Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Πώς να γουστΑΡΗΣ;

Έχουμε και λέμε: Ξεκινάει το πρωτάθλημα, ο Άρης έχει κάνει υπέρβαση στο μπάτζετ, αλλά δεν μπορεί να σταυρώσει νίκη. Γράφει ο Άγγελος Μενδρινός.

Πώς να γουστΑΡΗΣ;
Κάνει νέα υπέρβαση, παίρνει, λόγω Τσιώλη όσους παίκτες από τον Ολυμπιακό Βόλου μπορεί, αλλά και πάλι τίποτα. Παίρνει νέο προπονητή, τον καλύτερο κατά γενική ομολογία προπονητή στη Πολωνία, αλλά και πάλι τίποτα.
Ε, αφού έχουν αποτύχει όλα, αφού η Κέρκυρα κάνει… πλάκα στον Άρη και τον κερδίζει με 1-0, τότε η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια!
Ειλικρινά δεν μπορώ να εξηγήσω το τι φταίει σε αυτή την ομάδα. Κι ενώ από άποψη μονάδων είναι μια χαρά, όταν πρόκειται να παίξουν όλοι μαζί η εικόνα είναι απογοητευτική. Μία φορά έπαιξε καλά ο Άρης όταν υποδέχτηκε τον Παναθηναϊκό στο «Βικελίδης».
Αυτό το 3-1 είναι η μόνη σοβαρή, η μόνη αξιόλογη, προσπάθεια για να παίξει μπάλα.
Πάμε τώρα στο χθεσινό ματς. Η Κέρκυρα πέρα από τις αδυναμίες που έχει ως ομάδα έχει ένα τερματοφύλακα κέρβερο. Ο Μάριο Γκαλίνοβιτς τα τελευταία του χρόνια στον Παναθηναϊκό αντιμετώπιζε ένα σοβαρότατο οικογενειακό πρόβλημα. Ήταν λογικό να μην μπορεί να είναι συγκεντρωμένος στη δουλειά του.
Από την άλλη ο Μάρκος Βελίδης είναι η καλύτερη λύση όταν λείπει ο Σηφάκης. Κι αν στο παιχνίδι της Κέρκυρας έπαιζαν άλλοι τερματοφύλακες ίσως το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό. Τουλάχιστον το ματς θα ήταν over.

Ο Άρης μετά την ήττα του θα νιώσει ακόμα μεγαλύτερη πίεση για το μέλλον του. Όσο για την Κέρκυρα τι είχε τι έχασε. Η προσπάθεια είναι μαραθώνιος κι όχι σπρίντ. Μέχρι την τελευταία αγωνιστική θα παλαίψει για να μείνει στη κατηγορία.
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: