Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Συνεχίζει το δούλεμα ο Αδαμίδης;

Πήγε σήμερα στην προπόνηση της ΑΕΚ και είπε στους παίκτες ότι δεν είναι αυτός που έχει τα λεφτά και πως θα πρέπει να κάνουν κι άλλο υπομονή! Τι απάντησαν οι αρχηγοί και ο Κωστένογλου.

Συνεχίζει το δούλεμα ο Αδαμίδης;
Με αφορμή τη χθεσινή απόφαση των παικτών της ΑΕΚ να κόψουν μόνοι τους την πρωτοχρονιάτικη πίτα, ο Σταύρος Αδαμίδης πήρε την πρωτοβουλία να πάει σήμερα στα Σπάτα και να συναντηθεί με τους τρεις αρχηγούς (Λυμπερόπουλο, Δέλλα, Καφέ) και τον Νίκο Κωστένογλου.
Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, ωστόσο, δεν έπεισε κανέναν με τα λόγια που είπε στους παίκτες σχετικά με τις οφειλές καθώς ζήτησε για μια ακόμη φορά υπομονή (!), ενώ δεν έδειξε σίγουρος για την επόμενη μέρα στον σύλλογο.
"Δεν είμαι εγώ αυτός που έχει τα λεφτά και δεν σας τα δίνει. Ξέρετε όλοι ότι κάνουμε μια προσπάθεια να βρεθεί αγοραστής. Ό,τι σας έχω πει μέχρι σήμερα είναι η αλήθεια.
Υπάρχουν κάποιοι που έχουν δείξει ενδιαφέρον και αυτό που προσπαθώ εγώ είναι να βρεθεί λύση", ήταν μερικά από τα λόγια του Αδαμίδη, ο οποίος πρόσθεσε ότι μέχρι τις 20 Ιανουαρίου θα έχουν γίνει πληρωμές χωρίς ωστόσο να ξέρει το ακριβές ποσό που θα πάρουν οι παίκτες!
Θυμίζουμε ότι και πριν τις εορτές έγιναν πληρωμές, αλλά επρόκειτο για ψίχουλα...
Από τη μεριά τους, οι αρχηγοί είπαν ότι παραμένουν προβληματισμένοι και πως αν δεν βρεθεί λύση θα κοιτάξουν το μέλλον τους μακριά από την ΑΕΚ.
Επίσης, ο Κωστένογλου τόνισε ότι πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση γιατί οι ποδοσφαιριστές έχουν επηρεαστεί και αναμένονται αντιδράσεις.
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: