Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Γρόλλιος: «Περιμένω να δω τον υποψήφιο επενδυτή»

Ο πρόεδρος της "Κοινωνίας Μελών Άρη", Άγγελος Γρόλλιος, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για το επενδυτικό ενδιαφέρον, τον οικονομικό έλεγχο που γίνεται στην ομάδα και για τη διοίκηση πρωτοδικείου.

Για το επενδυτικό ενδιαφέρον:

«Κάποιος Αρειανός με πήρε και μου είπε ότι υπάρχει ενδιαφερόμενος, δεν ξέρω πως λέγετε θα μας κλείσει το ραντεβού, ούτε ξέρω ποιος είναι δεν έχω μιλήσει μαζί του. Ένας γνωστός φίλαθλος του Άρη με πήρε τηλέφωνο και είπε ότι θα μας κλείσει το ραντεβού. Είμαστε ανοιχτή να μιλήσουμε με οποιονδήποτε και αν γίνει θα το μάθετε. Δε θέλω να δημιουργούνται ελπίδες στον κόσμο για κάτι που δεν ξέρω αν υπάρχει.

Από τη στιγμή που δεν γνωρίζω κάτι τι να σας πω. Μακάρι να είναι πλούσιος και αν ενδιαφέρεται να βρεθούμε και να συζητήσουμε, η πόρτα είναι ανοιχτή. Έχουν γίνει και με άλλους συζητήσεις αλλά δεν είχε πάρει τέτοια έκταση. Ο κόσμος του Άρη δεν πρέπει να ελπίζει ότι ξαφνικά μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα στα οικονομικά της ομάδας.

Για τον οικονομικό έλεγχο:

«Είναι δύσκολα τα οικονομικά, αυτό είναι γνωστό. Είναι έτσι η οικονομική κατάσταση της χώρας που είναι λογικό να συμπαρασύρει και τον Άρη. Ο κόσμος πρέπει να ξέρει ότι γίνεται ήδη έλεγχος στην ομάδα. Ο κόσμος του Άρη θα μάθει τι έχει συμβεί, δεν τον κάνουμε για εμάς για τον κόσμο τον κάνουμε».

Για τη διοίκηση πρωτοδικείου:

«Θα γίνει διοίκηση πρωτοδικείου. Ήταν έτοιμοι να γίνει αλλά υπήρξαν άλλα θέματα που πρώτα θα πρέπει να τα μάθει ο κόσμος του Άρη και μετά τα Μ.Μ.Ε. Πρέπει 100% μέχρι το τέλος του χρόνου να έχει τελειώσει το θέμα της διοίκησης πρωτοδικείου».



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: