Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

"Βye bye Ancelotti"


Η Βιρτζινί Καπρίς έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό, κάνοντας προβλέψεις για αποτελέσματα ποδοσφαιρικών αγώνων ζωγραφίζοντας τα σκορ στα στήθη της. Στη συνέχεια ανέβαζε τις φωτογραφίες στο twitter και μέσα σε σύντομο διάστημα έγινε γνωστή σε πολύ κόσμο..

Η Γαλλίδα μοντέλο και πορνοστάρ άφησε, όμως, για λίγο τις προβλέψεις και ως οπαδός της Παρί Σεν Ζερμέν, θέλησε να εκφράσει την επιθυμία της για αποχώρηση του Κάρλο Αντσελότι από τον πάγκο της ομάδας.



Γρόλλιος: «Περιμένω να δω τον υποψήφιο επενδυτή»

Ο πρόεδρος της "Κοινωνίας Μελών Άρη", Άγγελος Γρόλλιος, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για το επενδυτικό ενδιαφέρον, τον οικονομικό έλεγχο που γίνεται στην ομάδα και για τη διοίκηση πρωτοδικείου.

Για το επενδυτικό ενδιαφέρον:

«Κάποιος Αρειανός με πήρε και μου είπε ότι υπάρχει ενδιαφερόμενος, δεν ξέρω πως λέγετε θα μας κλείσει το ραντεβού, ούτε ξέρω ποιος είναι δεν έχω μιλήσει μαζί του. Ένας γνωστός φίλαθλος του Άρη με πήρε τηλέφωνο και είπε ότι θα μας κλείσει το ραντεβού. Είμαστε ανοιχτή να μιλήσουμε με οποιονδήποτε και αν γίνει θα το μάθετε. Δε θέλω να δημιουργούνται ελπίδες στον κόσμο για κάτι που δεν ξέρω αν υπάρχει.

Από τη στιγμή που δεν γνωρίζω κάτι τι να σας πω. Μακάρι να είναι πλούσιος και αν ενδιαφέρεται να βρεθούμε και να συζητήσουμε, η πόρτα είναι ανοιχτή. Έχουν γίνει και με άλλους συζητήσεις αλλά δεν είχε πάρει τέτοια έκταση. Ο κόσμος του Άρη δεν πρέπει να ελπίζει ότι ξαφνικά μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα στα οικονομικά της ομάδας.

Για τον οικονομικό έλεγχο:

«Είναι δύσκολα τα οικονομικά, αυτό είναι γνωστό. Είναι έτσι η οικονομική κατάσταση της χώρας που είναι λογικό να συμπαρασύρει και τον Άρη. Ο κόσμος πρέπει να ξέρει ότι γίνεται ήδη έλεγχος στην ομάδα. Ο κόσμος του Άρη θα μάθει τι έχει συμβεί, δεν τον κάνουμε για εμάς για τον κόσμο τον κάνουμε».

Για τη διοίκηση πρωτοδικείου:

«Θα γίνει διοίκηση πρωτοδικείου. Ήταν έτοιμοι να γίνει αλλά υπήρξαν άλλα θέματα που πρώτα θα πρέπει να τα μάθει ο κόσμος του Άρη και μετά τα Μ.Μ.Ε. Πρέπει 100% μέχρι το τέλος του χρόνου να έχει τελειώσει το θέμα της διοίκησης πρωτοδικείου».



πηγή: metrosport.gr
 


Καρασαββίδης: «Στην «Αλιάντς Αρίνα» είναι σαν να βρίσκεσαι στο θέατρο»

Ο βετεράνος παίκτης του ΠΑΟΚ, Άρης Καρασαββίδης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για τον ΠΑΟΚ, τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και για την «Αλιάντς Αρίνα» καθώς άνθρωποι της ομάδας, μαζί με αρχιτέκτονες βρέθηκαν στον Μόναχο και στις εγκαταστάσεις της Μπάγερν προκειμένου να δουν το από κοντά το γήπεδο.

Για τον ΠΑΟΚ και αν τον παρακολουθεί:

«Βέβαια τον παρακολουθώ. Το καλό στον ΠΑΟΚ, έστω εν μέσω κρίσης, είναι ότι βλέπουμε πολλά ελληνόπουλα, αυτό είναι ένα ενθαρρυντικό μήνυμα για τον κόσμο του ΠΑΟΚ».

Για του νεαρούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ:

«Οι επαγγελματίες καλοί είναι αλλά παίζουν για τα χρήμα. Σε έναν ξένο δεν μπορείς να πεις παίξε για τη φανέλα. Εμείς παλιά είχαμε στην ομάδα 2-3 ξένους οι οποίοι έπρεπε να είναι τουλάχιστον μια κλάση πάνω από τους άλλους. Βλέπω ότι τα ελληνόπουλα φέτος τραβάνε και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Να μην ξεχάσω να πω ότι υπάρχει και ο «Παύλος» έτσι όπως των αποκαλούν οι φίλαθλοι, στον οποίο βγάζω το καπέλο μου για το πάθος που δείχνει για την ομάδα είναι ότι πιο θετικό για τους νέους της ομάδα. Μόνο που υπάρχει μέσα στα αποδυτήρια είναι ένα συν για τους πιτσιρικάδες».

Για το μεγαλομέτοχο και τις μεταγραφές:

«Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο, δεν αμφισβητώ όμως ότι ήρθε να επένδυση στον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ είναι μαγαζί γωνία και αν τον δουλέψει σωστά θα πετύχει. Δεν πρέπει να γίνουν πολλές μεταγραφές αλλά σωστές μεταγραφές και να αφήσουμε τους νέους να δουλέψουν.

Για την «Αλιάντς Αρίνα»:

«Είναι πραγματικό στολίδι, χαίρεσαι να πηγαίνεις στο γήπεδο. Είναι σαν θέατρο, όπου και να καθίσεις μπορείς να παρακολουθήσεις άνετα το παιχνίδι. Πρέπει να πάψουν οι αντιπαραθέσεις των οπαδών στην Ελλάδα και να έρχονται οι οπαδοί στα γήπεδα των άλλων ομάδων. Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν υπάρχει ποδοσφαιρική παιδεία, αυτό διδάσκεται».

Για το αν θελήσει ο Σαββίδης να κάνει ένα παρόμοιο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:

«Θα πρέπει να γίνει έξω από την πόλη, να υπάρχει δυνατότητα να φτιαχτούν πάρκινγκ. Στην «Αλιάντς Αρίνα» υπάρχει εύκολη πρόσβαση με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, κάτι που δεν υπάρχει στην Ελλάδα και έχει πάρκινγκ. Από τη στιγμή που θέλει να φτιάξει κάτι τέτοιο θα πρέπει να δώσει τη δυνατότητα στους φιλάθλους να το επισκέπτονται, γι? αυτό το λόγο πρέπει να υπάρχουν πάρκινγκ. Πρέπει να φτιαχτούν τέτοια γήπεδα ώστε να μπορεί ο κόσμος να παρακολουθεί τα παιχνίδια άνετα».





πηγή: metrosport.gr
 

Με ΟΦΗ ο Παπαστεριανός!!

Στο παιχνίδι απέναντι στον ΟΦΗ στην Κρήτη για την 17η αγωνιστική, αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή μιας αγωνιστικής, ο Μανώλης Παπαστεριανος.

Ο Χαλκιδικιώτης μέσος, συμπλήρωσe τέσσερις κίτρινες κάρτες στην αναμέτρηση απέναντι στον Ατρόμητο το Σάββατο κι επιλέχθηκε να μην αγωνιστεί στο τελευταίο από τα τέσσερα παιχνίδια που είχε το δικαίωμα να διαλέξει ο Άρης.



πηγή: metrosport.gr
 

«Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται άμεσα νέο, ασφαλές γήπεδο»

Η εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» φιλοξένησε 3 πρόσωπα που σχετίζονται με το ποδοσφαιρικό γήπεδο του ΠΑΟΚ, το ιστορικό γήπεδο της Τούμπας. Όπως ανέφεραν οι κύριοι Στέφου, Μπέκιας και Μπέλης, το γήπεδο δεν πληροί τις σημερινές προϋποθέσεις ώστε να γίνει μια ασφαλής παρακολούθηση αγώνα. Οι παραπάνω υπεύθυνοι για το γήπεδο Τούμπας, πρόσθεσαν πως ο ΠΑΟΚ χρειάζεται νέο γήπεδο που να βρίσκεται έξω από την πόλη ώστε να είναι πιο εύκολα προσβάσιμο sτους φίλους του ΠΑΟΚ από την επαρχία.
Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:


Ο Μπάμπης Στέφου, υπεύθυνος γηπέδου της Τούμπας σήμερα ανέφερε:
«Είναι προφανές και το πρόβλημα υπάρχει χρόνια. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να εξεταστούν. Δεν έχει γίνει κάποιο ουσιαστικό βήμα από την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Να ξεκαθαρίσουν που θέλουν να γίνει το νέο γήπεδο. Υπάρχουν συναισθηματικοί δεσμοί με την περιοχή της Τούμπας αλλά υπάρχουν και κάποια δεδομένα. Το μέγεθος του νέου γηπέδου και η δυναμική της νέας περιοχής. Όταν κατασκευάσθηκε το γήπεδο υπήρχαν άλλοι κανονισμοί σε σχέση με αυτούς που υπάρχουν σήμερα. Η κατασκευή δεν ανταποκρίνεται στους κανονισμούς που υπάρχουν σήμερα. Η επιτροπή που έχει συσταθεί είναι υπεύθυνη για την καταλληλότητα του γηπέδου. Η τελευταία άδεια βγήκε πέρυσι με μελέτες της γενικής γραμματείας που έγινε το 2003. Όταν κλήθηκε το κράτος να βοηθήσει δεν το έκανε.»

Ο Χρήστος Μπέκιας, υπεύθυνος επί σειρά ετών τα προηγούμενα χρόνια για το θέμα του γηπέδου συμπλήρωσε:
«Την περίοδο κατά την οποία χτίστηκε το γήπεδο, οι αντισεισμικοί συντελεστές δεν υπήρχαν καν. Το γήπεδο κατασκευάστηκε αποσπασματικά και τα πρώτα διαζώματα που χτίσθηκαν ήταν πάνω στα χώματα. Από τη θύρα 4 μέχρι την απέναντι κερκίδα υπάρχει υψομετρική διάφορα της τάξεως των 2 μέτρων. Το γήπεδο έγινε κατά η διάρκεια ορισμένων χρονικών διαστημάτων. Όλο το γήπεδο έχει πρόβλημα στατικότητας γιατί φτιάχτηκε σε καιρούς που δεν υπήρχαν αντισεισμικοί συντελεστές.»

Ο Μιχάλης Μπέλης, μέλος της επιτροπής για την προοπτική νέου γηπέδου για τον ΠΑΟΚ ανέφερε:
«Το γήπεδο του ΠΑΟΚ είναι σαν ένα γέρο που προσπαθούμε να τον κάνουμε νέο. Τώρα αν είναι ασφαλές το γήπεδο είναι άλλο θέμα. Όλα τα μπαλώματα γίνανε. Για να θεωρείται ασφαλές ένα γήπεδο πρέπει να είναι κατασκευασμένο με βάση τους αντισεισμικούς κανονισμούς. Οι μόνες σωστές εργασίες γίνανε στις θύρες 1 και 3. Στην 7 οι εργασίες που γίνανε ήταν «μπαλωματικές». Οι εργασίες γίνανε τμηματικά και συνεχίζουν να φτιάχνονται μπαλώματα. Όταν βρέχει, κάτω από τις κερκίδες μπαίνουν νερά και τα σίδερα διαβρώνονται. Αυτό κάτι λεει. Το γήπεδο δεν πληροί τις προϋποθέσεις και δεν είναι 100% ασφαλές για τον κόσμο. Το γήπεδο θέλει κατεδάφιση. Θα πρέπει να αναλάβουνε τις ευθύνες τους οι διοικούντες γιατί όταν έχεις να κάνεις με 4.000 κόσμο που χοροπηδάει στη θύρα 4 δεν μπορείς να παίζεις. Πρέπει να σεβαστούμε τον παοκτσή και όχι να τον χρησιμοποιούμε. Το νέο γήπεδο πρέπει να γίνει εκτός Τούμπας. Να πάει σε ένα χώρο πολύ μεγαλύτερο. Να γίνει σύγχρονο και να πληροί τις προϋποθέσεις. Η περιοχή Καρατάσου ήταν ιδανική γιατί θα βοηθούσε και αυτούς που έρχονται από την επαρχία. Η Τούμπα δεν προσφέρεται για ένα γήπεδο των υποχρεώσεων που έχει ο ΠΑΟΚ.»



πηγή: metrosport.gr
 


Έβγαλε άριστο τον Σπάθα!!

Την καλύτερη των κριτικών έλαβε ο Ηλίας Σπάθας για τη διαιτησία του στον αγώνα Βέροια-ΠΑΟΚ.

Ο παρατηρητής διαιτησίας, Γιώργος Αμυγδαλής, έκρινε ορθές όλες τις αποφάσεις του, μη βλέποντας προφανώς το ότι σε αρκετές περιπτώσεις χάρισε κίτρινες σε παίκτες της γηπεδούχου ομάδας, ενώ κιτρίνισε με χαρακτηριστική ευκολία και εξαντλώντας την αυστηρότητά του στον Αθανασιάδη, ο οποίος συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες.



πηγή: metrosport.gr