Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

«Και πού μπορεί να πάει ο Μίκολι;»

«Και πού μπορεί να πάει ο Μίκολι;»
Την απογοήτευσή του από την ήττα που υπέστη η ομάδα του από την Ίντερ εξέφρασε ο Πιέτρο Λο Μόνακο, μιλώντας στην κυριακάτικη αθλητική εκπομπή της «Rai». Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Παλέρμο περίμενε καλύτερη αποτελεσματικότητα από τους επιθετικούς του, αν και ομολόγησε πως η παραμονή στη Serie A δεν θα κριθεί από τα ματς κόντρα στους ισχυρούς του πρωταθλήματος.

Προσπαθεί να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και κάθε βαθμός είναι πολύτιμος. Η αναμέτρηση με την Ίντερ στο Σαν Σίρο θα μπορούσε να έχει καλύτερη κατάληξη για την Παλέρμο, που υποχρεώθηκε σε ήττα εξαιτίας ενός αυτογκόλ του Γκαρσία, ένα τέταρτο πριν την συμπλήρωση των 90΄. Ένα αποτέλεσμα που απογοήτευσε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ομάδας, Πιέτρο Λο Μόνακο, όπως φάνηκε από όσα δήλωσε στην ιστορική εκπομπή της «Rai», «La Domenica Sportiva».

«Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, θα μπορούσαμε να φύγουμε τουλάχιστον με την ισοπαλία από το Σαν Σίρο. Παίξαμε αρκετά καλά, αλλά δεν ήμαστε αποτελεσματικοί. Θα έπρεπε να εκμεταλλευτούμε τις αντεπιθέσεις μας και να χτυπήσουμε τους αντιπάλους μας στην κόντρα. Ξέρουμε πως δεν είναι αυτά τα παιχνίδια που θα κρίνουν την παραμονή μας, αλλά με την απόδοσή μας δείξαμε πως υπάρχουν δυνατότητες», επισήμανε ο Λο Μόνακο.

Ακολουθεί η αναμέτρηση με τη Γιουβέντους. Αυτό θα είναι το πρώτο ματς του Αντόνιο Κόντε, μετά την τιμωρία του. Πώς το περιμένετε; «Βρίσκουμε μπροστά μας τη Γιουβέντους σε άσχημη στιγμή. Οι αντίπαλοί μας είναι πρώτοι στη βαθμολογία, θα έχουν τον προπονητή τους ξανά μαζί τους, ενώ εμείς έχουμε ανάγκη από βαθμούς. Ευτυχώς που επιστρέφει ο Μίκολι και ο Ντονάτι και θα παρουσιαστούμε πλήρεις. Όσο για την επιστροφή του Κόντε στον πάγκο, είναι για μας μια ευχάριστη σύμπτωση. Θα τον υποδεχτούμε όπως αρμόζει σε έναν μεγάλο κόουτς», απάντησε ο παράγοντας της Παλέρμο.

Αναφερθήκατε στον Μίκολι. Σε ποιο σημείο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις για την επέκταση του συμβολαίου του; «Ακόμα δεν έχει γίνει καμία συζήτηση. Αλλά αναρωτιέμαι, πού θα μπορούσε να πάει ο Μίκολι; Για αυτό είμαι βέβαιος πως όταν είναι η κατάλληλη στιγμή, θα βρεθούμε και θα συμφωνήσουμε», είπε με αισιοδοξία ο Πιέτρο Λο Μόνακο.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: