναϊκού δεν το είδα ολόκληρο γιατί έπρεπε να φύγω για το Καραϊσκάκη. Δεν ήταν καλός ο Παναθηναϊκός, έχω πει ότι ο Λέτο είναι σχεδόν όλος ο Παναθηναϊκός, του έλειπε και ο Κουίνσι, δεν έχει πάγκο ο Παναθηναϊκός, τι να λέμε. Δεν έχει επιλογές, δεν έχει εναλλακτικές λύσεις. Δεν μπορεί να χτυπήσει τον Ολυμπιακό στην πορεία του πρωταθλήματος.
• Εκτός και να πέσουν όντως Αραβικά λεφτά και κάνει άμεσα μεταγραφές ο ΠΑΟ. Χρειάζεται σοβαρή ενίσχυση, ο Γενάρης τώρα θα κρίνει το αν θα χτυπήσει ο Παναθηναϊκός το πρωτάθλημα. Θα μπουν οι Άραβες; Θα κάνουν μεταγραφές;Έτσι πάντως ο Παναθηναϊκός δεν θα αντέξει.
• Δεν μπορεί να χαθεί αυτό το πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό, θα είναι το κάζο του αιώνα αν το χάσει. Ήδη, για πλάκα κάλυψε τη διαφορά των 5 βαθμών που του είχε πάρει ο Παναθηναϊκός. Μιλάμε για ένα πρωτάθλημα που η ΑΕΚ παίζει με ένα υλικό που δεν θυμάμαι ποτέ να έχει αυτήν τη φτώχεια, ο ΠΑΟΚ έχασε τον Βιερίνια και τον Κοντρέρας, ο Άρης έχει τα δικά του σοβαρά προβλήματα, ο Ηρακλής εξαφανίστηκε από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα, ο Παναθηναϊκός ασχολείται 3 μήνες με τον Τσάκα και ψάχνει επειγόντως λεφτά, πού είναι ρε παιδιά οι ομάδες;
Μπλέξαμε με την κρίση, μπλέξαμε, τι μπάλα θα βλέπουμε τα επόμενα χρόνια στην Ελλάδα. Το μόνο φερέγγυο σωματείο είναι ο Ολυμπιακός, λόγω του Μαρινάκη που τους έχει όλους πληρωμένους, μισθοί, μεταγραφές, συμβόλαια, πάγκο, ρόστερ, τεχνικούς διευθυντές, σκάουτερς, μάνατζερς, προπονητές, παίκτες, όλοι τρώνε καλά. Πέσανε καταστροφές στους άλλους, ναυαγήσανε οι ομάδες, αγωνίζονται να μην φαλιρίσουν. Δεν είναι καλό αυτό για το πρωτάθλημα και για το ποδόσφαιρό μας.
• Ο Ολυμπιακός με τον Ατρόμητο δεν ξέρω αν φταίνε οι γιορτές, ήταν ο χειρότερος Ολυμπιακός που έχω δει φέτος στο Καραϊσκάκη. Καμία σχέση η μπάλα που παίζει στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός με τη μπάλα που βλέπαμε πέρσι. Πέρσι υπήρχαν πολλά ματς που βλέπαμε ωραία μπάλα, γρήγορο ποδόσφαιρο, κοντά οι γραμμές, πολύ τρέξιμο, πίεση. Φέτος βλέπω ζόρια. Σε πολλά ματς λέμε «άντε να σφυρίξει τη λήξη να γλιτώσουμε τη γκέλα».
• Με τέτοιες απουσίες ο Ατρόμητος και μας έκλεισε στο τελευταίο τέταρτο στην περιοχή μας, να μην φάμε την ισοφάριση. Το έχω ξαναπεί, η τριάδα Μοντέστο- Μανιάτης- Φουστέρ δεν είναι για να παίζει με αντίπαλο που κλείνεται, δεν μπορεί να σου παράγει ποδόσφαιρο, έχεις πρόβλημα. Λείπει πολύ ο Ιμπαγάσα να χρωματίσει τον Ολυμπιακό. Λείπουν πολύ και 2-3 μεταγραφές που δεν έπιασαν και τις είχαμε ανάγκη να πιάσουν σε θέσεις που πονάμε.
• Τουλάχιστον μέσα στο Καραϊσκάκη ας βλέπουμε την τριάδα μπροστά Πάντελιτς, Μιραλάς, Τζιμπούρ να παίξουν μαζί, να πιέσουν τον αντίπαλο, να δούμε πιο επιθετική μπάλα.
• Τι ήταν αυτό με την κόρη του Φαίδωνα Κωνσταντουδάκη, τη δημοσιογράφο που πέθανε. Τέτοιος πόνος δεν υπάρχει άλλος για τον πατέρα. Συλλυπητήρια στο φίλο μου και αδερφό μου Φαίδωνα, τον μεγάλο δημοσιογράφο Φαίδωνα, 50 χρόνια τον διαβάζω, στο «ΦΩΣ» του Θεόδωρου Νικολαίδη. Τέτοια κοπελάρα και να φύγει έτσι άδικα από τη ζωή, χρυσή οικογένεια, χρυσοί άνθρωποι, ο Θεός να τους δίνει δύναμη να αντέξουν να τη θυμούνται.

πηγή: katimagiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: