Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Βροχή και κρύο στο... Πρωτοδικείο!!

Βαρυχειμωνιά στην ΑΕΚ, η οποία στερείται ουσιαστικής διοίκησης και φυσικά χρημάτων. Οι παίκτες είναι στα όριά τους, οι προσφυγές έρχονται, ο Αδαμίδης ψάχνει επενδυτές ανακαλύπτοντας νέους... Τσάκες και πλέον είναι ορατή η οδός του Πρωτοδικείου

Βροχή και κρύο στο... Πρωτοδικείο
Βαρύς χειμώνας έχει πέσει στην ΑΕΚ! Η ομάδα δεν έχει στον ήλιο μοίρα, οι απλήρωτοι παίκτες που μοιράστηκαν κάτι... ψίχουλα πριν τα Χριστούγεννα, έχουν φτάσει πλέον στα όριά τους και την Πέμπτη, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, κάποιοι ...εκτροχιάστηκαν στα Σπάτα (με τον Νίκο Κωστένογλου να ηρεμεί τα πνεύματα σε ρόλο πυροσβέστη). Και αυτό γιατί πήραν και άλλες υποσχέσεις, μετά την κουβέντα που είχε ο Σταύρος Αδαμίδης με τους αρχηγούς, από τους οποίους ζήτησε επιπλέον υπομονή.
Πόση ακόμη; Κανείς δεν ξέρει. Αυτό που πιστεύουν οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης (και ο κόσμος περισσότερο) είναι ότι έχουν φάει χοντρό δούλεμα μέχρι στιγμής και απλά η διοίκηση κερδίζει χρόνο. Γιατί αυτή είναι η δεύτερη φορά σε διάστημα ενός μηνός που ζητήθηκε το ίδιο πράγμα. Για όσους ξεχνούν εύκολα, η πρώτη ήταν στις αρχές Δεκέμβρη μετά την κρίσιμη ΓΣ, όπου παρουσιάστηκε ο εκπρόσωπος του (Άραβα όπως φαίνεται) επενδυτή, Γιάννης Βλάχος, ο οποίος ζήτησε προθεσμία 45 ημερών για να γίνει οικονομικός έλεγχος. Ο ίδιος ο Βλάχος πάντως με δηλώσεις του υποστήριξε ότι δεν υπάρχουν ουσιαστικές εξελίξεις. Παραμονές πρωτοχρονιάς έσκασε η περίπτωση του περίφημου Βασίλη Ξενιάδη, του οποίου η επικοινωνιακή πολιτική θυμίζει τον σούπερ Βλάση, τον Τσάκα, ενώ μαζί με τον Έλληνα επιχειρηματία κόλλησαν στο ρεπορτάζ και δύο αραβικά funds, το μέγεθος των οποίων είναι ικανό να εκτοξεύσει την ΑΕΚ! Με τόσες εκτοξεύσεις που έχει ζήσει η ΑΕΚ μέσω των πρωτοσέλιδων του Τυπου, τώρα θα είχε φτάσει στο φεγγάρι...

Όπως καταλαβαίνετε, όλο αυτό το σκηνικό μυρίζει από μακριά κοροϊδία, κάτι που το αισθάνονται έντονα οι παίκτες της ΑΕΚ! Πληροφορίες του σκύλου μάλιστα αναφέρουν ότι στα τέλη Ιανουαρίου, μετά τον αγώνα του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, αναμένονται ουσιαστικές αντιδράσεις από ορισμένους παίκτες, οι οποίοι επιθυμούν να πάρουν την ελευθέρας τους με προσφυγές και να συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους, όπου κάθε μήνα θα βλέπουν λεφτά στον λογαριασμό τους.
Έτσι δεν είναι λίγοι στις τάξεις του κόσμο της ομάδας που έχουν απηυδήσει από όλο αυτό το σκηνικό ιδιαίτερα με το δούλεμα περί επενδυτών και θεωρούν καλύτερη τη λύση του Πρωτοδικείου παρά την αναμονή για Άραβές και απένταρους Κροίσους.
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: